Red Bull’un Aerodinami Ekibi Kendine Güveniyor

yazar:

kategori:

Red Bull’un aerodinamiden sorumlu patronu Dan Fallows, aerodinami bölümünün Mercedes ile aradaki farkı kapatmada ve takımı gridin yukarısına taşımada büyük rol oynayacağını söylüyor.

Red Bull takımı, mevcut kötü performansını motor tedarikçileri Renault’ya mâl ediyor. Renault, İspanya için bazı önemli güncellemeler üzerinde çalışırken, Fallows Red Bull’un da yapabilecekleri olduğunu belirtiyor.

“2015 sezonuna başlarken öndekileri yakalamak için önümüzde uzun bir yol olduğunu biliyorduk. Herkes en büyük farkın ne olduğunun bilincinde, ancak bana göre neden performans olarak geride kaldığımızın açıklamasının bununla alakası yok. Biz aerodinami departmanı olarak bu konuda bir şeyler yapabilecek güce sahibiz.”

“Formula 1’de performanslar bileşene göre değişkenlik gösterebilir: pilotlar, güç üniteleri, aerodinami, lastik kullanımı vesaire. Ancak kesin olan bir nokta var ki, aerodinami takımı bu konuda çok büyük etki edebilir.”

“Sezona girerken aramızdaki farkı biliyorduk. Bizim işimiz bu farkı kapatmak. Bunu yapabiliriz çünkü yapabilecek güce sahibiz. Daha önce de yapmıştık. Şimdi hedef yeniden yapmak.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir