Hamilton, Massa'nın Demecini Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Brezilya televizyonuna konuşan Ferrari pilotu, Singapur yarışında hile yapılmasaydı 1 puan ile kaybettiği şampiyonluğu alabileceğini söylemişti.

Hamilton ise Japonya’da Cuma günü bir söyleşisinde, Massa’nın açıklamaları karşısında şaşırmadığını söyledi ve Brezilyalı pilotun fikirleri ile de pek aldırmadığını kabul etti.

Hamilton: “İlk olarak şunu söylemeliyim ki iyileşmesineve kendisini iyi hissetmesi güzel.”

“Bana göre tek söyleyebileceğim zor bir sezondu, olanlar oldu, sezon boyunca olsaydı olmasaydı diyebileceğim çok şey oldu. Bu yüzden dürüst olmak gerekirse onun bunları söylemesine şaşırdım”

“Sezon boyunca adil bir mücadele içinde olduğumuza inanıyorum, bu yüzden biraz şaşırdım. Onun ne söylediği benim için sorun değil, gerçekten”


Yorumlar

  1. massa gerçekten iyi bir pilot ve kimiden daha çok heyecanladırıo beni(her Zaman)
    massa hakkında gzel konuşalım

  2. m3power agzım bir karış açık kaldı bu nasıl bir mantıktır helal olsun sen önce otur bir bak bakalım ilk senesinde şampiyon olmakmı yoksa rakip takımdaki adamı şampiyon yapmakmı daha karlı bir iş.. xD
    hama gelicek olursak massanın çocukluğuna karşılık tam bir abi edasıyla cevap vermiş 😉 ham hakkatten böyle davranmaya devam eder ve kimide takıma gelirse seneye her lafa atlayan ve heycanlı bir ferrariye karşılık cevabı pistte vermeyi tercih eden olgun bir mclaren olucak gibi=)=)2side birbirine son derece zıt.. bu zıtlık ve (inş) süper araçlar seneye harika bir rekabet vadediyor..2010 için sabırsızlanıyorum ama önce kimi gitmiycem desin xD xD xD

  3. eri değil biliyorum ama yarın sabah 5 te anremanlar için kalkıcam ve fazla oyalanmak istemiyorum izlenebilcek olan internet sitesi bilenler söyleyebilirse çok sevinirim zaten 1 saat yarım saatini aramakla geçirmeyeyim

  4. Massa'yı pistte bi görelim de.. Geçirdiği kazayı bi tarafa koyalım, onu bildiğimiz en iyi zamanında farzedelim, yine de onu piste gömecek çok pilot var şimdi..

  5. çocuk ilk sene kıl payı kaçırdı, gecen sene aldı bırakın ellemeyin cocuguda sewinsin yaa haketti

  6. massanın mesajı hamiltona değil alonsoya…bunların arası sezon başlamadan bozulacak gibi geliyor bana…

  7. Massa neden şampiyon olamadığının cevabını kendinde arasın, mesela 2008 İngilterede kötü performansı ile şampiyonluğu kaçırdı diyeceğim ben (sanırım 8 kere spin atmıştı).

    Hamilton oldukça olgun ve polemik önleyici bir cevap vermiş, bu tecrübesini arttırdığının göstergesi.

  8. Lewis nasıl yaparsın bunu sırf para için en büyük rakibine verdin şampiyonlugu aman allahım:)))…(bazıları senorya konusunda uzmanmışda haberımız yokmuş)

  9. Oguz Çetin avatarı

    m3power sana sadece gülüyorum yani levis şampiyonluğu parayla kimiye verdi arabayı çakıla oturttu öyle mi harbi komiksiniz yaa 3 yaşındaki çocuklar bile güler bu lafına

  10. neyin hesabini yapiyorsunuz anlamiyorum,, sanki lewis cok durust , hatirlayin bakalim kimi nasil sappiyon oldu , eger levis arabasini kasitli olarak pit yolundaki cakillara oturtmasaydi neler olucakti , bunlar parayla donen oyunlar arkadaslar kimse boyuna tahmin bile yapmasin, her yilin sampiyonu yilin basindaki bahis oaranlarindan gecer,uyanik olalim …. herkese saygilar

  11. erdı bostan 10 puanı massa ya verelım ıstermısın? 🙂 oh ne guzel bedavadan 10 puan bedavadan sampıyon luk yakısırrr. 🙂 bedavacılar sızı. Sızı gıdı rosberg ve massa tayfası sızı 🙂

  12. Erdi Bostan avatarı

    F1 Başka arzun?

  13. kendını cok akıllı sanıyor. O yarıstan nasıl olsa puan alamadı ya maksat hamılton un o yarıstan aldıgı 6 puanı sıldırmek ıcın ugrasıyor. onurlu !!! Massa. hamılton o yarısta senın kadar sucsuz . Kabak neden onun basına patlıyor? Madem suclu reno o galıbıyetı sılınsın 10 puan da kımseye verılmesın.

  14. Lewis hakikatten çok olgunlaştın bu sene böyle devam et her zaman yanındayız senin.

  15. madem oyle avustralya,japonya ve tam hatırlayamadım bahreyn yada malezya ıdı duz yolda spın atıp yarıs dısı kalmıstı. Bu 3 yarısta aptalca hataları ıle puan alamadı boyle aglıyacagına rosberg gıbı sadece 1 puan cıkarsaydıya bu 3 yarıstan! boyle demecler veren pılotlar cok ıtıcı gelıyor bana

  16. ıyı demıs emzıgı elınden alınan bebekler gıbı zırlıyor. Rosberg 1 kendını yarıs galıbı ılan eden ıtıcı kısılık.massa da masa basında sampıyon olmak ıcın ugrasıyor. Rosberg le cok ıyı anlasırlar. Itıcı tıpler!

  17. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    aslında ikisinede yapılan haksızlıklar oldu bunların yanında şanssızlıklarıda oldu. son yarış brezilya ise belirleyici oldu. son ana kadar hamilton'nın, massa'nın şampiyonluk şansı devam etti. sonundada şampiyon hamilton oldu.

  18. Oguz Çetin avatarı

    Bu konuda hamilton haklı o olsaydı bu olsaydı gibi demeçler zaten çok saçma geçmiş geçmişte kaldı artık geleceğe bakmak lazım.

  19. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    "Onun ne söylediği benim için sorun değil, gerçekten"

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir