Formula 1'den Kısa Haberler…

yazar:

kategori:

BMW Sauber patronu Mario Theissen bugün yaptığı açıklamada takımın yeni araç F1.08’den daha fazla performans sağlamak için uğraştığını kabul etti.

Bild am Sonntag’a konuşan Theissen "Henüz tur zamanlarından memnun değiliz." dedi.

Volkswagen Motor Sporları Temsilcisi Hans-Joachim Stuck bugün yaptığı açıklamada önümüzdek 4-5 sene içerisinde Formula 1’e girmeyi düşünmediklerini belirtti.

SID Haber Ajansına göre Stuck, dünyanın 4. büyük araba üreticisinin Formula 1’in kurallarındaki oynamalardan dolayı şu an için Formula 1’e girmeyi düşünmediğini söyledi.


Yorumlar

  1. bu işler hemen f1 katıllıp ertesi yılda şampiyonluk beklentisi olan için biraz düşünmesi gereken bi konu volkswagen f1 girermi bilmem ama masraflı bir iş olduğu içinde çekiniyor olabilirler toyota honda bmw nin durumları ortada motor sporlarının zirvesinde yarışmak kolay değil peugeot yapamadı terk etti f1i ama inşallah hepsi gelirde daha zevkli hale gelir f1

  2. lamborghini porsche maserati chevrolet dodge gibi markaların f1 e katılmasını istiyorum 😀

  3. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    Hans-Joachim Stuck çok haklı. mosley amca masrafları azalttığını sanarak kurallarla oynadığı sürece yarışmak isteyen markalar zor gelir…şu mosley bi gitse benim F1de yer almasını istediğim porsche ve lamborghini bile gelir.

  4. Ama gelmiceklermiş.

  5. Volkswagen… Olabilir. Güzel olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir