Massa "Alonso İle Sorun Yok"

yazar:

kategori:

İki sürücü, 2007 Nurburgring yarışında son turlarda olan sıkı mücadelenin ardından podyum seremonisi öncesinde ağır kavgasına girmişlerdi.

Bu konuda Globo TV’ye konuşan Massa “Onun hemen sonrasında, sorunun üstesinden geldik. Yaşananlar geçmişte kaldı ve aramızda hiç sorun yok.” dedi.

Massa ayrıca Alonso’nun gelecek olmasından korkmadığını söyledi.

Massa “O harika bir sürücü ancak aynı şekilde önceki 2 takım arkadaşlarım Kimi ve Schumacher de öyleydi. Ben sakinim. Ferrari artık iki pilotla çalışabilecek bir takım.”

“Raikkonen çok konuşmadı ancak biz iyi anlaştık. Harika bir takım arkadaşıydı ve Fernando’nun da öyle olmasını umuyorum.”

“Ferrari’de her zaman yanınızda iyi bir pilot olduğunu bilirsiniz.” dedi.


Yorumlar

  1. güzel konuşmuş.alonsoya karşı massayı destekliyorum.massa hırslı ve azimli ayrıca alonsoya kafa tutacak kadar kaliteli.massa bu sezon çok rekabetçi olacak bence.alonsonun üstesinden gelecek.massayı çok seviyorum.schumacherden sonra massa benim tek favorim.

  2. güzel konuşmuş.alonsoya karşı massayı destekliyorum.massa hırslı ve azimli ayrıca alonsoya kafa tutacak kadar kaliteli.massa bu sezon çok rekabetçi olacak bence.alonsonun üstesinden gelecek.massayı çok seviyorum.schumacherden sonra massa benim tek favorim.

  3. elif çivici avatarı

    ne desin ki massa sevmiyorum gelmesin diyecek hali yok,politik bir cevap olmuş 🙂 ama zaten pilotlar saç baş kavga edecek değil zaten,ama pist üzerinde aşırı bir rekabet olacak.yıllardır taraftarlarca sürdürülen yok o iyi yok bu iyi iddiaları da gerçeğe kavuşacak.

  4. " Ferrari artık iki pilotla çalışabilecek bir takım." bu söz çok güzel.Hani hep McLaren' e diyorlar ya Hamilton ayrı tutuluyor diye zannedersem bu bir kapak oldu.Bu her takımda var.

  5. Bazıları kamera karşısında ve ya mikrofon uzatıldığında illa birşeyleri ispat etmek zorunda hissediyorlar kendilerini, bazılarınınsa umurlarında değil. Takımdan giden değil de kalan geriliyor, annamadım ki. Ha, bu arada inanmadım da.

  6. fernandoda raikkönen gibi az konusur demek istemiş sanırım.

  7. merak etme massa olacak.

  8. ikiside çok iyi pilot beni şimdiden heycanladırmaya başladırlar diyebilirim umarım bize nefes kesen bir sezon yaşatırlar 🙂 eger kimi'de Mclaren'e giderse tadından yinmez 🙂

  9. kimi çok konuşmadığı için iyi anlaşmışsınız bence sende kimi'yi mumla arıcaksın

  10. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    go fernando go felipe!!!artık kazanmak istiyoruz.

  11. brezilya 2008 resim massanın şapiyonluk gitti alonsonun en genç dünya şampiyonu olma ünvanı gitti iki side efkarlı ondan ikisi böyle samimi hemilton 2 sindende bişeyler aldı yani

  12. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Onlar Latin hiç bir şey olmaz.. Yarışta birbirini gözünü oyarlar; belki kürsüde birbirini aşağı atarlar ama ertesi gün bişey kalmaz.

    Onlara bir kıvılcım yeterli kaynaşmaları için.. belki biri ağır kaza geçirir yada başına bişey gelirse öyle kenetlenirler ki kendinizden utanırsınız… İnanın birbirine sırtını dönüp gitmezler…

    Bunu hep beraber göreceğiz….

  13. Çok belli, sorun yok.

  14. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    çok sevimli bir resim.güzel bir yarışın ardından.dramatik bir final.umarım hiç bir sorun yaşamazlar.

  15. umarım sorun olmaz zaten:) hadi çocuklar size güveniyoruzz 😀

  16. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Hiçbir sorun çıkmayacak inş…:) Daha ilk günden başladı medya anlaşamayacaklar diye. Resim çok güzel bu arada, herşeyi özetliyor…

  17. sorun olmaması şu koşullarda senin açından daha iyi olur zaten xD xD
    ha sorun olursada santander senide gönderiverir ne olcak sanki fisi var arkandan gelen alonun kadim 2. pilotu ;););)(sanıyorum işlerinin iyi gitmesi halinde santander yakında tüm padoka el atcak xD şimdiden ferrari ve mclaren üstünde söz sahibi olmaya başladılar :P:P))

  18. bu alonsocular kımıcılerı coktan gectı. basın eksıyı 🙂

  19. ''Ferrari artık iki pilotla çalışabilecek bir takım."

    Kilit cümle. Kiminin en büyük eksikliği buydu.

  20. Alonso'nun Macaristan'da ne yaptığını hepimiz biliyoruz. Alonso'nun ne yapacağı belli olmaz ama, umarım McLaren'deki gibi olaylar görmeyiz ikisi arasında.

  21. bencede iyi anlaşacaklar. aralarında çekişmeli yarışlar tabiki olacaktır ama her ikiside bu durumun üstesinden gelecektir

  22. massa eğer eski sağlığına kavuşursa alonsonun işi gerçekten zor ki ne zor

  23. inandırıcı değil. massa karşındaki alonso bakma sen kimi böyle bir olaya asla ortam yaratmadı. sen şimdiden karete vs. öğrenmeye bak. yani…

  24. inci incili avatarı

    fernando ile kimiyle anlaştığın kadar çok anlaşa bileceğini sanmıyorum. fernando çok konuşacaktır, diyer takım arkadaşlarına yaptığı gibi.

  25. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    Raikkonen çok konuşmadı ancak biz iyi anlaştık. Harika bir takım arkadaşıydı ve Fernando'nun da öyle olmasını umuyorum." takımda ayırım yapanlar utansın.

  26. asım  ayten avatarı

    ağzına sağlık massa senden de ancak böyle bir yorum beklerdik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir