Hamilton, Bu Kadar Rekabetçi Olmayı Beklemiyordu

yazar:

kategori:

Hamilton, sıralamalar öncesinde yapılan ayar değişikliklerinin işe yaradığını düşünüyor.

Hamilton “Bugün öğleden sonra bu kadar rekabetçi olmayı beklemiyorduk. Sabah seansın aracımızı sürmek aldatıcıydı ve iki seans arasında önemli değişiklikler yapmak zorunda kaldık.”

“Özellikle ilk sektörde araçtan maksimumu çıkarmak imkansızdı. Kuru zemin ayarlarını geliştirmek için yeterli zamanımız yoktu bü yüzden yaptığımız değişikliklerin işe yaramasını umarak sıralamalara başladık ve işe yaradılar.”

“Yarın kazanmak isterim ve bunu başarmak için her şeyi yapacağım. Red Bull’u yenmek zor olacak ancak ilk viraja kadar uzun bir sürüş var ve KERS’imiz her zamana göre daha iyi çalışıyor.”

“Sebastian bana göre daha fazla endişelenmeli. O, şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bense burada iyi zaman geçirip takımım adına puanlar kazanıp markalarda yükselmesine yardımcı olmak adına varım.” dedi.

Heikki Kovalainen “8. viraja biraz hızlı girdim ve aracım kerb üstünde kırıldı ve tekrar piste dönemedim.”

“Bugünkü 3 olay, kuru zemin sürüşü az olduğu için herkesin mümkün olduğu kadar limitleri zorladığını gösteriyor. Araç iyiydi, denge normaldi ve yarın için iyi durumda olmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. vettelın 2008 brezılyada yaptığının karşılığını alacağından eminim.

  2. didem ilk virajı lider döneyim derken allah muhafaza hiç dönemez ise işte o zaman hiç iyi olmaz.levis bu tip şeyleri bazen yapıyor tedbirli olmak lazım herşeye.

  3. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    tebrikler lewis cok iyisin rekabetcisin şimdiden 2010 odaklan fernandoyla müthiş bir kapışma yaşıcaksın 🙂

  4. Bu rekabetçi neticelerden sonra önümüzdeki sene için çok umutluyum, sevinçliyim.

  5. Gerçegi söylemek gerekirse bende çok şaşkınım hala ve bi okadarda mutluyum 3.galibiyetimize yakın sayılabilirz iyi bir startla ilk virajı ilk sırada dönersek kii bu oran yüksek yarış bizim açımızdan çok çok iyi olucak inş.hersey yarın bizim için harika olur bol şans Lewis…

  6. bizim için de süpriz oldu sayılır, aero gerektiren bir pistte en iyi araçlardan biri olmak şaşırtıcı.. yarın yarışı kazanmak için elinden gelen herşeyi yapacağını biliyoruz, umarım 3. galibiyetimizi de alırız ve takımlarda 3. ve pilotlarda da 4. olarak bitirebiliriz bu sezonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir