Asabiyimmm

yazar:

kategori:

Doktor- Buyrun neyiniz vardı ?

-Üşütmüşüm Doktorrr..

Doktor- Nerde üşüt…. aaa amaa siz nerden çıktınız ya.. Allahım ya yine mi buldunuz beni.. git kardeşim bürss.. kıştt kışttt..

-Hor görme Doktorrr ocağına düştüm Doktorrr. Yaralıyım, yüreğim küçük bir serçe gibi pırlıyorrr Doktorrr.

Doktor-Yaa ne serçe; üç sene önce öldüyordun beni Allahın manyağı. Schumi Takımdan gitti diye ortalığı yıktın.. Hastaneyi başımıza geçirdin. Kolonları yeniden yapmak zorunda kaldık senin yüzünden.. İki ay bitki gibi yaşadım. Anca kendimi toparlamışken yine mi geldin sen ya.. Nasıl çıktın buraya

-Hasta asansöründen çıktım uleyynnn. Merdivenleri sevmemmmm ..Derdime anca sen derman olursun Doktorrr.. işsizlere eş, aşsızlara iş olursun.. yada öyle bişey ,, ben ne dediğimi biliyormuyum Doktorrr..

Doktor- Peki neyin var,, bak bu sefer son bir daha senle uğraşamam bilmiş ol..

-Üç senedir üzerimde bir soğukluk var Doktorrr.. ısınamıyorum bir türlü,, kendimde değilim ne yaptğımı bilmiyorum Doktorrr

Doktor- hmm sizde iktidar eksikliği var demek ki.. Size bir iğne yapalım güveniniz gelsin..

-Neyyy iktidar eksikliğimi.?? Beni küçümsedin,, hor gördün,, bir dal parçası gibi titrettin beni.. Bende nasıl iktidar eksikliği olur uleyynnn…

Doktor- Aaa o zaman size bir sakinleştirici yapalım hemen. Hemşire gümüş enjeksiyonu getirin lütfen..

– Neyyy sen bende gümüş alerjisi olduğunu bilmiyor musun??. Steril, plastik, bir kullanımlık hatta dolma kalem mürekkebi doldurmaya yarayan enjektörlerin suyu mu çıktı uleyynnn..

Doktor- Tamam getir şu dandik enjektörü yapalım gitsin Hemşire

Hemşire- Ama Doktor bey o enjektör..

Doktor- Ne diyorsam onu yapın yoksa sinirimi sizden çıkaracam bak.. Eee anlat bakalım üç sene önce senin için yarışları kazandı diyorlardı..

-Bilmiyorum hatırlamıyorum.. nevet hatırlıyorum.. Üç sene önceydi; şirin mi şirin, tatlı mı tatlı, gözleri felfecir, saçları henüz yeni ekilmiş bir oğlan çocuğu bana bir kupa getirmişti.. nevet hatırlıyorumm.. Amcası bizden saman çalmış, özür dilemek için bana bir kupa getirdi. Kazanmadığım kupayı istememmm uleyynnn.. Allahım Doktorrr bana bişeyler oluyorrr..

Doktor-Aaaa manyak neden çifte atıyorsun buzdolabina..

-Bilmiyorum Doktorrr… sevmiyorum soğuk şeyleri.. içimden geliyor…

Doktor- Birde King Of Spa diyorlarmış senin için,, alıyorum haberlerini

– Ne Kralı Doktorrr;,, sinirlendirmeyin beni uleyynnn . Kaç senedir sıpa oldum doktorrrr,, insan içine çıkamaz oldum. Benimle dalga geçiyorlar Doktorrr… Koca sene bir yarış mı kazanılır uleyynnn…

Doktor-Aaa ne istedin su sebilinden dağıttı aleti resmen.. Manyak mısın nesin…

-Bilmiyorum ,, soğuk su sevmiyorum,, terli iken soğuk su içmemmmmm.. içermemmmm..

Doktor-İyi de güzel kardeşim dağıttın makineyi resmen..

Nevet, çekici olduğum kadar güzelde olabilirim. Ama ben senin kardeşin değilim uleyynnn. Ensest ilişkileri sevmemmm.. Sarkmammmm.

Doktor- Ya sen nasıl bir manyaksın kardeşim.. Hastanenin bahçesini dağıtmışsın.. ne istedin ya..

-Karnım acıktı uleyynnn.. Çiçek yemeyi severim… Ama Lotus çiçeği beni deli ediyorrrr… Yememmm.. Yedirmemmmm….

Doktor-Ya kardeşim bağırıp durma Hastanedekileri rahatsız ediyorsun.. bak karşıdaki hasta At gribi olmuş ağır yatıyo… lütfenn aaaa

-Neyyy At gribi mi olmuş.. Benden başka kimse At gribi olamaz üleyynnn.. Ateşini yükseltmemmmm…

Doktor- Aha girdi odaya,, kırdı kapıyı Öküz.. Dur şunu da ekleyeyim faturaya da aklı başına gelsin….. Yaa kardeşim neden çifte atıyorsun sağa sola..

-Bilmiyorum Doktorrr yapım böyle.. hem sevecen, bir o kadar seksi ve zarif olabilirim amaa.. kendime dokunmammm.. ellememmm… Yelelerime dokunmammmm.

Doktor- Ahhhhhh psikopat manyak neden kafa çakıyorsun ya.. gitti burnum yine… Tez zamanda tökezlende kurtulayım senden Allahın Manyaa…Hemşire bu sakinleştiri ne zaman etkisin gösterecek..

Hemşire- Sakalımız yok ki lafımız dinlensin.. Diğer enjektörde İktidar ilacı vardı.. illa sen yap diye tutturdun.. Al ye kafayı

Doktor- NEYYYYY… Allahını seven beni tutmasın.. Atlayacağım aşağı ….bari birkaç kırıkla kurtulurum…

Bora Subaşı


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir