Massa Önce GP2 Aracıyla, Sonra da F2007 İle Test Yapacak

yazar:

kategori:

Ferrari henüz kesin tarih vermedi ancak Massa’nın iyileşme sürecinin iyi olduğunu ve kısa süre içerisinde kokpite geçeceğini duyurdu. Massa’nı ne zaman test yapacağına önümüzdeki hafta karar verileceği belirtildi.

Domenicali, Massa’nın iki hafta sonraki Brezilya GP’sine yetişme şansının olmadığını belirtirken Abu Dabi içinse açık kapı bıraktı.

“Testin ne zaman olacağını henüz bilmiyorum. Bu hafta içinde karar vereceğiz çünkü Felipe yarın Maranello’ya gelecek. Bu hafta takımlar birlikte olacak, simülatörde çalışacak ve fiziksel çalışmalarını yürütecek Maranello’da. Ardından da test için karar vereceğiz. Böyle bir şeyin öncesinde FIA tıbbi testinden de geçmesi gerekiyor. Size söyleyebileceğim Brezilya’da yarışacağı konusunda bir plan olmadığı. Abu Dabi ise çok çok zor. Hedef gelecek yıl Bahreyn yarışı.”

Domenicai testin amacının tur zamanlarından çok Massa’nın durumunu öğrenmek olduğunu belirtti. 2009 test yasakları içinde test yapmanın zor olduğunu ve bunun Michael Schumacher’in yaz aylarında F2007 ile gerçekleştirdiği gibi bir test olacağını söyledi.

Bu arada FIA yetkilileri Suzuka’da yaptıkları açıklamada Massa’nın tıbbi kontrol için simulatördeki testlerinin ardından önümüzdeki hafta GP2 aracı ile test yapacağını açıkladılar.


Yorumlar

  1. en kısa zamanda eski formuna kavuşursun inşallah

  2. İnsallah eskisi gibi daha dinç ve güclü olarak geri dönersin kalbimiz seninle..

  3. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    yo canları onu istiyor.

  4. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    schumacher'de f2007 ile test yapmıştı bence f2008'de güzel şampiyon bir araçtı neden f2007 tercih ediliyor anlamadım kimi onunla şampiyon olduğu için mi acaba 😀

  5. inş en kısa zamanda dönersin massa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir