Basın: "Podyumu Briatore'ye Adayan Alonso'nun Başı Derde Girebilir"

yazar:

kategori:

Kaza skandalı ile geçen zamanın ardından sonunda kutlanacak bir şey Singapur’da bulan Renault’ta Alonso, kazandıkları podyum başarısını, FIA basın konferansında uluslararası televizyonlar önünde hayat boyu spordan ihraç cezası alan Briatore’ye adamıştı.

İki İngiliz gazeteye göre bu durumda İspanyol pilot, mahkum edilmiş hileye destek vermekten sorun yaşayabilir.

The Independent: “(Alonso), yönetim kurulunu üzütüye uğratmasının ardından FIA’dan bir kınama ile karşı karşıya kalabilir”

Daily Mirror’daki bir haber ise, Briatore’ye adanmasının ardından F1 yetkililerinin öfkelendiğini yazdı.

“Cümleler, padokta öfkeye neden oldu”


Yorumlar

  1. bu ne ya, montoya haklı gerçekten, Formula1'de yarışmak demek insan olmamayı gerektiriyr… Teşekkür etsen bile suç olacaksa, pilotlar yerine önceden programlı robotlar yarıştırsınlar

  2. Neymiş efendim, padoktakiler sinirlenmiş; kim padoktakiler: Bikaç arsız sapık.. İnsanlar Formula 1'i ne için izliyor, anormal süratli bi kaç renkli araç ve değişik renkli kask takan anormal hızlı pilotları izliyor, kim bilnem ne eder padoğu! Alonso'yu Alonso yapan Briatore'yse ona bi teşekkür gidecektir elbette. Pilotlar, normal insanlardan daha çok meziyetli(teşekkür de bir meziyettir) olmalılar, çünkü herkes gibi olsalar pilot olmazlar; biz teşekkür etmesek pek bi gürültü kopmaz çünkü… Padoktakiler daha birşey görmedi, beklesinler…..

  3. Briatore Fernando Alonsoyu keşfetmiş onun takımdaki adeta babası gibi olmuştur.Podyumu ona adaması ona karşı duyduğu minnetten öte birşey değildir, bunu kötü tarafa çekmek isteyenler kötü niyetlidir.

  4. sinan karan avatarı

    mehmet yılmaz kardesim adam o olayı desteklemiyor..fernando alonsoyu keşfeden adam briatoredir o yüzden ona adamış ne var bunda!!

  5. hayatımda böyle saçmalık duymadım. baın ne haber yapacağını şaşırmış.

  6. yok artık saçmalığın daniskası ya. bu cümlelerde ne öfkelenecek nede birilerini kızdıracak birşey var. ne yani briatore hayat boyu men edildi bidaha görüşmeyin bağınızı kopartın mı ne bu yani. isteyen istediğine adar kazandıklarını…

  7. yok artık. saçmalığın alası yani. hııım izgiliz gazeteleri şimdiden başladı çamur atmaya

  8. abdurrahman  yeşiloğlu avatarı
    abdurrahman yeşiloğlu

    gazeteler fantazi yapıyo galiba….

  9. o iş geçti bundan bir şey çıkmaz rahat olun.

  10. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    fia ferrari olmak mclaren-mercedes veya renault olmaktan daha iyidir.

  11. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    kim ne derse desin bu kumpasın içinde alonso'da vardı..baksana hala sadakatini sunuyor..

  12. Tüm site arkadaşlarımızın affına sığınarak yok deve diyorum,Alonso bu üçüncülüğü Briatorenin Singapurda yaptığı hlleye adıyorum demediki Briatoreye adıyorum dedi,Briatoreye tamamıyla haklı olarak verilen cezadan sonra kendisine emeği olan birine bu zor günlerinde vefa gösterdi bir nebze moral verdi,ne yani nelson piquet jr a adıyorum dese ne olacaktı ceza almayacakmıydı,çünki Nelson bu hilede hiç ceza almayan tek kişi…

  13. artk FIArari pilotu hiçbsy olmaz ona :D:D:D işin şakası tabı sacma bır öfkelenme olmus

  14. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    olmaz birşey.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir