Hamilton Suzuka İçin Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

Suzuka 2006 senesinden bu yana takvimde yer almıyor ve Hamilton dahil bir çok sürücü burada ilk kez yarışacak.

Hamilton “Sanki tüm ömrüm boyunca Suzuka’da yarışmak için beklemiş gibiyim ve cuma sabah antrenmanlar başladığında çok heyecanlı olacağım.”

“Çocukluğumdan beri Suzuka’da bilgisayar oyunlarında yarışıyorum. Bu size pistin nasıl olduğu konusunda fikir verse de hiçbir şey aslı gibi olamaz. Burası gerçek sürücü pisti gibi görünüyor. İlk sektör oldukça gereksinimli ve pistin sonuna doğru olan yüksek hızlı virajlar çok iyi ayar gerektiriyor.”

“Japonya’ya dönmek için de sabırsızlanıyorum, burası benim favori ülkelerimden birisi ve Japon taraftarlar önünde yarışmaktan keyif alıyorum. Harika bir hafta sonu olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. suzuka bizim için zor bir pist.yüksek hızlı virajlar var ama mclarenin downforce konusunda eskisi kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.yinede galibiyet beklemek olmaz.RedBull için uygun bir pist.Ama yinede singapur sonrası Mclareni merak ediyorum.bakalım downforce sorunu hala varmı.KERS pek işe yaramaz bu pistte.

  2. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    bakalım araç iyi olursa lewis kazanır. Seneye lewis+kimi süper bir 2 li olur kanaatindeyim

  3. mert merter avatarı

    ben suzukada ilk 3 e gireriz diyorum

  4. bende sabırsızlanıyorum çünkü ferrari alonsomu açıklıcak yıhuuuuuuuuuuuuu

  5. 2005 suzuka gibi olsun

  6. bence o kadar sabırsızlanma lewis, çünkü burası bizim araca açıkça uygun değil ve normal şartlarda podyum zor, ama yok burası benim çok sevdiğim pist yawaş araçla da kazanırım diyosan thats more like it derim sana sen zaten anlarsın

  7. Halil Akıncı avatarı
    Halil Akıncı

    Çocukluk hayallerini gerçekleştirebilmen çok güzel Lewis seninle beraber tüm pilotlara şimdiden gönülden başarılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir