Mercedes Hamilton’a 175 Milyon Euro Vermeyi Kabul Etti mi?

yazar:

kategori:

Son çıkan iddialara göre Mercedes, Lewis Hamilton’la 5 senelik anlaşma yenilemesi için 175 milyon Euro ödemeyi kabul etmiş olabilir.

Hamilton’un sezon sonunda mevcut anlaşması bitiyor ve tarafların devam etmeye yakın olduğu biliniyor. Ancak buna rağmen hala yeni anlaşma duyurulmuş değil.

Sport Bild’in haberine göre Hamilton Mercedes’le 2018’e kadar yarışmasını sağlayacak ve 2 senelik de opsiyonun bulunduğu 5 senelik bir anlaşma imzaladı ve bu anlaşmanın değeri 175 milyon Euro civarında.

Bu iddialar için Niki Lauda “Bu konuda yorum yapamam. Resmileşene kadar, bir şey söyleyemem. Kurallara uygun oynamam lazım.” dedi.

Mercedes sözcüsü de bu konuyu yalanladı ve haberlerin doğru olmadığını söyledi. Hamilton ise “Barcelona’ya kadar anlaşmanın olmasını istiyorum.”

“Mercedes ile olan ilişkimiz evlilik gibi. Ve siz bana kumral sevip sevmediğimi soruyorsunuz. Benim kalbim Mercedes’le.” dedi.

 


Yorumlar

“Mercedes Hamilton’a 175 Milyon Euro Vermeyi Kabul Etti mi?” için 11 yanıt

  1. 2017’de motor kuralları değişecek ve muhtemelen şimdiki motorun üzerinde değişiklikler olacak. En kötü ihtimalle 2016’yı geride kapatıp 2017’de yine güçlü bir motorla geleceklerini düşünüyor olabilir. Sonuçta diğerleri şimdiki motoru bile tutturabilmiş değil.

    Muhtemelen de Honda’nın ve Ferrari’nin İspanya/Kanada güncellemelerini bekliyordur.

  2. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Hamilton bence sezon sonuna kadar imza atmak istemiyor. Mercedes’in durumundan ziyade diğer takımların durumuna da bakmak istiyor gibi.

    Şuan Rosberg’in formu ortada. Açık şekilde Hamilton’a mağlup oluyor. Hamilton’da hem gelecekte ne olacağını tahmin etmeye çalışıyor, hem de Mercedes’ten ne kopartırsam kardır diye hareket ediyor.

  3. Bu seneki performansı artınca dogal olarak yüksek ücret isteme hakkını kullanıyor Lewis.
    5 sene’lik anlaşma’ da çok fazla gibi.

  4. 2008 şikeli şampiyonluk 2014 baskın araçla rakipsiz aldığı balon şampiyonluk ve şimdide 175 milyon dollar, aman tanrım didim.

    1. Bu seneki şampiyonluguna nasıl bir kulp takacaksın acaba ?

      1. gözünün üstünde kaşı var balon şampiyon ham 😀

    2. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Şike mi? Allah şifa versin kardeş. Üzülme insanlık halidir! 😉

    3. Senin dilinle konuşursak; Ferrari’nin tüm şampiyonlukları şikelidir. Elden teslimdir.

  5. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    bu adama bu kadar para verilmesi yanlış. yıllık 35 milyon euro çok fazla. hamilton iyi bir yarışçı bu bir gerçek ama 2011 de 2012 de 2013 te nerelerdeydi ve o zaman gerçekten iyi bir mclaren sürüyordu ama şampiyon olamadı. 013 te mercedes ile bir şey yapamadı. ama v6 motorlara geçince güçlü mercedes le şampiyon olmak gerçekten kolay … son 1 yıldır bu adam konuşuluyor. sebastian vettel’i sevmesem de adam 4 kez şampiyon oldu ve hiç bu kadar konuşulmadı. ama hamilton bir anda popüler oldu. 35 milyon euro dan bahsediyoruz. ne kadar yarış kazansa da bu parayı hak etmiyor. sonuçta tek yaptığı şey aracı kazasız belasız sürmek ve hızlı olan aracı ….

    1. Neden obur mercedes sampiyon olamadi..neden sadece obur mercedes kirmizi araclara geciliyor?

    2. Dostum yanlış düşünüyorsun hamilton şu anda vettelle birlikte gridin en iyi pilotları yaşları başarıları ve istatistikleri ile diğer rakiplerinin çoktan geride bırakmışlardır

      Hamilton 2011 2012 2013 nasıl şampiyon olsun red bull çok baskın arkasında alonsolu ferrari canavar gibi takım arkadaşı button vede yaşadığı şanssızlıklar var

      Sebastian vettele gelirsek özelikle fernando alonso fanları bu adamın balon olduğunu hızlı otomobil şampiyonu olduğunu söyleyip durdular.Şampiyon olduğu yıllarda adamı hep karaladılar.Aynı hamiltonun şuan ki mercedesi gibi baskın bi araçla 4 sene şampiyon oldu ama sonucunda hep karalandı. Gerçi gereken cevabı bu sene ferrarisi ile bi güzelde veriyor

      Hamiltona tekrar gelirsek form düzeyi maksimum seviyede bu yıl şampiyon olacağına kesin gözüyle bakıyorum ama o araçta hamilton yerine başka bir pilot olsaydı aynı şeyleri düşünmezdim rosbergin durumu ortada her yarış takım arkadaşından fark yiyor psikolojik olarak çökmüş bi de bu yetmezmiş gibi ferrari baskısı var
      5 sene için 175 milyon euro sonuna kadar hak ediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir