İran, Formula 1 Pist İnşa Etmeye Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

İran, ülkenin güneyindeki Qeshm Island’a Formula 1 pisti inşa etmeyi planladığını duyurdu.

Masoud Soltanifar, İran haber ajansı IRNA’ya verdiği demeçte “İran’da sürüşe eğilimli çok fazla genç insan var. Bence Formula 1’in İran’daki geleceği büyük” dedi.

Solfanifar ayrıca Qeshm Island’da dünyanın en güzel Formula 1 pistini ortaya koyabileceklerini söylüyor.

İran daha önce de Tahran’da bir Formula 1 pisti inşa etmek istediklerini açıklamıştı.


Yorumlar

“İran, Formula 1 Pist İnşa Etmeye Hazırlanıyor” için 15 yanıt

  1. OtonomAktor avatarı

    bu haber içimi acıttı.

  2. Kimi_in_Rai avatarı

    Beni anlamıyorsun! Söylediğinin Sporla ne alakası var? Siteyide düşünsen iyi edersin

  3. Kimi_in_Rai avatarı

    Site yönetimi teşekkürler

  4. bizimde mis gibi pistimiz olsun ama sinek avlasın.

    1. Kimi_in_Rai avatarı

      🙂

  5. Daha düne kadar şu gircek bu gircekti f1 pistlerinden büyük anlaşmalardan bahsediyor şimdi persler 🙂 meğer herşey bize girmek için miş 🙂

  6. F1’i Türkiye’de tutmak istemeyen birisi “Biz kendi formulamızı yaparız!” demişti. Daha göremedik.

    Önemli değersizler, değerli önemsizler.

  7. ya bari parası bol olan ulkeler guzel pist yapsınlarda dandik pistleri dusursunler

  8. Dünya’da ihtiyaç duyulanın çok üzerinde Formula 1 pisti var. Eğer takvimdeki yarış sayısı arttırılmayacaksa anlamsız yeni pistlerin yapılması.

  9. Bir de cakma f1 araci da yaptilar mi tadindan yenmez.maket yaparlar iki foto bu is bitti tipki linkteki ucak misali gibi.http://m.youtube.com/watch?v=pENxFquVXm8

  10. siz neden iranın kötü yanını görüyorsunuz. hakkari bu ülkede ne kadar tehlikeli ise istanbul bir o kadar güvenli öylemi.önce eteğimizdeki pisliği temizleyelim.sizin haberiniz yok belki ama adamlar hd formula 1 i yayınlıyorlar.

    1. bazı mantık, alanlarda bizden iyi durumda, akıldalar ancak bu seviyelerini de bize göre veya değil çok değiştirmiyor. Onların HD sürekli sezon yayını vermeleri bizden daha kolay, biz de 92-93 te başladık bölgemize, seviyemizde ki ülkelere göre daha erken olarak. İşin zorluğu da isteyerek istemeyerek gelinen seviye üzerine artık bize pass geçmemeleri. Pers diyarında motorsporları hızla gelişiyor dünyaya çok fazla iranlı rally pilotu akmaya başladı belki de farklı vatandaşlıklar altında bizim birkaç katımız yarış pilotları vardır dünyada net bilemiyorum. Ancak Tosfed global olarak önemli bir katılımcı ve ağırlığı olan bir yapı tahran da bunun karşılığı halen yok tecrübe olarak işin çok daha başındalar. Bir gün F1 orlara gelirse vermemesi lazım ama büyük ihtimal tüm eğitimlerini Tosfed verir.

  11. sonra Pilotları gridi pit’i tarayın bomba atın öldürün herkesi. Suan Dünya’da en tehlikeli bolgelerden biridir oralar. Orada formula 1 Yarısı düzenlemek milleti canından etmek ile eşdeğer olur. Gerçi bernie paraya bakar.

  12. Kafayı yememek elde değil. Deli oluyorum bu ülkeye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir