Alonso "Gerçek Program" İçin Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

R28’in dün Paris’te resmi olarak tanıtılmasının ardından Renault takımı bugün çalışmalara devam etti.

Takım bugün ilk defa 2 araçla birden çalıştı ve hem Nelson Piquet hem de Fernando Alonso aynı anda çalışma fırsatı buldu.

Verimli bir gün geçiren Alonso pist koşulları geliştikçe aracın dengesini geliştirmeye çalıştı ve günü 2. sırada tamamladı. Barcelona’daki ilk gün testlerinin ardından Alonso "Çok kolay bir gün oldu çünkü testlerin ilk gününde pist kirli olur ve iyi koşullar olmaz. Bu yüzden pisti önemli şeyleri test edebileceğiniz hale getirmek için en az bir gün test yapmanız gerekiyor."

"Bugün, Valencia’da tanıttığımız araca bazı parçalar ekledik ve onları geliştirmeye çalıştık. Her şey olumluydu ve plana göre işledi ancak biz gerçek programımıza yarın başlayacağız." dedi.

Bugün en hızlı 7. zamanı elde eden Piquet "Ben hâlâ araca alışıyorum bu yüzden bugün iyi bir ritm tutturmaya çalıştım. Ancak programda bazı sorunlar oldu ve araç içerisinde sınırlı kalabildim ve muhtemelen istediğimiz kadar yol kat edemedik."

"Ancak bugün testlerin daha ilk günüydü ve geride 2 gün daha var. Olumlu olan ise Fernando bugün iyi bir gün geçirdi. Gelişmeye devam ediyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. kumda oyna alonso!

  2. acıncak bir durum görebilen varmı?ancak kıskanılır.fernando bu sene uçucaksın umuyoruz.esiceksin resmen.

  3. ya ben acıyorum şu alonso taraftarına kimin eşeğine biniyolar onun düdüğünü öttürüyolar

  4. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Kazanmak istiyoruz artık.Yarısa fırtına gibi başlayan renault ları özledik o ne kalkıştı öyle 2005-06 da,R28 rekabetçi olur ise (takım zaten canavar gibi aç) başarı gelecektir…

  5. Toma Alonso avatarı

    Hadi ALO. sana sonuna kadar güveniyoruz bu sene rekabetçi olabileceğinizi gösterin harika bir sezon geçirelim.

  6. GO GO EL NANO avatarı
    GO GO EL NANO

    Bence bu yıl alonso ve nelsonun yılı olmalı…Bu ıkılı daha sezonun basından mukemmel bır uyum ıcerısınde gorunuyo…Umarım aracı en yakın zamanda ferrarının gucune getırıp bıze guzel ve her gecen sezondan farklı bır sezon ızletırler…saygılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir