Bottas Ferrari İle Ön Anlaşma İmzalamış Olabilir

yazar:

kategori: ,

İtalya’dan gelen söylentiler Valtteri Bottas’ın Formula 1 geleceğinin kırmızı renkte olacağı yönünde.

Eski çifte dünya şampiyonu Mika Hakkinen Williams pilotunun menajeri ve Ferrari’de olsaydı Kimi Raikkonen’i takımda tutup tutmayacağından emin olmadığını söylemişti.

Öte yandan Hakkinen: “Valtteri Bahreyn’de baskıyı nasıl yönetebileceğini gösterdi. Bu, sürücülerin dünya şampiyonu olabilmeleri için gereken güçlü sinirlerin bir göstergesi.”

Basın kaynakları Bottas’ın Maranello ile halihazırda bir ön anlaşma imzaladığını iddia ediyor.

Raikkonen’in ise önümüzdeki yıl gride katılacak ve Ferrari’nin B takımı olacak olan Haas’a geçebileceği söyleniyor.

Son olarak Williams’ın ise Bottas’tan boşalması muhtemel koltuğa Mercedes’in yedek pilotu Pascal Wehrlein ile dolduracağı iddia edildi.

Wehrlein’ın Williams’ta koltuk bulabilmesi için Mercedes’in takımın motor faturasında indirime gitmeye hazırlanmış olabileceği söyleniyor. Williams 2014 yılında 50 milyon dolar maddi kayıp açıklamıştı.


Yorumlar

“Bottas Ferrari İle Ön Anlaşma İmzalamış Olabilir” için 53 yanıt

  1. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    Kimi de önünde sonunda bırakacaktır ama Bottas’ın şuan kendini ispatladığını düşünmüyorum. Geçen sene güzel yarışlar ortaya koyduğu oldu ama bu sene şuana kadar Bahreyn dışında pek bir şey göremedik. Onda da Vettel bana göre fazlasıyla dağınık sürdü.. Kimi’nin Haas’a gideceğini sanmıyorum. Bottas ihtimaline gelince Avrupa yarışlarında durum netleşir. Kimi Bahreyn gibi performanslar ortaya koyar ve Bottas Massa karşısında yavaş kalmaya devam ederse Bottas ihtimali hiç olmayabilir de. Bir diğer konu Bahreyn’deki duruma bakarak Bottas’ı değerlendirmek yanlış bana göre. Massa’nın başına gelenler gelmese takım arkadaşına karşı durumunu da görebilseydik anlayabilirdik.

  2. Raikkonen’in Haas’a gideceğini söyleyen kişi aklını yitirmiş olmalı. Raikkonen ne kadar kötü yarışırsa yarışsın, kafaya yarışa takımlardan başka bir yere gitmez. Hatta bu saatten sonra Ferrari’den başka bir takımda da yarışmaz. Haas nasıl bir araç yaratacak bilmiyoruz.

    Ferrari en azından seneye de Raikkonen ile yola devam edip, sonraki yıl eğer istiyorsa Bottas’ı alacaktır. Raikkonen 1-2 yıl daha güçlü performanslar ortaya koymaya devam edebilir. Ferrari’de güçlü performans göstermesi halinde Raikkonen’i bırakmaz. Çünkü hem takımın son dünya şampiyonu, hem taraftar kitlesi var, hem de güçlü bir pilot.

    Ama Bottas’ın geleceği konusunda hala bazı şüphelerim var. Bottas güçlü bir pilot, ama Ferrari’de yarışabilmek adına Massa’yı sürekli olarak mağlup etmeli. Ferrari, neden gönderdiği pilotu zorla yenen bir pilotu takıma katsın ki? O zaman Massa’yı geri alırlardı. Geçen sezon her ikisinin sorun yaşamadığı yarışlarda benzer performanslardaydılar. Bu yıla bakıyorum Massa daha güçlü başladı. Elbette herşey İspanya’dan sonra belli olur.

  3. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Haasın nasıl bi arac cıkaracağı muamma ama Sauber kıvamında bi takım olsa Ferraride iyi bi motorla güç ünitesi verirse neden olmasın Kiminin Haasta yarışması hiç yarışmamasından iyidir bence teknik anlamda da takıma yardımcı olabılır …

    1. alo-official avatarı

      Şahsi görüşüm avrupa yarışlarının başlamasıyla birlikte 5-6 yarış rai için çok kritik olacak…eğer vetteli yenmeyi başaramazsa ferrari sezon içinde bottası ilan edebilir

  4. hiç bir yorumu okumadım.kimi ve haas öylemi haa : rekabetçi olma;ilk sezonda podyum;sonrasında zafer sözleri verdiler ise olabilir ki mümkün değil.kimi de kariyerinin son demlerine geldi.dolayısıyla kimi ferrari koltuğunu kaybederse emekli olur ama bottas kimi karşısında alt düzey bir pilot ama kimi gittikten sonra gerisi küçük kıyamet

  5. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    😀

  6. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Kimi emekli olsun ondan sonra. Şu an iyi performans sergiliyor,takım da ahenk içinde o yüzden saçma bir karar olur. Bottasın ne numarasını gördük ki ! Massa onunla bu sene başa çıkabiliyor. Geçen sene çok iyi bir motorla önlerdeydi ama bu sene eser yok. Raikkonen yerine en az onun kadar iyi bir pilot almalı Ferrair. Bu söylentiye ise pek inanmıyorum. Belki Kimiyi gaza getirmek içindir.

  7. bottas önce massayı bir eze eze yensin ondan sonra ferrari falan düşünsün… hakkinen de eğer bottasın menejeri olduğu için ve ona ferrari de yer yapmayı düşünerek raikkoneni karalamayı düşünmüşse o da artık kendi karakterine bir baksın… rainin yerine biri gelecekse en doğru aday “yarı italyan, damarlarında italyan kanı doşalan” ricciardo dur.. ama vetteli ezeceği için vette kesinlikle onu istemez..

    1. SebastianVettel05 avatarı
      SebastianVettel05

      bence vettel kesinlikle ister. çünkü ric geçen sene red bull sayesinde mağlup etmiş gibi göründü senin gibilerede gün doğdu

      1. ben hiçbir zaman bir takımın, kişinin, partinin v.s. gözü karartacak kadar taraftarı olmadım…o yüzden senin gibiler ile benim gibiler aynı zaten olamaz.. mesela benim desteklediğim adam hırsızlık mı yaptı, ilk ben söylerim hırsız diye (yok efenim yapmamıştır,iftiradır falan demem).. benim desteklediğim pilotta başka bir pilottan yavaşsa bunu kişisel gurur meselesi yapmam… yavaşsa yavaştır… gerçeği kabul eder, yinede o sürücüyü desteklemeye devam ederim… her zaman yavaş olmasının bir nedenini bulmaya çalışmam… vettel 5 yıldır redbull kullanırken, ricciardo daha ilk yılında kendi takımında vetteli geride bıraktıysa ve bunu sadece 1 yarışta değil, 20 yarışta yaptı ise şuydu buydu diye uyduruktan bahanelerin arkasına sığınmam.. benzer bir olayı hamilton alonso ya yapmıştı… şimdi hamilton ın nerede yükseldiği belli… demekki hamilton da tesaduf değilmiş… ki alonso da mclaren e yeni gelmişti… yani vettel gibi 5 yıldır mclaren de değildi… vettel çok iyi bir araba ile iyi işler yapabilir ama benzer araç olduğunda her zaman alonso ve hamilton ın gerisindedir… bu sene de rai çok garip işler olmazsa vettel in önünde bitirecektir ve vettelin 4 şampiyonluğu da sorgulanmaya başlanır… dediğim gibi bundan alınganlık gösterip ben kafamı kuma gömüyüm demek sadece çocukluk olur…

        1. SebastianVettel05 avatarı
          SebastianVettel05

          atar yapmışsın ama sadece egonu tatmin etmişsin. zaten kendin yazmışsın hamilton alonsoya yapmıştı boş olmadığını gördük diye bi seneden birşey olmaz yavaş dediğin adamda 4 kez şampiyon olmaz

          1. bu durumlarda en iyi şey zamandır… hem bottas hem de vettel için egomu tatmin edilmiş, atar mı yapılmış (bu lafı da hiç sevmem bu arada, atar nedir ya, demet akalın lafları) yoksa fanatik olmadan objektif yorum mu yazılmış en iyi göstere olan “zaman” hem sana hem bana gerçeği gösterecektir.. umarım gerçekler otaya çıktığında onunla yüzleşebilecek karaktere sahipsindir… yok oydu buydu şuydu demezsin.. ha ben haksızsam da ben aynı şekilde yanıldığımı kabul ederim.. ne vettel ne rai ne alonso babamın oğlu değil… bundan kişisel alınganlık göstermem…

            1. SebastianVettel05 avatarı
              SebastianVettel05

              Öncelikle teşekkürler zamana bırakalım neler olacak dediğin için bencede doğru cevap buydu küçük atışmamızda 🙂

  8. Raikkonen henüz bitmedi bence. En az 2-3 yıl daha gideri var adamın. Haas falan boş işler. Genç pilotları yetiştirsinler orada.

  9. Bottas Ferrari İle Ön Anlaşma İmzalamış Olabilir… Ancak

    Raikkonen kesinlikle Haasa geçmez emekli olur en azından bir sene daha Ferrari de yarışacağından eminim sonrası her şey olabilir

  10. Ferrari’ye Hulkenberg’i ısrarla önerenler, öyle bir yazıyor ki; sanırsın adam bir maden ve Ferrari yönetimi bunu göremeyerek şampiyonluklar kaçırıyor.

    Perez takıma geldikten sonra Hulkenberg hiçbir büyük takıma gidemez. Kimse almaz, bu ihtimali McLaren’den kovulan! Perez’i açık farkla yenemeyen Hulk’un bizzat kendisi ortadan kaldırdı.
    Fark yaratamış, adamı yenememişsin, Kilon zaten anormal fazla, eeee yaşında artık genç yetenek! etiketinde değil, kim alıp ne yapacak.

    Siz hangi rüyayı görüyorsunuz hala. Görende yetenek heba oluyor diye agıt yakacak nerdeyse.

  11. Bottas Kimi kalibresinde bir adam değil kimi uçuk bir örnek hatta Ferrarinin pilotu bile değil nedense bu adamın çok abartıldığını düşünüyorum bence kimiden sonra ricciardo getirseler çok enteresan olur 😀

  12. Açıkçası çok saçma bir haber olmuş özellikle de “Haas” kısmı böyle bir ihtimal olmaz Rai emekli olur en fazla.. Ha eğer ki Rai Ferrari’den ayrılacaksa yerine gelmesini istediğimi kişi “Hamilton” bir Mclaren ve Hamilton taraftarı olarak Hamilton’un Ferrari’de yarışmasını daha sonra Mclaren’e dönerek emekli olmasını istiyorum Mercedes’i bir türlü sevemedim..

  13. Bottas kimi kadar kabiliyetli değil

    kimi şuanda çok iyi bir performans ortaya koyuyor bu sene o da zafer kazanacaktır

    kesinlikle takımda kalmalı

  14. Onur Gentas avatarı

    Gönlüm Kimi’nin en azından 1 sene daha pistlerde olmasından yana. Fakat takım muhtemelen genç pilotların kontratlarını da göz önünde bulundurabilir ve 2016 yılında sözleşmeleri bitecek pilotlardan birinide almak isteyebilir. Ben açıkçası hala Bottas’ın kendisini ispat ettiğine inanmıyorum. Keşke Bianchi olsaydı demekten alamıyorum kendimi.

    1. Kesinlikle katılıyorum. Bottas öncekile Massa’yı açık bir şekilde mağlup etmeli.

  15. Raikkonenciler yine fanatikçe yorumlar yapmışlar.Valtterinin bahreyndeki performasını görmezden gelmek fanatiklikden başka birşey değil.Raikkonen sadece üstün araçlarla iyi iş yapabilmiş bir pilot, kalibresinin orta olduğunu taraftarları hariç herkes biliyor.2007deki ferrari en iyi ferrarilerden birisiydi. Valtterinin gelecekte ferrariye geçebilme ihtimali eminim vettelcilerin de gözünü korkutmuştur bahreynden sonra.

    1. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
      RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

      yanlış yazmışsın klavyen sürçtü heralde 2007 deki Ferrari diil 2007 deki McLaren en iyi McLaren’den biriydi ve Kimi o en iyilerden biri olan McLaren’i yenerek şampiyon oldu

    2. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
      RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

      klavyen sürçtü heralde 2007 deki en iyi Ferrari diil 2007 deki McLaren en iyi McLaren’lerden biriydi ve Kimi o en iyilerden olan McLaren’i yenip şampiyon oldu

      1. Kimi mclareni yenmedi.Mclaren takım içi yaşadığı sorunlardan dolayı verdi şampiyonluğu sizin orta kalibreye

        1. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
          RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

          sizinki de o yıl f1’e daha yeni ayak basmış bir çaylağa yenildi o en iyilerden olan McLaren ile demekki sizin adam alt orta kalibre 🙂 ayrıca bak nede güzel kendin kendini yalanlamışsın McLaren takım içi savaştan bıla bıla yani inkar edememişsin o yılki McLaren’in o zamanki Ferrari’den daha güçsüz olduğunu , biraz doğruları ve mantıklı olanları yaz da burdakiler insanlar seni ciddiye alsınlar ama daha da uğraşma yorulma senin de alt kalibre bir yorumcu ve f1 izleyicisi olduğun anlaşılıyo daha da ne yazsan ne desen sana cevap veren ciddiye alan olmaz burda

    3. Kimi_Raikko_Forza avatarı
      Kimi_Raikko_Forza

      RAİ nin yeteneklerini ve hızını sorgulamak asıl fanatikliktir ki F1 camiasında bunu kimse tartışmaz pilotlar, takım patronları, yöneticiler. Bir sizler tartışıyorsunuz ama iyi de yapıyorsunuz güldürerek 😀

  16. doğruları yazan adam avatarı
    doğruları yazan adam

    böyle bir durum söz konusu değil.en azından 2016 için.2016 da kimi yine ferrari’de mücadele verecek.2016 bittiğinde kimi yolcu edilince yerine gelecek pilotu ve ben siz yine peşinen geleceği yazayım; ferrari’ye gelecek pilot f. nars
    unutmayın… bottas değil.

    1. doğruları yazan adam avatarı
      doğruları yazan adam

      edit: f. nasr

      ayrıca belirteyim bu adam geleceğin en iyi pilotlarından biri olacak.

  17. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    Bottas asla Ferrari pilotu olacak kalibrede bir pilot diil her ne kadar Rai,Mika ve hatta Keke (Rosberg’in babası oda finlidir ) den dolayı finlilere bir sempatimiz varsada Bottas’a ben hiç ısınamadım zaten ve söylendiği kadar da iyi olduğunu asla düşünmüyor kabul etmiyorum Mika kendi temsil ettiği pilot olduğu için durmadan Bottas’ı şişirip Ferrari’ye yamamaya çalışıyo bence. en makul olan şu durumda Kimi ile bir yıl daha devam etmek etmezlerse bile o koltuğa gerçekten yakışacak pilot belli öbür türlüsü bence kumar olur ve de yakışmaz

    1. Felipe Nasr benim dikkatimi çekti açıkçası. Bence ferrarinin bir çaylak denemesi lazım.

  18. Kiminin yerini dolduracak adam Hamilton’dur.Böyle yapılırsa, yapılan işe değebilir, diğer türlüsü şu aşamada tehlikeli olabilir.Grosjean da olabilir, Hulkda olabilir.
    Ancak bunlari değerlendirmek için çok iyi bir aracıniz olmalı ki diğer pilotun performansını araç ile tolere edebilesiniz.

    Şöyle ki diğer takımda Alonso ve Button varken öbüründe Hamilton ve Rosberg varken elindeki Kimi kozundan vazgeçmek biraz amatör işi olur, tabiki karar yönetimin, bunun zararinida yararının bedelini de onlar öder.Kimse de vazgeçilmez değildir.

    Haas. İddiası ise tamamen saçmalık Kimi baska takıma gitmeyecek Ferrari olmaz ise emekli olacak.

  19. Ben bu haberin bazı kısımları hariç, o kadar da yanlış olduğunu düşünmüyorum. Bir F1 klişesi olarak ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum. Böyle haberler bir yıl öncesinden itibaren alevlenmeye başlıyor. Zaten bu tarz söylentiler çıkmıştı geçen sezonun sonuna doğru. Ama bu biraz Raikkonen’in performansına da bağlı. Şu an yakaladığı ivmeyle devam ederse Ferrari en azından bir yıl daha onunla devam edecektir. Büyük ihtimalle geçen yılki düşük performans sonunda böyle bir arayışa girmiş olabilir Ferrari, ama bu yıl pilotlarından şu an için mutludurlar sanırım. Yanlış gibi gelen kısımda Raikkonen’in Haas’a geçeceğini düşünmüyorum hiç.

    Bir kaç şey de Bottas için söylemek istiyorum. Burada Bottas daha bir şey göstermedi diyen arkadaşlara katılmıyorum ben. Kendini kanıtlamak için geçen yıl yarış kazanması gerekiyordu herhalde. Bottas’ın hızlı olmadığını söyleyen arkadaşlar olmuş. Ben katılmıyorum buna, baktığımızda sıralamalarda da öyle kötü bir performansı yok aksine gayet elindeki araca göre başarılı bulmaktayım. Ayrıca Hulkenberg’i de çok sever ve başarılı bulurum ama Bottas’ın ondan daha üstün olduğunu düşünüyorum. Ayrıca karşılaştıracaksak Hulkenberg’in Brezilyası gibi Bottas’ın da Kanada 2013’te o zaman ki kötü Williams’la sıralamalarda üçüncü geldiğini hatırlatırım, hem de yağmur da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Geliştirilecek yönü yok mu, var tabi. Ama bu çocuk gerektiğinde atak yapmayı biliyor, gerektiğinde savunma yapmayı. Yazıda geçtiği gibi bazıları onda şampiyonlarda olması gereken sinirlerden olduğunu söylüyor, işte ben de şampiyon kumaşı var diyorum.

  20. Eğer rai devam etmezse olabilir lakin bottas o kalitede bir pilot mu bence değil. Hulk bile çok daha iyi surusler sundu o gelse daha iyi olabilir

  21. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Kimi bu böyle devam ederse bir iki aya kontrat imzalanır su saçma haberlerle uğraşılmaz.

  22. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Yav iyiki bi vettel geçemedi adamı he yok baskıyı iyi kaldırıyor bilmem ne nasıl abartıyorlar ya 🙂

  23. Israrla Hamilton. Paranız var, gücünüz var, teknik ekibiniz güçlendi, araç güçlendi.

    Akabinde takım içindeki mantaliteyi değiştirmek isteyen bir patron geldi. O zaman gözünüzü en yükseğe dikmelisiniz.

    Rai’den sonra olması gereken, ”Vettel&Hamilton” aşağısı beni kesmez Scuderia.

    1. bak buna katılırım bottas rainin yerine olmamalı nedense biraz fos gibi duruyor … hulkenberg de olabilir ham olması çok düşük ihtimal şu anda ama bakalım olursa da iyi olur karaoğlanı kırmızı tulumda görmek 😀 haa ben kiminin 1 veya 2 sene daha kalacağını düşünüyorum …

      1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        Çok abartıyorlar bottası ya 🙂

    2. Bir kümese iki horoz çok olur. 🙂 Ama Ferrari bu iki pilotu başarılı bir şekilde yönetebilirse çok güzel olur.

  24. Gördüğüm en saçma haber olabilir Raikkonen’in Haas’a gideceği iddiası. Bottas baskıyı istediği kadar iyi yönetsin, hızlı değilsen şampiyon olamazsın. Bu iş bu kadar basit. Bottas şu an kendini kanıtlamadı daha. Raikkonen’in yerini hayatta dolduramaz. Kaldı ki Raikkonen şu an Vettel’le başa baş mücadele ediyor. Bottas’ı Ferrari’nin alması çok da mantıklı değil şu aşamada. İlerisi için sonra bakılır. Ama Raikkonen varken çok saçma bir hamle olur bu Ferrari için.

  25. 2017 için olabilir ancak rai 1 sene daha takımda kalmayı hakediyor.

  26. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Zamaninda Toyota’yi “kucuk takim” oldugu icin reddeden Raikkonen, bence Haas’a hic bulasmadan direkt Rally Cross’a dogru yol alir. Bottas’la ilgili soylentiler arttigina gore demek ki bunun bir gerceklik payi var. Hani ön sozlesme imzalanmamistir ama Ferrari’nin bu adama karsi yogun bir ilgisi vardir. Hatirlarsaniz Alonso’nun Ferrari’den ayrilacagina yonelik haberlerde gecen sezonun basindan itibaren yogunlasmaya baslamisti.

    Bizim 20-25 yaş grubu bu adamlarla beraber büyüdü. Benim odama astigim ilk poster F1 Racing 2007 aralik basiminda cikan Raikkonen’in sampiyonluk posteridir. Hakikaten bu adamlarin sirayla emeklilige ayrilacagini gormek, bizler icin baya bir tuhaf olacak.

  27. Muhtemelen Kimi’den sonra Ferrariye katılır Bottas.

  28. yaw şu bottasın neyini istlerler anlamış değilim. ultra bir performans görmedikki daha ondan. sadece yavaş villiams ile 2013 austinde iyi bir derece elde etti. vettel italya 2008 gibi ne bilim hulkenberg 2012 brezilya gibi olsa amenna. ben hulk un neden üst düzey bir takımda yarışmıyor onu anlamış değilim.

  29. bottas ile ön anlaşma olabilir ama ” Raikkonen’in ise önümüzdeki yıl gride katılacak ve Ferrari’nin B takımı olacak olan Haas’a geçebileceği söyleniyor. ” bunun olacağına ihtimal vermiyorum belki çok çok iyi para için gelir diyeceğim ama adam zaten ferraride bırakacağım dedi inşallah 1 sene daha kalır … ferrari bunu yalanlar yakın zamanda bence …raikkonen yarış temposu iyiye gidiyor günden güne .. bu arada twitterda da ferrari ile kiminin 1+1 yılık anlaşmayı imzalamak üzere olduğu dolaşıyor umarım doğrudur … 😀

  30. alo-official avatarı

    Rai ciler savunmalarınızı alalım

    1. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
      Alonso.ElNano #València2012

      PROVOKOTÖR, HÜLOĞĞĞĞ

      😀 😀

      Birader sen ne yaptin ya, bak cullanacaklar simdi sana. Arada belki bende kaynarim. 😀

      1. alo-official avatarı

        neden yaptığımı crasher nickli arkadaşın yorumundan anlayabilirsin dostum 🙂 adam kovulacak hala giderayak methiyeler dizme derdindeler.
        diğer taraftan zamanında genç dediğimiz gelecek vaad eden pilotların emekli olması üzücü

        1. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
          Alonso.ElNano #València2012

          😀

          Dedigin gibi, Raikkonen’in ayrilmasi uzucu. Alonso, Button, Raikkonen ayni neslin cocuklari. Keske 3-4 yil daha beraber yarisabilseler.

        2. Kimi_Raikko_Forza avatarı
          Kimi_Raikko_Forza

          Kovulacak? Pilotları karıştırdın bence.

    2. Savunması yapılacak bir durum yok ki bunun asılsız gereksiz ve sonuna kadar saçma bir söylem olduğunu anlamayı eminim sende başarabilirsin. Kaldı ki Alonso’nun bu seneki takım değişikliğinden sonra düştüğü durumu göz önüne alırsak Kimi’de Haas’a geçse bile bundan kötü olmaz emin ol… Ki Haas’ın parası yetmez Kimi’nin maaşını ödemeye ki daha Kimi’yi tatmin edecek bir araç vermenin maliyetini saymıyorum bile….

  31. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Bomba haber.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir