Ecclestone, Roma GP Planlarından Vazgeçti

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, La Stampa ile olan röportajında gelecek senelerde Kore, Hindistan ve New York yarışlarının takvime gireceğini söyledi ancak Roma’dan bahsetmedi.

Ecclestone “2010’da Kore’ye bir sene sonra Hindistan’a gidiyoruz. Bunlar dışında Nw York’ta da bir yarış planlıyoruz.” dedi.

Roma yarışı sorulduğunda ise Ecclestone “Yarış isteyen çok yer var. Göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. istanbul ne yazık ki takvimden çıkması büyük bir olasılık.

    ayrıca roma planından vazgeçtiği için sevindim. singapur gene güzel ama valensiya'yı çıkarsalar. ya nasıl olsa ricordo tormo'yu test olarak kullanmıyor musunuz, catalunya'yı yarış olarak kullanmıyor musunuz? bir ülkeden iki pist çıkmasın ya öf…

  2. istanbul yakında takvimden çıkar…

  3. valansiye singapur monzo bu pistler çok sıkıcı ama bir istabul bir monzoo belçika brezilya bunlar keyif verici pistler

  4. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    istanbulpark süper bir pist değilki.tilke nin yaptığı hiç bir pist güzel değil bence.

  5. theartofdriving  avatarı
    theartofdriving

    Roma'ymış şuymuş- buymuş bilmem, geçişin mümkün olmadığı bütün pistleri iptal edip gerekirse Mars'a pist kurun; sıkıcı pistlere hayır! Teknoloji'nin, yeteneğin önünü kesmeyin aptal pistlerle! Istanbul Park gibi süper pistleri de takvimden sakın ola çıkarmayın; seneye gerekirse on kişinin daha bilet parasını veririm; benim gibi bikaç kişi daha bunu yapsa al sana seyirci.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir