F1 Grubu, GP2 ve GP3 Pilotlarına Sponsor Oluyor

yazar:

kategori: , ,

Formula 1 Grubu, GP2 ve GP3’te güçlü görünen genç pilotlara sponsor oluyor.

Formula 1’in ticari kısmı ile ilgilenen Christian Sylt, borsaya açılacak olan Formula 1’in bu yönde bir çalışma yaptığını söyledi.

Forbes dergisine yazan Sylt, bu pilotların isimlerinin belli olmadığını ancak belli pazarlarda etkili olabilecek isimlerin desteklendiğini belirtti.

Haberde “Zaman zaman kilit pazarlarda sporun gelişimi için GP2 ve GP3 pilotlarını destekliyoruz.” dedi.

Endonezyalı Rio Haryanto, Amerikalı Alexander Rossi ve Çinli Adderly Fong’un bu pilotlar arasında yer aldığı düşünülüyor.


Yorumlar

“F1 Grubu, GP2 ve GP3 Pilotlarına Sponsor Oluyor” için 4 yanıt

  1. Konuyla alakasız ama colin mcrae rally çıkmış videolardan da baktım gerçekten simulasyon tarzında yapmışlar diğer rally ve f1 lerin in aksine, şu an ön satın alınmada hem de bu sitedeki bilindik bi tartışma olan geri bildirimle oyunun geliştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz 😀 ayrıca oyun tamamlandıktan sonra da ücret ödemenize gerek kalmıcak, bu simülasyon yarış oyunları iyi oluyor trafik kazalarının çoğu aşırı hızdan kaynaklanır hızınızı oyunlarda gösterirsiniz 😀

    1. Dirt serisi devami mi ? Cunku dirt cok bozdu bi yerden sonra.
      Link varsa

      1. http://store.steampowered.com/app/310560/

        http://www.codemasters.com/game/dirt-rally/

        Valla ben dayanamadım aldım şu anlık simülasyon gibi etaplar olsun yolların darlığı olsun keza araçların verdiği tepkiler, ayrıca Google a dirt rally forum donanım diye yazarsan orda da başka arkadaşların düşüncesine bakabilsrin

      2. https://www.dirtgame.com/uk/video/watch/4IxIEFnDZyU/dirt-show—episode-1—launch-day-jitters

        WRC serisinden hallice hatta daha basit bile denilebilir sadece player oyunu codemaster elinden sim çıkmaz zaten ticaretlerine ters 🙂 araç yola yapışmış gibi yürüyor 🙂 ama ilk cmr oyunu hatrına böyle birşey gelmesi güzel ne kapışmıştık zamanında.
        RBR simulasyoncularına alternatif olamaz malesef.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir