McLaren İspanya’da İlk Puanlarını Hedefliyor

yazar:

kategori:

McLaren’in Yarış Direktörü Eric Boullier, 3 hafta sonra gerçekleştirilecek İspanya GP’de bu sezonki ilk puanlarını kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Sezona sıkıntılı bir başlangıç yapan McLaren ekibi, dün Fernando Alonsı ile 11. olarak puanı kıl payı kaçırdı.

Boullier “11. olarak neredeyse başarıyorduk. Honda’nın Barcelona için söz verdiği performans artışı ile artık tur yemeyiz ve puanlar kazanabiliriz.”

“Sıralama performansımız hala diğerlerinden uzakta bu yüzden sıralamalarda 2. seansı hedefleyip Bahreyn’deki 11.liğin ardından puanlar kazanabiliriz.” dedi.

Bahreyn performansı için Boullier “Açıkçası düzlükte motor konusunda zayıfız ve henüz maksimum hızın olmadığını görebilirsiniz. Ancak o da gelecek.”

“Bu hafta sonu gelişmeyi başardık ve genel performansımız önceki yarışlara göre daha iyiydi.” dedi.

Fernando Alonso “Hepimiz için büyük bir yarış olacak.”

“İspanya GP benim evimdeki yarış ve Monaco özel bir yarış.”

“Monaco motor gücü açısından daha az etkili bu yüzden orada daha iyi performans sergileyebiliriz. Bu yüzden odaklanmalı ve bir olmalıyız.”

“İyi sonuçların geldiğini düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

“McLaren İspanya’da İlk Puanlarını Hedefliyor” için 10 yanıt

  1. Fantezi olacak ama bu aracda honda motoru yerine mercedes motoru olsaydı durumumuz ne olurdu acaba?

    1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
      Fernando Alonso 05-06

      muhtemel Williamsların gerisinde olurdu 😉

  2. Alo ön sıralara gelse de Hami,Kimi,Vettel ve Alonso kapışmaları izlesek.

  3. ciddi anlamda şanşları var puan için nede olsa renault her yarış patlıyor 😀 😀 😀

    hondanın şu motoru açtığını görürüz umarım bu sezon birde motor açıldığında mclarenin paketi ne düzeyde bunu da merak ediyorum açıkçası …

  4. NesetAydın avatarı

    Mclaren’de sezon başına göre gelişme olduğu açık İspanya’da gelecek güncellemeyle iyi işler yapabilirler ancak diğer takımlarda nal toplamayacak heralde onlarda güncellemelerle gelecek..Mclaren’in acele etmemesi lazım Alonso’nun da dediği gibi yaz aylarında daha gerçekci performanslar elde edilebilir

  5. Racing director Eric Boullier said: “Most of the back end of the car will be new.
    “Every race we bring new chassis parts to increase performance.”
    He added: “Hopefully we will have some new engine technology which will allow us to unlock some performance.”

    Boullier added: “Any step would be satisfying. We cannot expect to have a huge step. These days are past. It is very incremental and this is modern F1.
    “In terms of chassis, over the next four races there will be some massive upgrades coming, much bigger than what we have brought to the last two races. But I will be more satisfied when we are fighting for pole.”

    1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
      Schumi Nerde Ben Orda

      aracın arka kısmı yenilenmiş olacak diyor.Heryarış performansı arttırmak için yeni parçalar getiriyoruz dedi ve umuyorumki yeni bazı yeni motor teknolojisi ile biraz daha fazla performansı arttırabilirz(motoru dahada açabiliriz).
      Ek olarak her adım memnun ediyor diyove bu kadar büyük adım atmayı beklemyorduk diyo..şasi açısından önümüzdeki 4 yarışta büyük güncellemeler gelecek diyor bunlar son iki yarışa getirdiklerinden daha kapsamlı olacak diyo ama ne zaman pol için mücadele ederiz o zaman memnun kalacağım diyo..İngilizcem yettiğince çevirdim

      1. murat ergin avatarı

        biraz daha modify edersek daha saglıklı olur gibi :9

        aracın performansını artırmak için her yarış yeni parçalar getiriyoruz. Umuyorum motorda daha iyi performans sağlayacak değişikliklerimiz olacak.

        her gelişme güzel olurdu , büyük bir adım atmayı bekleyemezdik o kolay günler geçti, bu çok değişken çünkü bu modern f1.

        bu açıdan bakarsak , önümüzdeki 4 yarış için son 2 yarışta olandan çok daha büyük şasi güncellemelerimiz geliyor, fakat pole için yarışıyorken daha fazla zevk alacağım.

  6. başka bir yerde ispanyada aracın arkasının neredeyse tamamen değişeceğini söylemiş.Ayrıca önümüzdeki 4 yarışa şuana kadar gelenden çok daha fazla güncelleme gelecekmiş

  7. Ahbe mclaren ne hale düştünüz bir an önce toparlasınız 2008 ki yıllar gibi rekabet seyretsek Hamilton taraftarı olsamda Alonso ve mclaren in durumu üzüyor beni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir