Trulli Gelecek Sene İçin İyimser

yazar:

kategori:

İtalyan pilotun Toyota’daki geleceği, haftalar boyudur şüphe altındaydı ama gelişen olaylarla şimdi görünen o ki takımında kalmayacağı hemen hemen belli.

Trulli, Renault’a dönüş konusunda bağlantıya geçmişti ve Cuma günü yaptığı açıklamada planlarının nasıl olacağını görüşmek istemese de geleceği için ümitli.

Trulli: “Şu anda dürüst olmak gerekirse durum hakkında pek fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü pilotlar ve takımlar hakkında bir çok söylenti var. Sessizliğimi koruyacağım”

“Bazı seçeneklerim var, ayrıca Toyota’nın durmumunu da görmemiz gerekiyor. Ama genel olarak iyimserim, bekleyip görelim”

Takım Başkanı John Howett, Trulli’nin gelecek sene tanım kalmayacağının çok daha büyük bir ihtimal olduğunu yineledi.

Howett: “Onun gelecek sene bizimle kalması pek olası değil. Bu benim kendi samimi görüşüm. Bunu söylemek istemiyorum, çünkü onların da kariyerleri var ve bana göre bizim için harika bir iş çıkardı”

“Uygun bir şeyler bulmaya çalıştık ama şimdiye kadar olmadı. Ama görünen o ki pek mümkün olmayacak”


Yorumlar

  1. hala hizli olan pilotlar yasi ne olursa olsun devam etmeli bence, ancak coulthardin son senesindeki gibi artik pisttekilere zarar vermeye basladigi zaman birakmalilar. genc pilotlar eskiden oldugu gibi kucuk takimlarda f1 e baslamalilar diye dusunuyorum, uzerlerinde baski olmadan tecrube kazanmalari onemli.

  2. ben de trulli'nin gitmemesinden yanayim. her seye ragmen. daha onceki yillardaki trulli trenini unutmayin ama arkadaslar. siralama performansi icin diyecek bir sey yok. aractan maksimumu cikariyor. ama yarista kotu, itiraf etmek lazim.

  3. massa, räikkönen, rosberg, barrichello, alonso, heidfeld ve trulli…. bunlar f1i f1 yapan pilotlar. trullinin gitmesini hiç istemem ama räinin gitmesini hiç mi hiç istemem

  4. Ben bazen bu ingilizceyi ve konuşanları anlamıyorum. 🙂 Hem harika de hemde kalmayacak kovuyorum demeye çalış 😛

  5. MagicAlonso avatarı

    sadece Alonso dan değil pistteki bütün pilotlardan hızlı trulli saf hız olarak ama yarışta konsantrasyon kaybı yaşıyor.Alonso da onun araç kontrolü konusunda mükemmel olduğunu birkaç kez söylemişti.işte F1 in en önemli noktalarından biriside budur saf hız asla tek başına yetmiyor yarış performansı ve istikrarda saf hız kadar önemli hatta sadece F1 için değil bütün motorsporları için bu geçerlidir

  6. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Trulli bırak artık bu işi. Test pilotluğu yap.

  7. gascoyneun bır sözü vardı renaulttayken "Turulli alonsodan 0.1 saniye daha hızlı fakat aracı her tur hissedemiyor buda yarışta onu geriye itiyor" harbden katlyrm bana göre gridin en hızlı sıralamacısı jarnonun f1 den gitmesini istemyrm cok renkli bir sima yarıs muhendısının sesıne de btyrm okey jarno :D:D umarım 2010da gridde görrz onu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir