Japonya GP Sıralamalar Sonrası Williams

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, 11.: Bir çok kazanın olması ve bir çok kişinin pist dışına çıkması ile -ki bu da gerçekten affetmeyen bir pist olduğunu gösterir- çarpıcı bir sıralama oldu. Bugünkü performansından çok da memnun değilim ama araç içinde kendimi rahat hissedemedim. Sıralamaların ilk bölümü iyiydi ama ondan sonra aynı tutunma seviyesini bulamadım. Şüphesiz 11.likten daha iyi bir yerde olmak isterdim ama konumumuz en azından yarın için strateji seçmemize imkân sağlıyor.

Kazuki Nakajima, 17.: Gerçeten ya kuru zeminde tutunma elde edemedik ya da araçtan en iyisini çıkaramadık. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Dün ıslak zeminde oldukça iyi bir gündü. Ama kuru zeminde işler yolunda gitmedi. Bir çok taraftar önünde evimde olmak güzel, umarım yarın onlar için daha iyi işler yapabilirim”

Sam Michael: Bir çok kırmızı bayrakla garip bir seans oldu. Kazuki, ikinci seansı küçük bir farkla kaçırdı, sonrasında da Nico, hiç tur zamanımız yokken kırmızı bayrakların sallandığında iki yanlış başlangıç ile üçüncü seansı kaçırdı. Kalan sürede normalden erken zamanda bir başka ana lastik seti ile çıkmaya karar verdik ama bu bizi ilerletmedi. Her iki pilotumuz da şimdi yakıt strtatejisini belirleyebielcek., bu yüzden bu bağlamda elimizden geldiğinde en iyi sonucu almak için çaba göstereceğiz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir