Ferrari ve Mclaren, 14. Takıma İzin Veriyor

yazar:

kategori:

Suzuka’da çıkan haberlerde, Williams’ın 26 araçlık gridde daha fazla araç istemediği belirtilmişti.

Sauber’in gelecek sene piste çıkması için, tüm takımların buna onay vermesi gerekiyor.

BMW Sauber de bu konuda takımlardan mümkün olduğu kadar kısa sürede cevap almak ve ona göre çalışmalarını sürdürmek istiyor.

Ferrari’nin 14. takıma karşı çıkmadığı tahmin ediliyor ve Mclaren F1 takım patronu Martin Whitmarsh bu konuda “Biz deneyimli FOTA üyesi olan Sauber’i engellemek istemiyoruz.”

“Eğer bu hak Sauber’e verilecekse 14. takıma izin verilmesi doğru olacaktır. Ancak dürüst olmak gerekirse 14 gerçekten fazla.” dedi.


Yorumlar

  1. keske 13 arac yerine 10 arac ama 3. pilot olsaydi daha iyi olurdu

  2. Aslında 20 araç idealdir ancak Mr. Williams bişey söylerse ona inat tersini yapmak lazım. Ben Mr. Williams'ın birileriyle bir sefer bile aynı fikirde olduğunu hiç duymadım hele konu Ferrari ve McLaren'se.

  3. Adamlar o kadar gayret sarfedip, oluşumu ayakta tutmaya çalıştılar. Şimdi Grid'de yer bulamazlarsa çok kötü olur. 30 araç bile olsa problem olmaz her yerde yarışabilirler aynen geçmişte olduğu gibi.
    Şartları biraz düzenledikten sonra kalabalık bir mücadele her zaman daha fazla seyir, heyecan demektir.

  4. 28 araç olacaksa o zaman puanlama sisteminide değiştirmek gerekir moto gp deki puanlama sistemi en ideal olanı gibi görünüyor tabi puanlama paranın daha fazla paylaşılmasını gerektireçektir

  5. Birçok takımın ekincesi aslında takımı satın alan esrarengiz grup Qadbak hakkında detaylı bilgi sahibi olmamaları. Kimdir, necidir kimse en ufak bir bilgi sahibi değil. F1'in canı skandallarla yeteri kadar yandı ve marka değeri oldukça zarar gördü. Eğer bu gizemli yatırımcının ardında farklı şeyler olduğu anlaşılırsa yine bir kaosun yaşanması içten bile değil. Takımlar artık daha emin adımlar atmak istiyor gibi.

  6. Yahu bu Williams`da herseye karsi cikiyor ya, biz onemliyiz mi demek istiyosunuz anlamiyorum ki, sizin oneminizi herkes biliyor zaten, ugrasmaniza gerek yok..

  7. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    yeterince gereksiz takım olucak. Sırf adı Sauber diye ekleme yapılamaz. Çok isteyen çıkartsın yeni takımlardan birisini öyle eksin Sauberi

  8. theartofdriving  avatarı
    theartofdriving

    Ha 26 ha 28 araç; Sauber'e izin lütfen

  9. bnce 20 araç ideal fazlası zarar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir