Rossi "Raikkonen Çok Hızlı Değil"

yazar:

kategori:

Rossi “Ferrari’nin Alonso için sabırsızlandığını biliyorum. Onu kişisel olarak bilmiyorum, belki gelecekte tanışma fırsatı buluruz.”

“Michael’den sonra Ferrari, her şeyini Raikkonen’e adadı ancak Kimi ilk senesinin ardından bazı sorunlar yaşadı, o çok hızlı değil. Son 2 senede, özellikle büyük kazasından önce Massa Raikkonen’den hızlıydı. Belki de o nedenle Ferrari Massa’yı tuttu ve Macaristan’daki kötü şansının ardından bir şans daha vermek istedi.”

“Üst düzey bir pilota ihtiyaçları vardı ve Alonso çifte dünya şampiyonu bir sürücü. O, Michael’i kariyerindeki son 2 senesinde yenmeyi başardı ve İtalya’da tüm F1 taraftarlarının Alonso-Ferrari birlikteliği için sabırsızlandıklarını düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Oguz Çetin avatarı

    massaraikkonen sen bizi bırak kendi işine bak önce git şu nickini değiştir massa alonso yaz ben bu sporu izliyorsam birinci nedeni raikkonendir o hangi takımdaysa ben o takımı tutarım force indiaya bile gitse yine onu desteklerim.. umarım anladın ayrıca kaybeden kim olcak zaman göstercek kaybeden sen olursan çok eğlenicem burda 🙂 ama o zaman sen bu foruma yazı yazmaya yüzün olursa tabi

  2. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    nolur bidaha aöyle.seni kaybedenlerden olmaya meraklı seni.klavye varya aklına geleni yaz =)) umarım dediğim gibi olur alonso massa go ferrari go iyi oldu gitti dersin ve diyeceksin.ben söylüyorum sen yapacaksın.

  3. __IcE MaN__  avatarı

    öylee kardeşim öyleee sen bak işine ukalalıklarına devam et seneye benim ne yapacağım yorumalarınıda bırak artık. sana son kez söylüyorum bunu. (benim ne yapacağım yorumlarını bırak sen ne yaparsan yap)

  4. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    öylemi?yolunuz açık olsun.umarım Alonso başarılı olur kimide takım bile bulamaz.şampiyon olacak tabi ferrari tulumu giyme şerefine erişti.umarım alonso çok başarılı olacak ve biz sadece ukala ukala ''biz biliyorduk'' gülüşleri yapıcaz.

  5. McKimi Silverarrows avatarı
    McKimi Silverarrows

    ahh ah inanılmaz yaa sen domi yi takımın basına getir taktik sacmalıklar pit skandallarına imza at arac her tur problemi yasasın,hatta benzin koymayı bile unut; sonra shumi yi danısman yap o da acıkca benim adamım massa desin, kimi ferrari garajına girmekten korkar olsun sora da santander bize zorla yaptırıyor diyemediginden kimi ye yuklen bahane uretecem diye. muntezemello kimi yi transfer ederken simdi dedigi seylerin tam tersini soyluyordu o zaman hızlı olan kimi işe yaramaz olan fernando ydu ne degisti aradan gecen zamanda kimi bir sampiyonluk kazandı fernando da bir degisiklik yok!! kimse yanlıs anlamasın iyi bir araca sahip olsaydı kazanırdı da. fernando klas bir pilot aracın hakkını da verir mutlaka zaten bana gore fernando-kimi-lewis su an toplist. benim anlatmaya calıstıgım takım idarecilerinin masallarına inanmayalım hemen. sadece ferrari de degil mc laren de de benzer seyler gorduk yasadık….

  6. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Oguz cetın sana yerden goge kadar katılıyorum.kımse uzerıne alınmasın kımse hakaret olarakta algılamasın ama ferrarı taraftarı( genelde) harbıden nankor.

    Sunu gun gıbı hatırlıyorum.alonso nun schumı ıle mucadele ettıgı yıllarda ferrarı taraftarları ıcın alonso kara lıstenın en tepesındeydı.schumı ve ferrarı taraftarları tarafından sevılmeyen tabırı caızse haddını bılmez terbıyesız ukala cok konusan aglıyan ona buna camur atan bır ferrarı ve schumı dusmanı olarak goruluyor ve ozaman aldıgı sampıyonlukarı sansla aldıgı nı ıddıa edıp ona (*******) lakabını bıle takmıslardı.

    Yıne ozamanlarda hızı performansı kısılıgı ve karakterıyle takdır kımı ferrarıye geldıgınde bazı koyu schumıcı arkadaslar dısında hemen hemen her kesımden ferrarıye gelmesı olumlu karsılanan raıkonen hakkında hıc kımseden olmusuz bırsey okumuyordum.ozmanalar cnnturkte yazardık. Benı o gunlerı ve yazılanları hatırlayanlar bılır ..

    Sımdı ne oldu bılmıyorum ama nedense yıne aynı kesım yada aynı zıhnıyette olan genlede ferrarı taraftarları nankorluk ve vefasızlık ıcınde.ıste gıtsın yavas.uymadı vs.bırcok bahane ıle yapılanları mesru kılmaya calısıyorlar.rossı debunlardan bırı sadece
    Hos bır kımı ve f1 taraftarı olarak bunlar benı ılgılendırmıyor.alonso nun ferrarıde ne yapacagı basarılı olup olmayacagı hıc ılgılendırmıyor cunkı ben kımı ıle geldım kımı ıle gıdıyorum.ben kımı nın oldugu yerde olacagım.bu saatten sonra neden aylıgıgınında onemı yok.kımı zaten soyledı.hızım ve yaptıklarımla lakalı degıl para sıze herseyı getırır cumlesı herseyı apacık ortaya koyuyor zaten.

  7. Oguz Çetin avatarı

    bu gün bişey daha öğrendim ferrari taraftarlarının ne kadar nankör olduğunu .. kimi ferrariye geldiğinde böyle demiyordunuz ama hepiniz kimi kimi die haykırıyordunuz şimdi adamın arkasından atıp tutun bakalım yok hızlı deilmişde yok geçiş yapamamımşta adam size 1 şampiyonluk vermiş gelişmesi durmuş araçla size alınamayacak puanlar almış spa gibi bi pistte ferrariye birincilik yaşatmış siz hala konuşun bakalım.. inşallah alonso da ferraride hiç bir başarı elde edemez onun arkasından da böyle konuşursunuz o zaman sizin yorumlarınızı okumak çok ama çok eğlenceli olucaktır .. hepinize saygılarla

  8. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    efsane schumi de moto da iyi değildi.ne alaka.evet kimi hızlı değildi ferrariyle.mclaren deki kadar agresif değildi.ordaki geçşleri yapmadı.ne var bunda.bizde seviyoruz ve teşekkür ediyoruz.ne var bunda.bu size başkapilotları kötüleme hakkı mı verecek.schumi gitmiş ferrariden kimide gidecekti olmadı.tarz uyuşmadı.

  9. McKimi Silverarrows avatarı
    McKimi Silverarrows

    rossi f1 aracı kullandı arkadaslar , epeyce de test surusu yaptı ferrariyle .hatta dereceleri iyi olsaydı ferrari sukse yapmak icin onu takıma katmayı ciddi olarak dusunuyordu. ama kendi dedigi gibi yeterince hızlı degildi :))

  10. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    ben ferrariciyim.alonso-kimi ve massa yı severim pilot olarak.kimi bu takıma çok büyük umutlarla geldi.hep ondan takımı etrafında toplayıp schumi vari şampiyonluklar almasını bekledim.2007 de başardı 2008 ispanyadan sonra bitti kimi.yinede herşey için teşekkür ederiz.umarım alonso bunu başarır.öte yandan ferrari taraftarı bağırır diye.bağırmazsa kapı ta karşıda.

  11. Silver Arrow avatarı

    yaa arkadaslar adamı yanlıs anlıyorsunuz, belki de cenesi yavas demek istemistir 🙂

  12. arkadaşlar ben kimi taraftarı değilim ama kendisini en az alonso kadar çok severim. ben alonso ve kimi yi aynı takımda görmeyi isterdim. (hangi takım olduğu farketmez) ikisinin o takımı çok iyi yerlere taşıyacağından hiç şüphem yok.
    (bir zamanlar mc laren de olduğu gibi) start ta kazanan yol alır felsefesi çok uyardı bu iki pilota. saygılar…

  13. __IcE MaN__  avatarı

    massaraikkonen kardeşim biz seneye alonso diye bağırmayacağız bunu böye bil ve her konuya aynı şeyi yazmayıda bırak. o senin kişiliğin bak nasıl yazmışsın massaraikkonen seneyede massalonso yazarsın. biz ferrari taraftarı değiliz hatta biz hiçbir takımı tutmuyoruz sadece f1 i izliyoruz heyecanlanıyoruz ve bizide en çok heyecanlandıran ve hareketleriyle gerçek bir adamı andıran pilot kimidir. o yüzden yani , ayrıca biz alonso diye bağıracak olsak 2005-2006 da bağırırdık şimdi değil.

  14. Bir Ferrari taraftarı olarak sadece düşüncesini söylemiş.
    Böyle düşünülmesin de geçen sene basının büyük etkisi oldu. Oda bunun etkisinde kalmış olabilir. Internetde çok yoğun şekilde görebiliyoruz. Tifosilerin bir çoğu bu düşüncelere veya benzerine sahip.
    "İtalya'da tüm F1 taraftarlarının Alonso-Ferrari birlikteliği için sabırsızlandıklarını düşünüyorum" bu kısım italyada gerçekten böyle.

  15. Oguz Çetin avatarı

    Herkes kendi işine baksa böyle saçma sapan yorumlar çıkmaz ortaya ama ne yazıkkı herkes herşeye karışmaya başladı sanane be kardeşim raikkonen yavaşsa

  16. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    motogp deyince benim aklıma rossi gelir ama f1 aracı kullanmamış birisi bi f1 pilotunun hızı hakkında yorum yapmamalı rossiden önce yorumları dikkate alınması gereken birçok kişi var
    sonuç olarak massanın 2008 singapur hakkındaki açıklaması gibi çok talihsiz bir açıklama!

  17. Adam İtalyan değilmi vatandaşına sahip çıkmış ne diyecekti "Monte yanlış yaptı,ayıp ettimi" diyecekti. Yapılan yanlışa ortak oldu. Hem uzun zamandır F1 e geçme denemeleri yapıyo hedef tabiki Ferrari şimdiden altyapıyı hazırlıyo. Kaz bekleme mevzusu yani…

  18. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    bu nedenledir ki adamın latin olmasına gerek yok.

  19. yav herkes gibi cıkmıs görşünü belirtmiş arkadaslar ne bu isyan sitem bu insanlar gidipte sunu yazın bunu yazın demıyorlar sızın tahmın ettgnz gıbı mıkrofon uzatıyorlar soru soruyolar soruları yanıtlıyorlar rossinin görüşüde bu bana göre en büyük pilot senna diğerine göre schumi baskasına göre prost herkesn bir görüşü var saygı duymayı öğrenmelyz ayrıca konusan da bos bırı değil motogpnin en basarılı pilotu valentino rossi katlıp katılmamak elnzde ben katlymyrm mesela ama saygı duyuyorm sızde bunu yapın

  20. Her ağzı olan konuşunca böyle oluyor işte. Rossi bittin benim için.

  21. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    1 incisi iskandinav olmak veya bir iskandinav ülkesinde yaşamak en güzel seydir.umarım her daim ekonomileri refahları ve insanları hey iyi olur.dünyanın en şanslı insanları.latin olmak-akdenizli olmak eğer bir italyan yada ispanyol gibiyse katılırım.ama yunan,arap veya fransızsa almayayım.dünyanın en dürüst ve en barışçıl insanlarıdır iskandinavlar.ama genel olrak avrupa medenidir.genel olarak çünkü heryeder iyi insan vardır.o yuzden akdenizi bişey sanmayın yada bu iklimi ,yerlerini falan.öyle yerler var otururz ağlarsınız cennet diye biryer varsa ordan bile güzel bence.ha rossi sen bunu değerlendirmemelisin.sen moto gp de en iyisin.ama bu sana diğerlerini eleştirme hakkı vermesin.kimi adam gibi adamdır.ama onun bazı fanları varya!alonso ya rossi ye ferrari ye laf etmekten çekinmeyen komik yorumcularumarım alonso diye destekleyip ayakta alkışlayacakalr seneye.kimi kalsaydı araba iyi olacak diyorlardı gitti diye kötü olacak diyorlar.hayır efendim en iyisi olacak ve alonso diye hakıracaksınız.

  22. Kadir YILMAZ avatarı

    Valla çok güzel yorumlar var, en kötü ihtimalle performansında düşüş yaşadı, Ferrari aracı ile uyuşamadı de ama verileri gün gibi aşikar olan ve saf hız da en iyi bilinen bir pilota böyle konuşma. Rossi yi severim ama görüyorsunuz en önde olmak için başarının yanında bir de çene gerekiyor!!!

  23. rossı yarıs kazandıktan sonra taktıgın eşşek kulaklarını sımdı tak bu demecın ustune seni en ıyı anlatacak sey budur.

  24. Kimi'ye karşı herkesin bir kompleksi var, bu çok belli. Ama normal.

  25. hacer neslihan  avatarı
    hacer neslihan

    herkes sölemiş söylenecekleri ama ben de birşeyler demek istiyorum yosa içimde kalır. bi kere bugün serhan acar ne güzel dedi raikkonenin galibiyeti hissediyorsa onun önünde kise duramıyo bile ki örnek çok yakında spa 2009. force ındıa daha hızlıydı ama kimi galibiyeti aldı. aslında serhan acar bu cümleyi edince bir anda kimiyi bir köpekbalığına benzettim. narda kan kokusunu alınca hiçbirşey durduramıyo onları. tmm belki kötü bir benzetme ama tuttuğunu koparıyo kimi isteyince.

  26. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    Bazı arkadaşlar durumu çok güzel açıklamış, bana söyleyecek bi şey kalmadı :)))

  27. evet cüneyt ogünü dün gibi hatırlıyorum biliyorsunuzki zidane müslüman bir futbolcu idi.galiba o gün onun inancı ile iligili bir olay oldu zidane kafayı çaktı.kırmızı kart görmesine rağmen kızamamıştım adama.

  28. sevgili kimi seni biraz latin olmaya davet ediyorum.

  29. Rossi, Alonso'yu piste davet etti..

    Bir süredir Ferrari ile testler yapan Rossi'nin 2007'de İtalyan takımı ile pistlere çıkabileceği konuşulurken konuyla ilgili kendisine soru sorulması üzerine yorum yapan F1 şampiyonu Alonso: "Rossi, iki tekerlekle çok başarılı ama F1'de başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Belki 5. olur hatta bir iki kere podyuma da çıkar ama benim de motorsiklet ile antrenman yapacak vaktim olsa o kadarını ben de başarırım dedi."

    Alonso'nun hakkında yaptığı yorumu okuyan Rossi ise Motorcycle News'e yaptığı açıklamada "Alonso'nun hakkımda söylediklerini okudum. Motorsikletle antereman yapsa başarılı olabilirmiş. Gelsin F1 aracı ardından WRC ve Moto GP motorsikleti kullanalım ve hepsinin zamanlarını üst üste ekleyelim, bakalım dünyanın en hzılısı kim olacak" diyerek Alonso'ya cevap vermekte gecikmedi..

    Formula 1 Dünya şampiyonu Alonso, MotoGP Dünya şampiyonu Rossi'nin teklifini kabul edecek mi ? Bu sorunun cevabı kısa süre sonra Alonso'dan gelecek şimdi şampiyonların karşılıklı atışmalarında sırada ne olacağı merakla bekleniyor..
    işte rossi gerçeği

    bi de fransa -italya kupa finalini hatırlatırım materazzi zidane a küfür eder zidane da kafa atar ve kırmızı kart görür rossi o sene bilmem hangi yarışı kazandıktan sonra materazzinin formasını giyerek tur atmıştı

    italyanlar birbirlerini tutar anlayacağınız

  30. Ben de katılıyorum Musab arkadaşa, palyaçolardan bile daha güzel komedi yapabiliyor. Yiyosa çık piste bi Kimi'yi geç bakiyim, öyle işine geldiği şekilde Ferrari'ye yalakalık yapmak kolay, ger.ek.

  31. insanların görünüşleri hakkında yorum yapmayın.. :/

  32. insanların görünüşleri hakkında yorum yapmayın.. :/

  33. valla rossi'yi zaten pek sevmezdim her ne kadar motogp efsanesi olsa da.

    ya räi aslında susarak çok şeyi anlatıyor rossi gibilere… ama inşallah mclarene geçer. madem rekabetçi bir araç istiyor…

  34. Hah işte! Beklenen yorum geldi. İşin üstadı böyle diyorsa doğrudur. Keşke Rossi baştan uyarsaydı ferrariyide şu yavaş kimiyle hiç uğraşmasalardı.. tüh tüh tüh :)))))))))))

  35. Ayıp yaa… hiç şampiyona yakışan sözler değil bunlar… kınıyorum seni Rossi :S

  36. bu habere sadece "oy oy oy" diye yorum yapmak istiyorum. gerci rossi'yi de seviyorum ama.. ne diyecegimi ne yorum yapacagimi bilemedim. hayir, dikkat cekmeye falan da ihtiyaci yok bu adamin, sadece isini yapmasi bile yeter bizim icin. boyle yapmasina hic gerek yoktu.

  37. bu adam komedi filmlerinde oynayan palyaçolara benziyor yanılıyormuyum acaba…

  38. ecrin deniz avatarı

    kimi ferrariden ayrılmasıyla ilgili olarak kilit bi açıklama yapmıştı zaten "Nasıl sürdüğümün veya burada ne yaptıgımın bir etkisi olmadı bu kararda. Neyin çözdüğünü bilmek kolay. Para size her şeyi getiriyor." daha da bu sözlerinden ardından sürekli konuşmanın da bi anlamı yok! çünkü bazı açıklamalar boş konuşmayla aynı kefede oluyor artık!

  39. sinan ergin avatarı

    ama rossinin bu açıklamasını okuyunca şuna hak veriyorum, spor da şampiyonlar birbirlerini çok eleştirir ve bazen küçümserler. bunun en az olduğu sporlardan birisi formula 1 fakat yine de bu konuşmalar oluyor.

    en centilmen ve rakipleri hakkında konuşmayanların sporu zannedersem bowling dir. her oyuncu her atış sonrasında gidip yanına onu tebrik eder.

    hız, egoların olduğu sporlarda bu açıklamaları doğal karşılıyorum.
    ama kim, kimin ne olduğunu biliyor

  40. Semo_Ferrari  avatarı

    Rossi kendi işine baksın.

    Kısa ve öz 😀

  41. Herkesin düşüncesi vardır,bunu rossinin söyledikleri değiştiremez,doğal olarak italyadakilerde bu açıklamayı görünce gereksiz olduğunu göreceklerdir.
    Bende sonuna kadar katılıyorum,Kimi duygularını göstermiyor diye duygusuz oldu.
    Bir gün,dile getirmesede pistte cevap vermesini bekliyorum,tüm yapılanlara.
    Artık hangi takım olursa olsun,hızlı bir araçla bunlara ders vermeli,Kimi.
    Bugüne kadar fark etmiyordu benim için ama çok şey değişti,insanlar değişti artık zamanı geldi,umarım bir daha bu fırsatı vermeyecek kimi,böyle açıklamalar yapılmasına.

  42. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    rossi cok agresif bi acıklama yapmıs. rossiye katılmıyorummm. kimi hızlı bir pilot.

  43. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    eren kardes.bana ne demek ıstedıgını anlıyamadım.sanırım katılıyorsun yorumuma.

    herkes kımı nın ayrılısı konusunda yorum yapabılır fıkır beyan edebılır.rossı nın motogp sampıyonu olması onun haklı oldugunu elbette gostermez.onun fıkrıde bır fıkırdır benımkı bır fıkırdır.sonucta ıkı ayrı dusunce tarzı.herkes bırseyler soyluyor.ne domınıcalı ne kımı bırbırlerını hıc bır sekılde suclamadılar.kımı ayrılmamın nedenı hız de ve yarıs performansı degıl dıyor.para ınsanlara herseyı verır dıyorsa bunun tercumesı su demeye getırıyor:

    ben hızlıyım arac yavas.bu sene ılk puan ı ılk podyumu ve ılk galıbıyetı ben getırdım bu takıma.telemetre bılgılerı bıle spa yı kazanamıyacagımızı soylerken o galıbıyetı benım hızım gatırmıstır.santander ferrarı ıle sponsorluk anlasması yaptı.alonso yu getırmeyı sart kostu.ben de paramı aldım hayrını gorsunler dıyor.artık arkasından konusmanın hıc bır anlamı yok.olay oldu ve bıttı.kımı mc larenden teklıfı aldıgı an kabul edecektır.paraya fılanda takılacagını sanmıyorum.zıra mesele para olsa toyotaya coktan atmıstı ımzayı.mc laren teklıfı getırdıgı an kımı raıkonnen sırf alonso lu ferrarı nın karsısına cıkıp hodrı meydan demek ıcın yarısacak.gerırı hıkaye atrık benım ıcın

  44. sıkıyosa çıksana dört tekerlekte kiminin karşısına f1-WRC her yerde eminim senden daha hızlı olur

  45. kimici değilim ama adamın hakkını yememek gerek massaya kaç kere yol vermedimi arkadaşlar egsozu kopmadımı adamın motor sorunu yüzünden yolda kalmadımı ama olmuş bitmiş artık herkesin kimi hakkında bir görüşü vardır rossi bunu görmüş böyle bir yorum yapmış bende soğuk oluşana bağlıyorum diğer arkadaşım başka bir nedene bağlaya bilir neden olmasın

  46. inci incili avatarı

    jelena jankovic federer kendisini eleştirince 'federer işine baksın' demişti. aklıma hemen bu olay geldi. federer gibi bir üstat yorum yapmış kız sen karışma diyor rossi sen f1 üstadı değilsin. sen moto gp ile uğraş.

  47. Yaşar,yanlış anlaşılmasın.
    Kardeşim biz kimi'nin yaptığı hataları görüp,kabul ediyoruz.
    Gönderilme sebebi düşük performans olmadığı gibi Kimi'nin bugünlere gelmesindeki en büyük etken 2008'deki şanssızlıkları ve zayıf performansıdır.

  48. bazılarının şampiyon olurken bile beceremediği bazılarınında tüm f1 kariyerinde yapabileceğinden daha fazlası; bir sezonda 10 hızlı tur.

  49. ok dostum anladım seninle sorun olmaz merak etme

  50. yok dostum ben zaten tartışma yaratmak amacı ile yazmadım . sadece rossinin haklı olabileceğini belirttim o kadar yoksa burada ne kimiyi aşağılamak (bazılarının alonsoya yaptığı gibi)nede sizlerle tartışmak gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın.

  51. erdal altundag
    Bu insanların akılları,fikirleri yok mu?
    Rossi söyleyince doğru mu oluyor:)
    Bu,art niyetten başka bir şey değil,yavaş olduğunu düşündüğünüz adamı niye alıyorsunuz?
    Neyi göstermeye çalışıyorlar anlamıyorum.
    Egosunu tatmin etmek için yaptığı
    her şeyi eline yüzüne bulaştıran luca'nın savunması bu mudur?

  52. yaşar kardeşim bence bu konuyu hiç tartışma konusu yapmak istemem 100 kişiye sor 3-4 kişi hariç cevabı bellidir.

  53. italyan italyanı tutar

  54. pekte akıllı olduğu söylenemez zaten.nerede bir ilginçlik var rossi orada.

  55. eyvallah darkruse kardeşim ama inan sinirimden dedim

  56. Bu yılki Spa zaferinde aracın dataları yarışın kazanılamayacağını gösteriyormuş ama kazanılmış peki nasıl? Kimi tabiki de…

  57. fotoğraf süper olmuş :)) mahallenin delisi gibi çıkmış Rossi (ki kendisini gerçekten çok severim) yersiz bir açıklama bence.

  58. ''rai hızlı bi motoru olsun seni de geçer be'' Hahahah işte bu ya. Çok doğru söylemişsin dostum. 😀

  59. fer-rai ben rossinin motorsporlarının içnde olan biri olduğu için birde testlere felan çıkmıştı ferrari ile onun için öyle söyledim.ama 2008 senesi bunu biraz kanıtlar nitelikte değlmi sence.hatta 2007 yide bu katagoriye koyabiliriz.brezilyada massa ile kimi yer değiştirmeseler şampiyonluta zordu.yada şöyle diyelim ferrari nin aracı kimiye uymadı bence.

  60. latin olunca böyle oluyor herhalde, kafan az ağzın çok çalışıyor.

  61. neyi kanıtlamaya çalışıyor demişsiniz arkadaşlar bu adam ferrariye en yakın kişilerden biri değil mi işte hepsi birlik oldu insanlara santander bizi almadı bununla igisi yok suç tamamen kiminin izlenimi yaratmaya çalışıyorlar nolucak! kimi nasılsa sesini çıkarmıyor diye gidip 'üzgünüm ayrıldıgım için' bile yazmadılar mı sonuçta yükleyebildikleri kadar suçu ona yüklüyorlar herşey ortada oysaki.. tamam raininde suçu var ben benim pilotum ak pak demiyorum ama bu adamlar raininde olaylara essiz kalmasını kullanıp duruyorlar yeter ama!ezdikçe ezdiniz bir insanı!!

  62. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    hızın ne demek oldugunu bılen bırı rossi.bırcok sampıyonluk kazanmıs hatta f1 aracıyla test bıle yapmıs.ancak kımı ye yavas derken bana gore kendıyle celısıyor.kımı nın yavas oldugunu soylıyerek kendı ulkesının takımı ferrarıyı kımı taraftarlarının tepkısınden kurtarmak ıcın bılerek soylenmıs bır soz olarak algılıyorum.cunkı hızın ne demek oldugunu bılen rossi kimiye yavas dememelıydı.dıyorsa da art nıyet vardır.

  63. Remzi Ersoy avatarı

    moto gp nin blkide en iyisi neden raikkonen i eleştiriyo anlamıyorum.

  64. bahar candaş avatarı
    bahar candaş

    böle boş konuşan adamları sevmiyorum…

  65. yaşar ilk defa ters düşüyoruz sen de biliyorsun rainin en hızlı pilotlardan biri hatta en hızlısı olduğunu merak etme biz ne isek rossi bizden daha az takip ediyor ferari de gidip rossiye dememiştir herhalde raikkonen çok yavaş biz ondan yolladık diye bi konuşmayan bu şahıs kalmıştı bu da konuşmuş işte ulan rai hızlı bi motoru olsun seni de geçer be

  66. toyota kimiye servet ödüyor. ama kimi gitmiyor. neden çünkü satılık değil. para için birileri gibi eğilmiyor. luca seni sulukuleye bekliyoruz. yaptığın işi orada çok iyi yapanlar var onlardan eğitim alırısın ilerde lazım olur mesleğini tam icra etmiş olursun. neden bunları yazıyorum…ha monzada delikanlıca alonso deselerdi tek bir lafım olmazdı. ne değişti iki haftada da yok uyumsuz içine kapanık takıma birşeyler vermiyor gibi abuk sabuk laflar ediyorsunuz. madem öyle neden kontartını yenilediniz geçen sene…geçen senede alonso aportta bekliyordu sizden haber. hiç şık olmadı. sinirliyim ama Allah adildir. bugün serhan acar bu konuları anlatırken güzel bir araçla kiminin geçemeyeceği bir adam yok dedi. ne kadar doğru söyledi. artık pilotajın sonuca etkisinin azaldığı günümüz f1 de doğru bir araç oda mclaren olur olursa o olur diyor kimi yoksa burada kalmanın bir anlamı yok. bitti gitti…

  67. Kimi açıklamasında söylememiş miydi?
    "Nasıl sürdüğümün veya burada ne yaptıgımın bir etkisi olmadı bu kararda"
    diye.
    Rossi veya monte veya diğerleri neyi kanıtlamaya çalışıyor?
    Kendisi motorsiklet yarışlarının efsanesi ama motorsporlarının içinde olan ve 2008 sezonunda yaşananları bilen birisi olarak bu açıklaması,gereksiz,amaçsız.
    Herkes istediğini almış ama bunlar hala bir şeyleri kanıtlamanın peşinde.
    "Kimi yavaş diye gönderildi"
    Bunu kanıtlamaya çalışıyorlar,yavaş bir pilotla söyleşmesini yenilediklerini unutuyorlar.

  68. bir sen eksiktin rossi.çık f1 pistine, kimi seninde boyunun ölçüsünü versin.ben mclaren-mercedes taraftarı olarak kimiyi ferrariye gittiğinde bile bizim pilotumuz olarak gördüm.nihayet yuvana dönüyorsun kimi.forza mclaren-mercedes, forza kimi..

  69. sinan ergin avatarı

    raikkonen altında hızlı bir araç olursa son derece hızlı olmuştur her zaman.

    2003 yılında 2 puanla şampiyonluğu schumacher e kaptırdı. altında daha dayanıklı bir araç olsaydı yarışdışı kalmadığı yarışlarla beraber schumacherin yakaladığı o seride onu mağlup ediyordu.

    2005 yılında en hızlı pilot raikkonendi. alonso dan hızlıydı. ama yine aracının azizliğinden şampiyonluğu kaybetti. formula 1 istatistiklerine bakın, 7 galibiyet alıp da o sezon şampiyon olamamış başka bir pilot yok.

    2007 aracı alışma süresinden sonra yeterince hızlıydı ve hızlı bir mclaren e karşı lewis ve alonso ile mücadele etti ve kazandı.

    2008-2009 da istediği gibi bir araca sahip değildi ve hızlı olamadı. bu kadar açık.

    "hızlı değildi" demek yanlış olur. o zaman 2007 de stoner de senden çok daha hızlıydı ve şampiyon oldu. 2008 de de daha hızlıydı ama çok yarış dışı kaldı. kendi hatasımı evet kendi hatası.

    "hızlı değildi" demek ezbere konuşmak olur

  70. kimiyi severim ama rossi haksızda sayılmaz.en azından bizden daha iyi biliyordur.

  71. Ben bir anda soğudum Rossi'den bu açıklamayı görünce. Sanki Raikkonen'i çok iyi tanıyormuş gibi, Raikkonen'in pilotluğuna laf ediyorsun. Raikkonen senin pilotluğuna bir laf etti mi? Yok… Raikkonen gerekli açıklamayı zaten yaptı. Performansımdan dolayı değil dedi. Bu yorum tamamen gereksiz. Ben Kimi olsam bu yoruma cevap verme gereksinimi bile duymam.

  72. şimdi varya…birşeyler yazacağım ama ayıp olacak. ne diyelim ağzı olan konuşuyor. kimi ferrariden santander ve alonsonun isteği üzerine ayrıldı. olay bu kadar basit…santander ferrarinin isim kurgusu üzerine pazarlık ediyormuş(santander ferrari alonso). herşeyi satabildiğinizi anladık bununda fiyatını öğrenmeye çalışıyoruz demiştir…santander ferrariyi kendi ve alonsonun emellerine oyuncak etti…hey gidi ferrari ne hallere düştü. adam nasıl ağız değiştirdi ama bunu neden yaptı sanıyorsunuz bastırdı santander olay bitti. 50 yıllık itibarını prensiplerini bu hadiseyle ferrari santandere satmıştır. bakın görün daha neler olacak…

  73. Yahu önüne gelen Kimi'ye sallıyo; hakkaten meziyetsiz olduğunu düşünenler neye göre bu kanıya varıyorlar anlamadım. Bence Kimi eline bi hokey sopası almalı yoksa bunların susacağı yok.

  74. sonofmedian  avatarı

    bu çizgi film karakterlerine benzeyen adam ne diyor?..biri bana anlatsın.

  75. gerçekten çok inanılmazlar ya sanki rai hep böyle değildi sanki birden değişmiş gibi davranıyorlar maş. kaç günlerdir rainin nasıl içine kapanık nasıl soguk nasıl kendici bir insan oldugunu dinleyip duruyoruz şimdide sıra hızında pilotajında soruyorum peki siz insanlar şimdiye kadar nerdeydiniz!!??
    kovulması gibi kötü bir zamanı kollayıp durmuşsunuz anlaşılan gelişmesi durdurulmuş araçla alınan onca podyumlar ve podyumun tepesindeyken niye çıkıp konuşulmadı bunlar:@:@ sırf diğerlerinden farklı diye bir insanın bu muameleyi görmesi o kadar üzücü ki..ferrari herşeyini raiye adamışmış evet çok belli geçen sene bir lastik ısıtma problemi çözülemedi yarışlarca bumu sizin adamak anlayışınız..

  76. rossi rossiliğini bil almayım ayağımın altına

  77. ecrin deniz avatarı

    moto gp yi nerdeyse senin için izliyorum demem pek yanlış olmaz! severim rossiyi ama bu açıklama pek olmadı be şampiyon! sana gelinceye kadar yorum yapacak daha çok kişi var sırada… ayrıca bi ara f1 e geçme gibi bi olasılığın vardı ferrari ile birlikte bi kaç test yapmıştın. keşke geçseydin de senin hızını da bi görseydik f1 de:) talihsiz bi açıklama olmuş ama yine de yarıştığın sürece moto gp yi izlemeye devam edicem süper şampiyon!

  78. saf hız olarak sende lorenzo kadar hızlı değilsin.

  79. Rossiii! İyi bildiğin işi yap, muazzam bi motor pilotusun, sempatiksin filan ama çenene söyle diğer meziyetli uzuvların karşısında komplekse girmesin.

  80. rossi senin taraftarın olarak haksızlık yapma raikonen takımdan gidiyorsa soğuk biri olduğu için gidiyordurr

  81. kimi iceman avatarı

    evt bende sana katılıyorum sen kımsınkı raikkonenı elestırıosun İsini Yap ROSSİ!!

  82. bu konu üzerine yapılan en boş ve saçma yorumu sen yapmışsın rossi. sen git motorunla uğraş senin aklının alacağından daha hızlı raikkonen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir