Kovalainen Sonuçtan Mutsuz

yazar:

kategori:

Kovalainen, yarışa iyi bir başlangıç yapmasına rağmen Sutil ile olan kazası nedeniyle geri düştü.

Kovalainen “Sonuçtan biraz üzgünüm. Aracı limitte kullandım ve yüksek hızlı virajlarda hâlâ eksiğimiz var bu yüzden daha fazla zorlayamadım.”

“Starttan finişe kadar zorladım, Adrian atak yapmaya çalıştı ancak sadece yarısı geçmişti bu yüzden onun yanında kalmayı başardım. İçeri döndüğümde ise ben zaten kerbin üzerindeydim ve ondan kaçma şansım yoktu ve ona yaslanmak zorunda kaldım ve bu onun için daha büyük sorundu.”

“Sağ ön lastikte sorun yaşadığımız için 2. pit stop harika değildi bu yüzden Giancarlo önümde çıkmayı başardı. Ben pit hız sabitleyicisini daha erken devre dışı bırakabildim ve hemen KERS’i kullandım. Bana açık kapı bıraktı ben de kolay bir şekilde geçtim. Dramatik bir şey yoktu.” dedi.


Yorumlar

  1. yaa anlamıyorum bu fisi ferrariye gelince ortama mı uydu ne oldu tam yaydı, olece gel gec diye actı heikki nin onunu, bu arada takım arkadası 2. lik icin mucadele ederken heikki nin 10. luk icin mucadele etmesini de mucadeleden saymamak lazım canııım :))

  2. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Ne Zaman Mutlu Oldun Ki…Takim Seni Bu Kadar Desteklemesine Rağmen

  3. Sutil'in gerçekten dikkatli olması gerek, tamam mücadele etmek ve önündekini geçmek isteyebilirsin ama kendi yarışını da bozuyorsun çoğu zaman.

  4. Heiki nin bu sonucuda Martin Whitmarsh a kapak olsun,daha Heikiyi ne kadar koruyacaksınız…

  5. sutil ve Fisichella ile olan mücadelen güzeldi hoşuma gitti keşke hep böyle mücadeleci olsaydın ama olmadı be Heikki yolun açık olsun umarım seneye f1'de kendine yarışacak takım bulursun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir