Japonya GP Öncesi Toyota

yazar:

kategori:

Jarno Trulli: “Suzuka’ya döneceğim için heyecanlıyım, çünkü çok teknik ve zorlayıcı bir pist, böylesini çok severim. Fazlaca yüksek hızlı viraj ve hızlı yön değişimleri var. Bu yüzden Spa’da bir parça benziyor. Favori pistlerimdem birisi. Sadece yüzeyinin yenilenmesi yanında pistin çizgisinden memnun olmamla birlikte özellikle tesislerde yapılan değişiklikleri görmek için sabırsızlanıyorum.”

“Japonya, takımın evindeki yarış. Bu yüzden Toyota ve Japon taraftarlarımız için en iyi sonucu elde etmek adına herşeyimi ortaya koyacağım. Japon taraftarlarla aramda özel bir ilişki var, bu yüzden ülkeyi ziyaret etmekten keyif alıyorum. Her zaman çok destekleyici ve heyecanlı oldular. Özel bir atmosfer var. Singapur’da hayal kırıklığı yaşayan bir hafta sonu geçirdim ama Suzuka, tamamıyla farklı bir pist ve orada rekabetçi olmalıyız. Çok güçlü olmayı umuyoruz. Bu yüzden iyi yarışıp buna yakışır bir sonuç elde etmeyi umuyoruz”

Timo Glock: “Suzuka gerçekten özel bir pist. Çok hızlı ve bir Formula 1 aracı ile ilk sektör inanılmaz. Gerçekten keyif veren bir tecrübe. Suzuka’da Formula 1 aracı kullanışımdan bu yana 5 sene geçti ama çizgisi değişmedi ve taraftarların da orada yarışmayı bir memnuniyet haline getireceğinden eminim. Orada yarışmak gerçekten keyif veriyor, çünkü sadece pistin çizgisi muhteşem değil, taraftarlar da çok özel, özellikle de bir Toyota pilotu iseniz.”

“Sürüş için kolay bir pist değil ve en iyi tur süresini elde etmek için tamamıyla konsantre olmanız gerekiyor. Ama bu da işleri keyifli kılıyor. Singapur’da podyumda olmak harikaydı. Tamımıza bir şeyler vermek adına Toyota’nın evinde tekrar podyum için mücadele etmeyi çok isterim. Bu harika bir sonuç olur. Japonya’da Toyota için podyuma çıkmak mükemmel olacaktır”

Takım Başkanı Tadashi Yamashina: “Evimizdeki yarışı gerçekten dört gözle bekliyoruz. Fuji’de iki harika senenin ardından yarış bu sene Suzuka’ya geri döndü ama yapılan değişikliklere rağmen olumlu bir sonuç elde etmeye kararlıyız.ç Taraftarlarımızdan, iş ortaklarımızdan ve Toyota çalışanlarından bu yarışta çok cesaret alıyoruz ve bu da bütün takımı motive ediyor.”

“Bu, üzerimizde olumlu bir baskı yaratıyor. Çünkü taraftarlarımızın güçlü bir sonuç umduklarını biliyoruz ve bu beklentilerini karşılamaya kararlıyız. Köln’deki herkes, Singapur’da gördüğümüz yeni pakedi geliştirmek için oldukça sıkı bir şekilde çalıştı ve bunu Japonya’da da kullanacağız. Bu da gösteriyor ki sezonun sonuna kadar saniyenin her bir ondalığı için savaşıyoruz”


Yorumlar

  1. harmes eren avatarı

    toyota'nın podyumuna sevindim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir