Rosberg: “Hamilton’ı Sıralamalalarda Geçmeliyim”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg şu anda şampiyonadaki klasman sıralamasına odaklanmadığını, hedefinin takım arkadaşını sıralama turlarında geride bırakmak olduğunu söylüyor.

Sezonun geride kalan dört yarışının ardından Alman pilot, takım arkadaşının 27 puan gerisinde bulunuyor. Bazı çevrelerce Rosberg’in Hamilton’a karşı geçen sene olduğu gibi sezon sonuna kadar mücadele veremeyeceği konuşuluyor.

Eski F1 pilotu ve şimdilerde BBC yorumcusu olan Alan McNish, “Rosberg için bu sezon artık vakit daralıyor. Eğer şampiyonluk mücadelesi vermek istiyorsa Lewis Hamilton karşısında işleri tersine çevirmesi gerekiyor. Şanslı ki, İspanya’ya kadar bir ara var, bu sırada neler yapabileceğine karar verebilir.” diyor.

Rosberg de  Auto Motor und Sport’a verdiği demeçte mevcut durumu yarış yarış değerlendirdiğini belirtiyor.

“Bir gözüm şampiyonadaki klasman sıralamasında ancak ona odaklanmış değilim. Sadece iyi yarışlar çıkarmak istiyorum.”

Ayrıca Rosberg, takım arkadaşı yarışları çok kolay kontrol altındaki tuttuğu için onu sıralamalarda geride bırakmanın önemli olduğunu düşünüyor: “İlk turlarda rahat oluyor ama sonrasında yeniden tempoyu artırıyor. Elinizde aynı araç olduğunda, bunun karşısında bir şey yapamıyorsunuz.”

 


Yorumlar

“Rosberg: “Hamilton’ı Sıralamalalarda Geçmeliyim”” için 5 yanıt

  1. İlk turlarda rahat oluyor ama sonrasında yeniden tempoyu artırıyor.

    😀 😀 😀 Nasıl hızlanıyor anlayamıyorum diyor.

  2. Şampiyon hamuru yok bu çocukta. Ayrıca her hal ve tavrı yapmacık. Sahte duruyor. Babası keke gibi o da şampiyon olamadan buralardan silinip gidecek.

    1. Keke’nin bir şampiyonluğu var. Hem de sadece bir yarış galibiyetiyle. Alonso stili.

  3. Eğer sıralama da Lewisi geride bırakmaya başlarsa bu Ferrari pilotlarının çok ama çok işine gelir.Sıralama da. Geçsende yarışta pist üstünde yine geçilirsin ancak o karambol çok güzel olur bastir nico 🙂

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      Bundan bir cacık olmaz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir