Ecclestone, Raikkonen'in Mclaren'e Geçmesini Umuyor

yazar:

kategori:

Raikkonen, 2007’de Ferrari’ye geçmeden önce 5 sene Mclaren Mercedes’te mücadele edip şampiyonluklara yaklaşmıştı.

Ecclestone: “Kendini iyi bir aracın içinde bulacağını düşünüyor. Onu bir McLaren’de görmek iyi olacaktır.”

Raikkonen-Ferrari ilişkisinin neden yürümediği sorulan Ecclestone: “Farklı kültürler. İngiliz bir takımda muhtemelen daha iyi olacaktır”


Yorumlar

  1. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Bizde öyle umuyoruz Bay E amca 🙂 O nun için en hayırlı secenek gercekleşir uumarızki.

    (Maymun ya şu resme bak dünya umrunda değil ne geldiyse basına su rahatlıgından geldi Kimican hala aynısın :))

  2. hayırlı olsun deriz.

  3. bir video seyretmiştim. kimi kayak yapıyor yanında bir sürü insan ve ecelstone nun kızı var. kız kimi kimi diye bağırıyor kimiye espri yapıyor. kimi her zamanki gibi sade bir tebessüm…sanırım bu adamın tek kızı adam 80 yaşında istermisin kimiye sahip çıksın…alonsonun santanderine kiminin ecelstone u…biraz senaryo gibi oldu ama şu bir gerçek berni amca kimiyi seviyor. bende seviyorum. yani….(kafam karıştı ne diyeceğimi unuttum)

  4. emre özduru avatarı

    Bay E bu show'u yöneten kişi olarak Kimi'nin nereye gitmesi gerektiğini söylemiş. Ne kadar çekişme o kadar para bu adam için.

    Bu açıklama haricinde de şöyle bir gerçek daha var ki, seneye eğer Ferrari yönetimsel hatalarına devam etmezse Massa-Alonso ikilisi ile Hamilton'un tek başına baş edebileceğini pek sanmıyorum dolayısı ile Kimi'nin Mclaren'e gelmesi gün be gün aşikar.

    Daha önce ki yorumlarımda da yazdığım gibi Ferrari tekrar İtalyan yöneticilerinin olduğu 92-96 yılları arasında ki yönetim şekline geri döndü. Bu da pek iyi bir görüntü vermiyor ama hayırlısı artık. Ben Kimi'nin emekli olacağını düşünmüyorum sadece mayaları tutmadı Ferrari ile o kadar. Bu sene F60'a rağmen Kimi hala istekli ve hızlı olduğunu gösterdi bize. Mclaren hala deli gibi geliştirme çabası içinde bu doğru hamle mi? evet kesinlikle zaten az benzin harcayan mercedes motoru ve geliştirilern aero paketi seneye büyük bir avantaj sağlayabilir. Biz ki burada bunu fark ediyoruz, Kimi ve menejerinin fark etmemesi imkansız.
    Kimi kesin olarak Mclaren'de!!

  5. avatari bosuna mi degistirdim ben. kime diyorum alo 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir