Verstappen: “Artık Yumruğumu Masaya Vuruyorum”

yazar:

kategori:

Toro Rosso’nun genç yıldızı Max Verstappen’in babası Jos Verstappen oğlunun takımının bu sezona motor problemlerinin de etkisiyle beklenildiği gibi başlayamamasıyla ilgili konuştu.

Hollanda gazetesi  De Telegraaf’ın haberine göre Faenza merkezli takımın patronu Franz Tost, Bahreyn’de her iki aracın da yarış dışı kalmasının ardından aceleyle havaalanına gitmiş ve kendisine uzatılan mikrofonlara “Yorum yok” cevabını vermiş.

Jos Verstappen konuyla ilgili olarak, “Franz memnun değil. Herkes biraz umutsuzluğa kapılmış durumda çünkü ellerinden bir şey gelmiyor. Tek yapabileceğimiz bekleyip, daha iyi zamanların geleceğini ummak.”

“Renault’nun sorunlarını çözmek için elinden geleni yaptığını biliyorum ama üç haftada bunu çözmek mümkün değil. Formula 1 çok rekabetçi bir spor. Her zaman inişler çıkışlar olabilir ama çok derin bir yol bu.” diye konuştu.

Kariyerine dört yarışın üçünde aracında sorun yaşayarak başlayan 17 yaşındaki Max Verstappen ise, “Belki de bu bir rekordur.” diyor alaycı bir şekilde ve “Gerçekten tuhaf. Elbette gelecek hakkında endişeleniyorum. İyimser kalmaya çalışıyorum ancak artık yumruğumu masaya vuruyorum. Bu böyle devam edemez ama bunu onların da gördüğünü biliyorum.” diye devam ediyor.

 


Yorumlar

“Verstappen: “Artık Yumruğumu Masaya Vuruyorum”” için 6 yanıt

  1. Çocuk diye hemen aşağılamara bak. Adamu bu yasta f1 e almışlar, çinde yaptığı ataklari zaten gördünüz.. süper yetenek adam. Masaya neden vurduğunu bende anlamadim zaten problem ortada ama 17 yaşında diye bu hakaretlerinizi hakli cikarmaz

    1. Yumruğunu vuran Jos değil, babası. Buradaki haberlerin başlıkları hep yanıltıcı oluyor, içeriği biraz daha dikkatli okumak lazım.

      1. Jos Verstappen’in babası mı vurmuş? Max’in dedesi yani. 🙂
        Max’in babası diyecektiniz galiba ama…

        “Maybe that’s a record,” the young Dutchman smiled wryly. “It’s a bit ridiculous. Of course I’m worried about the future. “I try to stay positive, but now my fist is hitting the table. This cannot continue, but I know they understand that too,” Verstappen added.

      2. son paragrafta tekrar maxe dönüyor.

  2. Helaaaal aferin çocuk.Masaya böyle vurmaya devam edersen F1 kariyerin bebe yaşında başlamadan biter.

  3. yavaş vur la bebe, eline bir şey olmasın 🙂
    Sonra uff olur, baban öpse de geçmez :):)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir