Mosley "Vatanen FIA Başkanlığı Seçimini Kaybedecek"

yazar:

kategori:

Başkanlığin diğer adayı Jean Todt’u destekleyen Vatanen, yeni bir mektupta kendilerine karşı ağır açıklamalarda bulunan Vatanen’in seçimi kötü bir şekilde kaybedeceğini iddia etti.

Mosley “Vatanen’in yaptığı gibi açıklamalar yapılmaz ve ardından onun hakaret ettiği kişilerin onun dediklerini unutmaları beklenmez.”

“Vatanen bu seçimi kötü bir şekilde kaybedecek çünkü o hem FIA’yı hem de içerisinde yer alan kişileri oldukça kötiledi.” dedi.


Yorumlar

  1. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Eğer J.Todt Seçilirse Ben Şüphelerim O Seçimden Mosley Karıştırdı Diye Todt'un Başkan Olması Mosley'in İşine Gelir Çünkü F1'de Varlıgını Sürdürebilmesi İçin Jodt'u Destekliyor Onun Seçilmesi İçin Elinden Geleni Yapıyor Ve Yapacaktır.Mosley'in Oldugu Seçimde Hile'de Olur!!!Vatanen'in Oylarıda Çalınır!!!!

  2. inci incili avatarı

    nerden biliyorsun hilemi yaptırıyorsun yoksa max. şöyle biraz uzakdurda insanlar senden şüphelenmesin.

  3. hacer neslihan  avatarı
    hacer neslihan

    bende ari vatanenin kazanmasını istiyorum. çünkü tahincoğluda var kadrosunda yanlış bilmiyorsam ve bu bizim ülke olarak işimize gelir 🙂

  4. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Ari Vatanen'i ralli yıllarında izlemiştim. Hiç durmayan, takımını bir yarıştan diğerine adeta sürükleyen bir yapısı vardı. Her haliyle gerçek bir "yarışçı" olduğunu hissettirirdi. Böyle birinin FIA başkanı olması en iyisidir. Bu adam FIA içinden birilerini kötülediyse eğer, öyle olduğu içindir diye düşünüyorum. Aranızda aksini düşünen var mı!?

  5. iyi de Max, bundan sana ne? bi git artık, karışma ya.

  6. kaan kaanhan avatarı

    mosley burnunu soktuktan sonra o işten hayır gelmez zaten, gider ayak yine istediklerini yaptırıp gidecek.

  7. kestanur söylemem avatarı
    kestanur söylemem

    mosley amcam hala konuşabiliyor hala eleştiriler yapabiliyor ya helal valla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir