"Kimi İçine Kapanıktı, Alonso Ferrari'ye Daha Uygun"

yazar:

kategori:

Montezemolo “Bu kişilik meselesi çünkü Kimi çok az duygu gösteren bir kişi, o her şeyi içerisinde tutuyor.”

“Bu takım içerisinde bilgi değişiminde faydalı olmuyor. Ancak yine de ben Raikkonen’e teşekkür ediyorum, o bize asla unutamayacağımız bir şampiyonluk kaznadırdı.”

“Takıma oyuncusuna ihtiyacımız vardı ve Stefano Domenicali’nin bana anlattığı iyi şeylere göre ihtiyacımız olan Alonso. Ancak biz de hata yapmamalıyız.”

“Fernando harika bir sürücü ve karizmatik bir kişi, ondan çok şey bekliyorum.” dedi.

Montezemolo aynı zamanda Alonso’nun Renault’taki son performanslarına da övgülerde bulundu.

Montezemolo “Geçtiğimiz pazar gecesi Singapur’da nasıl yarış çıkardığını gördünüz mü? Oldukça heyecanlandırıcıydı!”

“Aylardan beri insanlar caddelerde bana yaklaşıp Alonso’yu ne zaman kiralayacağımızı sordu. Böylesine bir heyecanı en son yıllar önce Michael Schumacher geleceği zaman görmüştüm.”

“Alonso ve Massa harika bir ikili olacak, Latin ekibi olacaklar. Felipe’nin iyileşeceğine oldukça fazla inanıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. @Semo_Ferrari saol 🙂

  2. Kimi alınırken söylediklerini bulsam bu şovmenin var ya okurken ölürsünüz.Alonso ile Montazemalo tencere kapak olayı gibi birbirlerini buldular.İkisi de çok konuşuyor, ikiside boş konuşuyor, ikiside sürekli kıvırıyor.Bence çok iyi oldu bu transfer.Seneye çok güleceğiz.Kimi en güzel cevabı McLaren' e dönüp, pistte Alonso' yu güle oynaya geçerken verecek inşallah.

  3. "Parayla ilgisi yok felan"
    değil "Ne Ferrari nede Mclaren pilot alırken sponsorlarına" yani büyük takımlar pilot seçiminde onların
    sponsorlarını öncelikli tutmazlar. Yetenek ve takıma verebileceklerinin gerisinde dir bu. Ne dedik bu ufak takımların politikasıdır.

    Büyükler için bunu diyorsanız bu bence bir hakarettir. Uzatırdım daha da gerek yok bence siz bir pilotu incelerken yeteneklerine, geçmişine, size kazandıracaklarına mı bakarsınız yoksa pilottan dolayı gelecek reklamlar dolayısıyla kazanca mı. Ki karar almada etkendir ama en sonlarda.
    Diyelim ki dev bir firma reklam vermek istiyor ve bir genç pilotu destekliyor ve şart olarak da size alınmasını söylüyor ne dersiniz.

    Sponsorlar anlaştıkları yerin değerini yükseltmek için değil reklam yolu ile kendi değerlerini yükseltmek için varlar.! Para verip Ferrari, Mclaren'i yüceltelim değil o büyük markalar ile kendi değerimizi arttıralım kaidesidir. Artı olarak bir pilot tavsiyesi için size teklif edilen ek gelir yetenekli bir pilot ile kazanacağınız sportif gelirin yanında çok küçüktür. Santander anlaşmasında da böyle bir ön şart yoktu işte bu yüzden, olamaz da.(Açıklandı) Sadece uygun şartlar oluştu ve Ferrari ek olarak biraz daha gelir elde etmiş oldu. Bu belkide kalması istenseydi Kimi'nin bulabileceği sponsorların ek gelirinden daha az olacaktı. Yani olmazsa olmaz değil… Yoksa tabikide F1 para üzerine kurulu bir ekonomik, marka savaş arenasıdır.

    Yine bekleneni veremedi kısmıda anlaşılamamış. Luca'nın geçen sene ve bu seneki sözlerine bakılırsa konunun istatistiksel başarı olmadığı
    ortada ki bizim de kastımız bu değil. Yani dediğiniz şeylerden değil takım ile yaşanan bir kan uyuşmazlığından bahsediyorum daha önce başka
    yerlerde söylediğim gibi. Sportif manada beklentileri veremedi demiyorum fakat karakterin uymaması herkez tarafından düşünülen bir ortak görüş.
    (Luca, çeşitli yorumcular, tifosiler vs.)

  4. vega nitro ben öyle demek istemedim. özür dostum özür…biz konuşuyoruz bu adam konuşmuyor dedim. çok konuşuyorsun manasında söylemedim. haydi çok konuştun ama boş konuşmuyorsun…üzdüm seni affet beni…

  5. Kenan Bilgili avatarı
    Kenan Bilgili

    Bazı arkadaşlar alonso rainin yerini dolduramaz diye yorum yapmışlar 2007 yılındada rai ferrariya geçtiğinde schuminin yerini dolduramaz diyodunuz noldu acaba? f1 i daha yeni izleyen arkadaşların yorumuna benziyor bunlar pilotları hiç tanımamış gibi..Bende alonso taraftarı olarak rai yi seviyorum ama rai yi alonsoyla kısayladığınız sebep nedir? Başlıkta dogru bu aradaRai resmen yürüyen cenaze :))

  6. Ya yazmadan edemiycem 🙂

    Öncelikle bi çok arkadaşın söylediğine katılıyorum. Kişilik bir yıl öyle bir yıl böyle olan bi şey değil. Montezomola Kimi'ye Massa'yla samba yaptırtmayı filan mı düşünüyodu 😀 Kimi, Kimi'dir. Yani hal ve hareketleri onu Kimi yapan şey. Yoksa süper bir pilot ama bence Alonso, Hamilton,, bunlarda iyi pilotlar. Aradaki fark kişilik. (Diğerlerinin kişiliklerine kötü demiyorum, yanlış anlaşılmasın.) Birincisi bu

    İkincisi bende bir Kimi fanı olarak diğer Kimi fanı arkadaşlara sesleniyorum. Bir çok kişi Alonso takımla uyuşamayınca görür gününü Ferrari şeklinde şeyler söylemişler.. Ya bunu bilemeyiz. Belkide Alonso- Ferrari gerçekten iyi bi ikili olur. Şimdi Alonso'ya laf söylemek yakışmaz. Biz her koşulda Kimi'nin arkasındayız. Ben şahsen Mclarendeki Kimi'yi daha çok beğeniyorum 🙂

    He bide yorumlara göz atarkan M1CHAEL. arkadaşın ilk yorumu dikkatimi çekti. Parayla ilgisi yok filan demiş. Mclaren Ferrari gibi takımlar bununla ilgilenmez cinsi şeyler.. Ya ben buna kesinlikle katılmıyorum. Bi kere f1 dünyası para üzerine dönüyo. Her şey PARA. Ferrari mclaren reno. hiç biri farketmez. bu yüksek teknolijiler. bunların giderleri. milyonlarca dolarlık reklamlar. yayından alınan kar payları. her şey para ya. para üzerine olmadığı nasıl söylenebilir anlamıyorum. ve yine aynı arkadaş yorumunda kimi beklenileni veremedi demiş. bi pilottan ne beklenilir? Kimi geldiği sene şampiyon oldu. 2 sene takımlar şampiyonluğu alındı. Ve son sene feriştahı gelse zaten yapılacak bir şey yok.:) ki bu senede bir birincilik aldı ki. bence dillere destan..

    Bi şekilde Kimi takımdan gönderildi. alonso-ferrari olmaz, kimi'nin peşinden çok üzülcekler vs. demenin mantığı yok ama "kimi beklenileni veremedi", "karakteri uymadı" vs demekte en az öncekiler kadar saçma..

    Okuma zahmetine girenlere sevgilerimi sunuyorum 🙂 öhümm sustuum 😀

  7. karizmanın farklı bi anlamda kullanıldığını anlamıştım abtullah çelik. açıklaman iyi oldu. teşekkürler

  8. resmen arkasından konuşmuş

  9. tamam alonso da çok iyi bir pilot ama räinin yerini doldurabileceğini sanmıyorum

  10. Semo_Ferrari  avatarı

    Montezemelo saçmalamanın son safhasına ulaşmış artık 😀

    1. Ne zamandan beri "daha çok konuşan pilot daha iyi pilottur" gibi bişi var?

    2. "Bu takım içerisinde bilgi değişiminde faydalı olmuyor." Yani Kimi'ye takımdan araç performansıyla ilgili bir soru sorulduğunda Kimi cevap vermeden arkasını dönüp gidiyor mu? Bu ne biçim bir mantıktır?

    Sonuç: Montezemelo artık can sıkmaya başladı 😀

    Not: "Bitter End" arkadaşım güzel bir noktaya değinmiş. Alonso gelip Kimiyi takımdan atmadı ki, öyle yorumlar yapmak gayet mantıksız…

  11. burak bocek avatarı

    Onu bunu bilmem:)az konuşan yada çok konuşan ama ne demişler???Sessiz atın çiftesi pek olur!!İnşallah seneye şahlanan atın çiftesi pek olur:)

  12. bu arada bunu demeden geçemeyeceğim. karizmatik çeviriye sadık kalındığı için direkt olarak çevrildi ama f1deki anlamı tam olarak bildiğimiz karizmatik değil.

    Forumda batracer oyun klavuzunda da pilotların özelliklerinde açıklanmış bu, buradan açıklamak istedim.

    Charisma: "İnsanlar sizi sever ve yardım etmek ister. Takımınızdan en büyük ilgiyi alırsınız."

  13. elif çivici avatarı

    Kimi çok yetenekli ve hızlı,bu asla tartışılmaz adam ilk podyumda olmasa dahi hep en hızlı turları atıyordu.
    Ama takım içi başbaşka..Ferrari coşkulu ve heyecanlı bir taraftar yapısına sahip,ki Monte de öyle,Domenicalli de öyle yapı gereği..Ama kimi lansmanda uyuyacak kadar iceman 🙂 bu yüzden uyuşmazlık oluyor,takımın portföyü alonso ya daha çok uyuyor,luca haklı.

  14. Drama Kings & Drama Queens tabirine bayılmışımdır hep… Aramızda ne kadar çok varmış da haberimiz yokmuş.Gereksiz dualar yorumlar sataşmalar.Yeterli artık bu kadarı. Fan olarak bizim de bir sabrımız var. Susuyoruz diye iyice kaçmış saygısızlığın terbiyesizliğin dozu. Kimi bile çıkmış bi dolu nedenim vardı diyor ayrılmasında. Madem taraftarısınız bu adamın gittiği heryerde yanındasınız o zaman. Nasıl biz Alonso'yu felaket Renault yıllarında desteklediysek. Ki zaten Kimi belli ki McLaren'e gidiyor yani yarışan en koklu ve guçlu 2 takımdan birine. Sanki Alonso gelmiş Kimi'yi kolundan tutmuş da atmış dışarı bu ne biçim bi yaklaşımdır ya.

    Site yonetimine çok teşekkur ediyorum haberleri verme hızlarından dolayı ama gereksiz yere hakaret dolu yorumlar yazan kişilerin uyarılması konusunu rica ediyorum. F1 taraftarı olmak gereksiz maganda tarzı, arabeks,…vb. davranışlara uzak bence.

  15. Abdullah kızacak ama şunu da yazayım 🙂

    Kimi'yle uyuşan taraflarımız var. (Sadece iş sırasında işini yapmak ama elinden geldiğince en iyi şekilde, iş biter bitmez arkadaş ortamı, evde boşboş oturmak, uyumaktan zevk almak…) Uyuşmayan taraflarımız da var. (İçki ve hatunlara düşkünlük gibi.)

    İnsanları burçlarına göre değerlendirmenin pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Zira 12 burç var ve geçmiş, şu an yaşayan ve gelecek dünya nüfusunu hesaba katarak 10 milyarlarca insanın 12 ana karakterden olduğunu söylemek pek mantıklı gelmiyor bana.

  16. arkadaşlar bu konumuzun burçlarla bir alakası yok lütfen biraz daha sınırları belirleyelim 🙂

  17. semih özer avatarı

    bende terazıyım ve hıc konusmuorum zorda kalmadıkca hatta ailemden sık sık tepkıler alıyorum yada cevremdekılerden vede terazı burcuyum burclarada ınanıyorum raıyıde cok iyi anlıyorum

  18. MUSAB, kendimi senden iyi bilirim. Sonuçta burada özgürce yorum yapma hakkım var ve sonuna kadar bu hakkımı kullanıyorum. Buna "çok konuşmak" demek yakışıksız.

  19. vega nitro sen bence bana benziyorsun kova burcu…kimiye nasıl benziyorsun? yahu o adam hiç konuşmuyor…bu arada burçlarada şuanki yaklaşımıyla hiç inanmıyorum sizde inanmayın.

  20. Onur Aybars yanlış değilmiyim 😀 Ben de terazi burcu erkeğiyim ve Kimi'ye kişilik olarak benziyorum oldukça… 🙂

  21. inci incili avatarı

    o takımca çok sevdiğiniz schumi fernando ile anlaşamadığı zaman nolacak çok merak ediyorum luca. fernendo o giderken onu özlemiyecem demişti bakalım işine karışmasına nekadar izin verecek.

  22. açtım ellerimi seher vakti dua ettim. Allahım hakkı yenenin hakkı yiyende hakkını koma(bırakma)…

  23. bahar candaş avatarı
    bahar candaş

    allah allah 3 sene sonunda mı anlamış bunu?monti sandığımdan daha zekiymiş…

  24. semih özer avatarı

    bu arada alonso da tam bir aslan aslan burcunun özellıklerını tasıyo

  25. semih özer avatarı

    kimiyle aynı burçtan oldugum için gurur duyuyorum:D

  26. vega_nitro; "Kimi de tam bir "Terazi burcu erkeği"dir."

    Ben Kimi'yle aynı gün doğumluyum da, hoşuma gitti 🙂

  27. Montezemolo "Geçtiğimiz pazar gecesi Singapur'da nasıl yarış çıkardığını gördünüz mü? Oldukça heyecanlandırıcıydı…yahu ne gördük Allah aşkına adam kimseyi geçmedi önündeki pilotlar hata yaptılar ceza aldılar. kullandığı laflara bak…kimi madem size uymuyordu neden geçen sene kontrat yenilediniz. geçen senede alonso ağzının suyu akarak sizden haber bekliyordu. ne değişti? hikaye bunlar delikanlı ol şunu de. santander bastı parayı satın aldı bizi…yalanmı? yazık enzo ferrariye yazık emek vermiş ferraiyi bugüne getirenlere…ne acı…olsun ferrarinin fiyatınıda öğrenmiş olduk.

  28. semih özer avatarı

    bu arada resimdeki alonso raikkonen muhabbetide hoşuma gitti:D

  29. galiptir bu yolda mağlup…üzülmeyin arkadaşlar böyle bir başkanın takımıda öyle olur. son olaylardan sonra şunu anladıkki insanları kandıran lafının eri olmayan bir başkanın takımı zaten gelmiş geçmiş en efendi en asil en doğru f1 pilotuna yakışmazdı. bence kimi için en iyi olan oldu. sıkmayalım canımızı herkes hakettiği yeri bulacak. sarhoş sarhoşu meyhanede bulurmuş. bozacının şahidi şıracı. al birini vur ötekine…inanın çok sevineceğiz kimi severler olarak….bekleyin…

  30. montezemelo nasıl bir karakterde insan olduğunu çok değil 3 hafta içerisinde bize gösterdi. kimi yi beğenip beğenmemek elbette hakları. ama önce a deyip sonra b demesi bu olacak iş değil. az biraz insan lafının eri olur. vücutta tek ses ağızdan çıkmıyor bunu biliyoruz ama çıktımıda benden çıktı diyeceksin ben yaptım diyeceksin. aldatan aldanır…

  31. sevgi-tekefsaneşumi yorumuna sonuna kadar katılıyorum monti kiminin sessiz olmasını çok konuşmadığını zaten biliyordu şimdi ise açıklama yapmış kıvırma monticiğim daha da çıkmaza sürme kendini biraz delikanlı olda sus

  32. Teşekkürler Vega
    Sonuç olarak kişiliğinizi ticari hayatınıza karıştırıyorsanız ve bu kuruma, yöneticilerinize uymuyorsa yapılabilecek şeyler ortadadır. Bu iş dünyasında sevdiğimiz arkadaşlarımız için de geçerlidir. Sevdiğimiz pilotlar için de.
    Kişilik ile sıkıntılar ortaya çıktığın da yöneticilerin bile ayrılması istenir. Yakın zamanda F1 'de de çokça gördük.

  33. alonso dakide ne kazrimaymış be. herkes karizmasından bahseder oldu:)))

  34. E biz diyoruz hep diyoruz zaten o zaman bizim ve bazı yöneticilerinin gördüklerini göremediği için inat etti de getirdi Kimi'yi başkan. Sonra da o büyük beklentilerinin olmadığını gördü Michael'ı gönderdiğine pişman oldu. Ama sonra ne diyoruz zeki insanlar üst üste hata yapmaz, yapmamalı. Aynı hatayı tekrar yapma lüksü yoktur yöneticilerin ama düşündüğü gibi uymayan bir pilotunuz da var buda bir gerçek. Sonuçta aynı hatayı yapmamak için uğraştığını ama daha iyisini de istediğini biliyoruz.
    Sonuç olarak söylenen sözler ve yapılan plan Renault davası öncesindeydi sonrasında herşey değişti. Değişenlere göre yeni kararlar almayı uygun gördüler ve Kimi ile de karşılıklı anlaşarak bu veda gerçekleşti. Bunun üzerine daha ne diyebilirim ki…

  35. TRF1 yönetimini TEBRİK ediyorum……

    bu hafta heber konusunda sınırları zorluyorlar:)

  36. Montezemolo ve Ferrari yönetiminin puanları ve şampiyonluğu Kimi'ye teşekkür edip, hakkını verdiğini kanımca bunun gerçekten yapılması gereken bir davranış olduğunu dün söylemiştim.

    Bora Subaşı ve M1CHAEL .'ın dediklerine katılmakla beraber (bu arada F40 güzel durmuş avatarda) Montezemolonun bu açıklamasının doğruyu yansıttığı görüşündeyim. Değişik bir bakış açısı olacak ama insanların kişiliklerinin en büyük kaynaklarından biri burçlardır. Kimi de tam bir "Terazi burcu erkeği"dir. Özelliklerini öğrenin bu burcun belki anlarsınız…

  37. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Artı bişey söylemek istiyorumki bunu son günlerde oldukca tekrarlıyorum (eksilere hazırlıklıyım ama içimde kalmasından iyidir) :)))

    Kurban ol sen Kimiye Monte harika kişiliğine ve yeteneğine :))))

  38. Montezemolo'yu bizim ülkemizdeki futbol takımı başkanlarına benzetiyorum artık…
    şöyle izah etmeye çalışayım; ülkemizde büyük futbol takımlarından biri kötü performans sergilemeye başladı mı, t. direktör tartışılır olur hemen, başkan köşeye sıkışır ve o açıklama gelir; "t.direktörün arkasındayım" bir hafta sonra bir bakıyorsunuz ki, t. direktör başkan tarafından kovulmuş!!!

    Ya bu Montezemolo değil miydi?! Alonso'nun gelişi 2011 den önce gerçekleşmeyecek diyen adam!! Dengesiz! Şimdi ne oldu da Kimi'yi apar topar gönderip bunu getiriyorsunuz? Hatırlayın efsaneyi de aynen böyle paketlemiştiniz! İçim sızlıyor…

    Bu güne kadar hep "kırmızı" dedim ve her zaman 2 pilota da destek dedim! çünkü gelen pilotlara içim ısınmıştı!
    Aman gelin görün bu adama karşı negatif yüklüyüm,karışık duygular içerisinde…
    hayırlısı olsun herkes için…

  39. "speeder 86" dostum, Allah iyiliğini versin. Yorumuma bundan daha bilimsel bir kanıt gösterilip çürütülemezdi. 🙂

    esprili yorumuma aynı dozda karşılık verdiğin için saygılar.

  40. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Kimi yılların kimisidir 5 yıl mclarendeydi hangi yıl bir öncekine göre kişiliğinde değişim yasamıstır hiç bir zaman bu söz konusu olmadı mclarende bunu sürekli dile getiriyordu zaten Kimi fazla konusmaz diye. Bizler dısarıdan bakan insanlar olarak buralarda az tartısmadık Kimi ferrariye gider ise eger yapısı uygun değildir yapamaz diye (yeteneği değil yapısı), Monte sayın baskan F1 in en tepesindeki takımın baskanı bizim gördüklerimizi göremedimide simdi sanki Kimi evrim değiştirmiş gibi kişiliğini öne sürüyor gec bunları monte. Ne sandın adam 5 yıldır değişmediği takımda ferrariye geliyor diyemi değişecekti Her pilot aynı olmuyor maalesef kimi yi alonso sanmayın her takımda farklı rüzgarlar yiyemiyor maalsef…

    Sen eger gercekten bu saydıgın seylere önem verseydin kalkıpta schumiyi yollayıp yerine bile bile kimi yi getirmezdin Senin için varsa yoksa o kahrolası egoların baska bişey düşündüğün yok. Alonsoyu bunlar içinmi getirdin sen şimdi, yarın öbür günde cıkıp gereksiz konusmalar takımımızla uyusmuyor dersin Alonsoyuda gönderir Vetteli alırsın. Nede olsa BÜYÜK PİLOTLAR BİRGÜN YARISACAK FERRARI DE dimi monti sende haklısın ama unuttugun bir nokta var Büyükler yarıstıkları Ferrariyi ve seni küçültüyorlar kendi kayıpları asla olmuyor KİMİ hala senin sandıgından da büyük bir yetenek (seni ve takımını var eden SCHUMİ ye ise dicek kelime bulamıyorum zaten ) Pişmanlıkların bogustugun gün mutluluktan zirvede olacagım gün olucak. (Sadece senin için diyorum cünkü yıllardır ferrari taraftarıyım ve ferrari için hala içimde büyük bir sevgi söz konusu sen bunu bitirebilmek için 4 yıldır elinden geleni yapıyorsun fakat gözümde en tepedeyken biten sen oldun monti degerli görüldüğün bir cok insanda bittiğin gibi)

  41. Raikkonen'i almadan önce onun nasıl biri olduğunu bilmiyorlar mıydı sanki? Takım hatası yüzünden o kadar puan kaybetti bir kere olsun ağzını açmadı ama Alonso öyle değil, hatırlarsınız McLaren'deyken neler yaşadılar. Takımı da huzursuz etti kendini de. Raikkonen gibisini biraz zor bulursunuz artık, bakın buraya yazıyorum Alonso ile Ferrari işler kötü giderse sorun yaşayacaklar ve bu sorunu çıkaran Alonso olacak.

  42. Başkan konuştu. İşinize gelsin veya gelmesin bunlar doğrular. Yaşadıklarını onlardan daha iyi bilecek değilsiniz.

    Luca çok büyük beklentiler ile büyük kavgalar sonucunda Kimi'yi getirdi ama beklentilerini karşılayamadığını gördü.
    Beraber çalıştığı kimse yinede tek bir kötü söz söylememeye çalışıyor. Doğru olanı yapıyorlar.
    Çünki onlar profesyoneller. Böyle anlaşmalar da para söz konusu değildir. Ne Ferrari nede Mclaren pilot alırken sponsorlarına
    takılmaz. F1 'de bu ancak genç pilotlar ve grid de arkadaki takımla için geçerlidir. Maddi büyüklüğü ortada olan takımlar sponsora göre değil
    alacağı pilotun özelliklerine göre seçerler. Kimi'yide sponsorları için almamışlardı o yüzden de göndermiyorlar.
    Yok para için bu derseniz size o zaman gülerler ne yani ekonomik değeri Kimi'nin daha mı az diyenler çıkar. Ne Kimi, nede Fernando
    sponsor istediği için gelmedi. Ne Ferrari'ye ne de Mclaren'a böyle bir şey söyleyip baskı kuramazsınız bu bir hakarettir. Zati halinde
    taraflar daha önce bunu dile getirdiler. Ferrari'nin marka büyüklüğünü algılamaya çalışın.

    Bunun dışında şimdiki beklentileri büyükmüş gibi görünüyor ama derinlemesine bakıldığında aslında olmadığı görülür. Zeki insanlar
    aynı hataya tekrar düşmezler.

    Ferrari taraftarlarının değil ama Kimi taraftarlarının Ferrari düşmanlığı yaptığı ortada…

    Biz hep yöneticiler ve pilotlar gibi diyalogdan yanayız.

  43. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    kimiyi cok yüceltiyosunuz. sorunalrı montezomolo acıkaldı tmm kimi hıslı süper bir pilot ona lafımız yok ama takımla pekalaksı yoktu yarıştan sonra bavulunu alıp eve gidenlerdendi. kimi hem alonsoya fasla yoklenmeyin ferrari kimiyi gönderdi alonso deil.

  44. can brundy yorumun resmen insan asağılamak ayıp denen bısey var kımsenın goruntusuyle alay edemezsn nekadar ayıp ya dunya uzerınde hıcbır canlı yokkı %0 kusru olsun kimse sana ınsanların gorunusuyle alay etme hakkını vermıyo cok tahlıhsız bır acıklama yapmssn cok ayıp

  45. Eğer çok çalışan organlarımız gittikçe büyüseydi ellerimiz ayaklarımız çoook büyük gövdemiz ise daha küçük kalırdı bugünkü görüntümüzde olmazdık bir anatomist olarak söylüyorum:D Bence pilotların ne dediğine ne kadar konuştuğuna değil performansına bakmamız daha doğru

  46. özkan kalayci avatarı
    özkan kalayci

    sözüm çok bilenlere,buyurun ferrariyi siz yönetin,hatta rai'yi
    klonlayında iki pilot yapın…
    ziz onun yanına başkasını da yakıştırmayı sevmiyorsunuz. iki rai tepe tepe araç sürdürürsünüz….

  47. inci incili avatarı

    ne yani illa sarmaş dolaş kardeş gibimi davranması gerekiyordu. lafm şimdi bu luca.

  48. hacer neslihan  avatarı
    hacer neslihan

    ya kusura bakmayın ama montı kiiyle gelip çalışıyomuymuşta böle diyo. bana le dendi diyor. demekki kiminin gitmesini istedi takım ve bazı yetkili çalışanlar. ve evet bu geçen sene takımın kimiye sırt döndüğünü destekler bir ifade. şimdi çoğu kişi bana kızacak ama bu benim düşüncem.

  49. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Ne desin adam yani işimize yaramıyordu kovduk mu desin…

    "Bu takım içerisinde bilgi değişiminde faydalı olmuyor. Ancak yine de ben Raikkonen'e teşekkür ediyorum" diyor.

    Hem siz neden gocunuyorsunuz Rai gibi harika bir pilotunuz olacak alın hayrını görün arkadaşlar…

  50. allah askına bırakın bu hıkayelerı sayın mont. hani sizin pilotlarınızı sponsorlar değil siz seçerdiniz bal gibide santander istedi sizde yaptınız IMF gibi santander valla ıstedgnı yaptrdı sımdı mıllete hıkaye anlatmyn para para para kulakların cınlasın napolyon acaba kiminin arkasında nokia dursa ve size sponsor olsa alonsoyu takıma alırmydnz ben cevp verym hayr buyuksun PARA

  51. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    bir dediğin diğerini tutmuyor monti

  52. Sende çok uyanıksın be başkan.İnsanlarda bu mazereti yedi.

  53. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    hahahahaa
    Seneye bir kara vermesini bekliyorum monti den.
    Çok konuşan mı çok sessiz olan mı ? yararlı olacak Ferrari ye:D
    Ayrıca aracın gelişimiyle ne alakası var sessizliğin olmamış.Feedback yapacak kadar konuşuyor adam. bu monti düzelt bu düşünceyi.

  54. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Bende aynısını düşünüyorum rai kötü bir pilot değil ama kuzeyliler Ferrari'ye uygun değil. Akdenizliler birbirleriyle iyi anlaşır…

  55. hasan öksuz avatarı

    Bu adam İyice saçmalamaya başladı.Seneye kesinlikle anlayacalar Rai nİn maccadaki performansından hatalarının ne kadar büyük olduğunu,Burda heyecan testi yapılmıyor Ben artık mc laren ciyim ve eminim benim gibi binlerce ferrari sempatizanını kaybetti!!

  56. Emrah Sondoğan avatarı
    Emrah Sondoğan

    Bu kadar kısa sürede çark ettikten sonra çıkıpta nasıl basının karşısına açıklama yapabiliyor anlayamadım.

  57. ferrari çok büyük bir kumar oynadı seneye massa eskisi gibi olamazsa kimi yi gönderdiklerine eminim çok büyük bir pişmanlık duyacaklardır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir