Barrichello "Gelecek Sene % 99.9 F1'deyim"

yazar:

kategori:

Williams ile adı geçen Barrichello’nun şu anda yarıştığı Brawn GP ile devam edemeyceği tahmin ediliyor.

Barrichelo “Gelecek sene mi? % 99.9 ya da daha iyi bir oranda buradayım.”

“Her zaman olduğumdan daha iyi durumdayım ve yarışlar kazanıp tüm padoğun dilindeyim. Tüm söylemek istediğim rekabetçi bir araçla yarışmak istiyorum.”

“Rekabetçi bir araç süreceğimi düşünüyorum ancak şu anda sadece bunu söyleyebilirim. Henüz tam sonuçlanmadı ve buraya gelirken Ross Brawn ile 2 saat birlikteydik ve bu sürecin % 99.9’unu Singapur ve geri kalanlar hakkında konuşarak geçirdik.”

“Menajerim ve İngiltere’deki insanlar takımla konuşacaklar ancak takım şampiyonluğu kazanmaya odaklandı bu yüzden gelecek sene konuşulmuyor.” dedi.

Barrichello, bu hafta son Japonya’da tek hedefinin galibiyet olduğunu söyledi.

Barrichello “Evet, hedef sadece ve sadece kazanmak. Bu kadar basit.  İnsanlar bana taktiğimi değiştirip değiştirmeyeceğimi ve kazanmak için zorlayıp zorlamayacağımı soruyorlar. Ancak ben her zaman tam gaz gidiyorum. Başka bir şey düşünmüyorum. Fark eskiden daha fazlaydı. 14’e kadar düştü ve tekrar 15’e yükseldi.”

“Eğer Singapur’da her şey yolunda gitseydi Jenson’dan puan çalabilirdim. Jenson’ın nerede olduğunu düşünmeden yarışı kazanmaya çalışmalıyım ve yarışın ardından daha fazla kazanıp kazanmadığımı göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. hadi artık…herkez gibi bnde bu adamın bişyler kazanmasını istiyorum…hem coulthard hemde bu adam…o bişyler yapamadı ama bu bari yapsın yahuu

  2. İster misiniz seneye McLaren veya Renault'da olsun 🙂 Sempatik seniii 🙂

  3. david coulthard gibi cabuk tukenmedi bu adam. hala is var bu adamda. kazik ciktin diyen arkadas, eski yarislarini bir zahmet bulup izle. 2000 almanya, 2002 avrupa gibi efsane yarislarini izle de oyle karar ver istiyorsan. oyle bir cik git demekle olmuyor. koru korune taraftarlik, daha dogrusu holiganlik yapmayalim. f1 camiasindaki hemen her pilot buyuk saygiyi hak ediyor.

  4. Tecrübesiz gençler olacağına seni görebilmek daha iyi. Epey bir sezon daha kal da bari bu yöndeki istatistik ve rekor sana ait olsun isterim.

  5. Kazık çaktın F1 e !!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir