Vettel Şampiyonluğu Hayal Etmekten Vazgeçmiyor

yazar:

kategori:

Suzuka’dan önce Button’ın 25 puan gerisinde olan Vettel şu anda farkı 16 puana indirdi. Vettel sezonun 3. zaferini kazanmış oldu.

Vettel BBC’ye verdiği demeçte, “Dürüst olmak gerekirse durum oldukça basitti. Burada kazanacaktım ya da bitecekti. Bu yüzden tüm riskleri aldık ve maksimum seviyede mücadele ettik, sonunda da işe yaradı. Hala fark büyük olsa da şu anda şampiyonada durum daha iyi görünüyor. Ama özellikle iki yıl önce her şeyin olabileceğini gördük ve bu mümkün. Son iki yarışta aynı şekilde devam etmeli ve diğerlerinin neler yapacağını görmeliyiz.”

“Ben şampiyonluğu hayal etmekten asla vazgeçmedim. Sezon içerisinde pazar günleri bu araçları kullanamanın büyük bir onur ve zevk olduğunu her zaman söyledim. Ama en önemli olan mücadele. En iyinin, tüm sezon içerisindeki en iyinin kim olduğunu öğrenmemiz gerek. Hedef şampiyon olmak. Burada olmamın sebebi bu.” diye konuştu.

Vettel, bugün Button’ın sadece bir puan almasının şampiyonluk umtları için iyi olduğunu belirtti.


Yorumlar

  1. sennalonso zor be alonso kafasinda bir adamin renault disindaki bir takimda zor uzun seneler yarismasi ben ferrari alonso ikilisine 1 yil bilemedin 2 yil veriyorum 3. yil olmaz

  2. Umarım hayatın boyunca hep bir rüya olarak kalacak..

  3. Ferrari Alonsoylada 10 sene yarışabilir.Schumide 38 yaşında bırakmıştı..

    Vettel'e yazık oldu bence.Geçen yarış ceza yemeseydı,daha yakın olucaktı Button'a.Benim içime hiç sinmiyor Buttonun şampiyonlugu,biraz haydan gelir gibi oldu.Haydan gelin,huy'a gider.

  4. zaten sadece hayal edebilirsin. arasırada da rüuanda görürsün…

  5. tbr ler vettel su an iyisin ama bu yeterli degil daha iyisi gerekir sampiyonluk icin istikrar olmassa olmaz ayrica ferrari santandere boyun egip zamanin da kendisine laf eden alonsoyu alicagina vetteli alsaydi en azindan 10 yil kendisini goturucek hirsli sampiyon olabilecek gelecegi acik en az alonso kadar yetenekli bir surucu kazanmis olurdu simdi burdan bazilari vettel alonso karsilastirmasi olurmu diye karsi cikar ben kimseyi kimseyle karsilastirmiyorum ama vettel goz ardi edilecek birisi degil zamanla bu daha iyi anlasilir

  6. elif çivici avatarı

    Brawnlar gayet dayanıklı kolay kolay yarışdışı kalmıyorlar.Redbull da her piste uyum sağlayamıyor.Büyük ihtimalle Button şampiyon,ama 2007 de gördük hiç bir şey belli olmuyor.Ama Seb hiç kasmasın,daha önüne ne şampiyonluk şansları çıkacak.

  7. singapurda ceza almamış olsa idi daha iyi olurdu ama şimdi işler biraz daha zorlaşıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir