Button Brezilya'da Hatasız Bir Yarış Planlıyor

yazar:

kategori:

Button “Artık her şey hatalara bağlı.Onların çok hızlı aracı vardı ancak sorunu ne olursa olsun yarışları tamamlayamadıkları oldu. Önemli olan yarışları tamamlamak ve puan kazanmak.”

“Biz mümkün olan en iyi sonucu, kazanmayı istiyoruz ve buna mümkün olduğu kadar yakın olmaya çalışacağız. Ancak hata yapmak istemiyoruz, en önemlisi bu.”

“Brezilya’da ne olursa olsun 4 puan liderliğim olur. Suzuka’da bir puan kaybettim ve bu üzücü çünkü yarış performansım Rubens’e göre çok iyiydi.”

“Ancak onun çok gerisinde başladım ve o yüzden 1 puan kaybetmek çok kötü değil. Ve artık beni geçmek için her iki yarışta 7şer puan fazla alması gerekiyor. Bu bakımdan kötü bir yerde değilim.”

“Brezilya’ya iyimser ve mücadeleye hazır bir şekilde gidiyorum çünkü mücadele olacak. Sebastian hızlı ve Red Bull’lar hızlı görünüyor.”

“Orada da hızlı virajlar var ve onlar Singapur’da yavaş virajlarda da hızlı olduklarını gösterdiler bu yüzden onları yenmek zor olacak. Ve Rubens de Brezilya’da her zaman hızlı oluyor, mücadele dolu bir hafta sonu olacak ancak aynı zamanda eğlenceli olacak.” dedi.

Button ayrıca bu sezon başardıklarıyla takımının gurur duyması gerektiğini düşünüyor.

Button “Brezilya’ya gittiğimizde şampiyonluğun bizim olacağını düşünüyorum bu yüzden takımdaki herkes kendisiyle gurur duymalı. Geçtiğimiz kış başardıklarımız nedeniyle herkesi kutlayacağım.”

“Eğer Brezilya’da olursa bu onlar için duygusal olacak. Ve Formula 1 kariyerinde bir çok başarı elde eden Ross Brawn’a da tebrikler, bu sene  takım patronluğundan çok farklı şeyler yaptı.”

“Zor bir kışın ardından Avustralya’da olmayı bile beklemiyorduk bu yüzden orada kazanmak ve ardından sezon içerisinde bir çok galibiyet kazanıp markalar şampiyonluğunu kazanmak çok özel olacak. Bekleyip görmemiz lazım.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir