Schumacher’in Formula 1’deki Son Pole Pozisyonu

Michael Schumacher’in 2012 Monaco GP’si sıralama turlarında attığı en hızlı turu izlemek için tıklayınız..


Yorumlar

“Schumacher’in Formula 1’deki Son Pole Pozisyonu” için 6 yanıt

  1. yaşlandı refleksleri eskisi gibi değil artık süremiyor diyenlere ayarı verdiği yer gerçek bir pilot pisti olan monaco ve pol pozisyonu ….

  2. Gridde yeri bile olmaması gereken bir yeteneksizin (bruno mudur nedir) yüzünden aldığı 5 sıra ceza beni hala deli ediyor…o caza ertelenemezmiydi acaba başka bir yarışa, deli oluyorum düşündükçe Schumi o gün polden başlasa Monacoda galip gelecekti son sezonunda.

    1. 2012’nin ilk yarısında o kadar şansızdı ki, belki de kariyerindeki en şansız dönemiydi.

      1. cobriatti44 avatarı

        Schumi son döneminde gerçekten çok şansız yarışlar geçiriyordu ve takım sürekli stratejik kararlarda hata yapıyordu. O eski şansından ve başarılı stratejik hamlelerinden eser yoktu. Hız olarak kesinlikle yavaş değildi ama belkide saniyenin binde biri kadar bir yavaşlama bile onun özgüvenini ve motivasyonunu etkiliyordu, eskisi kadar özgüvenli ve yenilmez yarışamadığı için daha çok hata yapıyordu

        1. Adam hırsından kendini öyle kasıyordu ki tıpkı 2010 Macaristan gibi çizgiyi aştığı oluyordu.

          Kendisi 2011 Kanada’da Mercedes temalı Serçedes ile efsane bir sürüş yapmıştı. Zemin azıcık daha ıslak kalsaydı o efsane yarışın podyumunu tamamlayacaktı.

    2. F-one-Driver avatarı

      Çok acı bir durum ya, gerçekten hatırladıkça sinirlerim bozuluyor, cepteki bir galibiyet saçma sapan bir ceza yüzünden gitti, monaco galibiyeti kariyerinin 2.dönemini taçlandırsa mükemmel olurdu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir