Button Sadece Yarışa Yoğunlaşıyor

yazar:

kategori:

Sezonun başından beri pilotlar şampiyonluğunda liderliğini sürdüren Button,Suzuka’da şampiyonluğunu ilan edebilmesi için takım arkadaşı Barrichello’dan 5 puan fazla alması gerekiyor.

Button: “Bu hafta sonunu dört gözle bekliyorum. Geçmişte çok kefiy aldığım bir pist, hızlı akıcı. Herkes burada yarışmaktan keyif alıyor”

“Yarışa, şampiyonluğu burada kazanacağımı düşünerek yaklaşmıyorum, bu hafta sonu için bir çok olasılık var. Şampiyonluk için mücadele edebilecek hâlâ üç insan var ve ben de onlardan biriyim. Ama yapılacak en önemli şey, sıralama ve yarış için aracı hazırlamak adına Cuma ve Cumartesi çalışmak”

“Bundan başka bir şey düşünmemeliyim”

“Benim için en önemli şey, dünya şampiyonluğunu kazanmak, nerede ve ne zaman olduğu değil. Şüphesiz Suzuka’da kazanmak isterim, geçmişte ve şimdi Japonya ile bir çok bağlantım var”

Button, kuru bir hafta sonu umut etmesine rağmen Suzuka yarışı öncesinde iyimserliğini koruyor.

Button: “Çok iyi bir durumdayım. Hafta sonunu dört gözle bekliyorum. Geçen hafta sonu ilginç bir yarıştı ve engebeli pistin sonrasında hâlâ gösterecek eziklerim var. Ama iyi bir hafta sonuydu. Zorlu bir Cumartesi gününden, çok iyi bir Pazar gününe doğru ilerledik”

“Bu hafta sonu hava ilginç görünüyor ve tabii ki kuru olmasını tercih ederim. Bildiğim kadarıyla yarın yağmurlu olacak ve Cumartes/Pazar’ın kuru olması, ıslak olmasına kıyasla daha büyük ihtimal”


Yorumlar

  1. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    yagmur yagarsa brawn gp kötü spnuçlar alabilir burdan

  2. çağlar honda taraftarlarının yarasına tuz bastın.honda her ne kadar pişman değiliz diye açıklama yapsalarda çok pişmanlar keşke bu şampiyonluk honda adı altında olsaydı.hondaya teşekkür ediyorum brawn gp ye bu sene maddi olarak destek verdiği için

  3. Caglar KAYAOGLU avatarı
    Caglar KAYAOGLU

    Brawn GP muhtemelen markalar şampiyonluğunu Suzuka'da ilan edecek. Honda kendi pistinde şampiyonluğu ilan etme fırsatını da kaçırmış oldu spordan çekilerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir