Toyota ve Ranault, Kubica Savaşını Gizlemiyor

yazar:

kategori:

Şu anda BMW Sauber adına yarışan Polonyalı pilotun önümüzdeki hafta, Fernando Alonso’nun yerine Renault’a geçtiğinin açıklanması bekleniyor ama Suzuka’da, Toyota’nın da Kubica için atağa kalktığı gündeme geldi.

Toyota’dan John Howett: “Tahmin ediyorum ki sağımızdaki (Renault) arkadaşlarla mücedele ediyoruz. Ama neler olacağını görmemiz gerekiyor. Umarum biz bunu başarabiliriz ama olmazsa da alternatiflerimiz var”

Kubica için kimin daha şanslı olduğu sorulduğunda Renault’tan Bell: “Sanırım ben bizim diyeceğim, John da kendilerinin. Bu yüzden bırakalım da buna zaman karar versin”

Howett pilotları konusuna tekrar açıklık getirdi ve gelecek sene için ne Timo Glok ne de Jarno Trulli2nin opsiyonlarını kullanmayacaklarını imâ etti.

Howett: “Pilotlarımıza karşı adil olup gelecek sene için koltuklarını koruyamayabileceklerini söyledik. Bunun adil ve şeffaf bir şey olduğunu düşünüyorum.”

“Pilot pazarında bir hareketlenme olacağını hissediyorum; şu anda söylentileri dolaşmayan hareketler de olabilir. Bu yüzden gelecek sene takım için en iyi seçimi yapmak istiyoruz”


Yorumlar

  1. ah kubica. gecen yil kazanacaktin o sampiyonlugu be. neyse, umarim sampiyonluga oynayabilecek kapasitede bir aracla yarisma firsati bulursun.

  2. 2 dev üreticinin geleceklerini parlaklaştırmak için kaliteli pilotlar araması kadar doğal bir davranış yok. Kubica doğru isim diye düşünmekteyim. Yeterince hızlı ve gelecek vaat ediyor.

  3. cuma basın toplantısını basından sonuna dinledim bob cok politik cevaplar verıyor oldukca sert ve politik =)) baya etkiledi beni ser verip sır vermıyo denılcek cinsten basın gerckten güzel sıkstrdı bobu ama bobtan laf alamadılar heyecan içinde beklyrz yeni pilot dızlımımzı gönlümden geçen kimi&grosjean ama zor gözükuyor =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir