"Renault Kubica'yı Yarın Açıklayacak"

yazar:

kategori:

Renault’ya yakın kaynaklar Kubica’nın açıklanacağını ancak Nelson Piquet’in yerine geçen Romain Grosjean’ın kendisini gösterememesi nedeniyle Renault’ta kalmayacağını söylüyorlar.

Takımın diğer pilotunu sezon sona erdikten sonra açıklaması bekleniyor. Söylentiler, Mclaren’den ayrılması beklenen Heikki Kovalainen’in Fransız ekibe tekrar dönebileceği yönünde.


Yorumlar

  1. Kovalainen renoda ilk sezonunda fisicoyu maglup etmişti bence 2. pilot olarak ideal bi seçim çaylak gelince en az bir sene geçirmesi gerekiyor.Heikki hem takıma yabancı deil hemde tecrubesi var. KUBICA-HEIKKI bence iyi….

  2. salih yildiz avatarı

    Kubica şu anda Renault için en iyisi Kimide süper olur ancak Renault ona o kadar para verirmi bilemem. Aslında benim gönlümden geçen Kubica-Glock ikilis ama olma ihtimali düşük görünüyor. Bu arada Renault un genç sürücüleri harcadığı konusuna katılmıyorum. Grosjean konusu sadece söylenti Piquet durumu ise malum, Kovalainen de Alonso dan dolayı Mclaren e verildi. Hangi Genç pilotu harcadıki.

  3. Romain Grosjean'ı takımda tutarlarsa çok yazık olur.

  4. heikki konusunda mclaren'e katılıyorum. mayası tutmadı mclaren'de ve ilginç oldu onun için. heikki de o kadar kötü değildi. 2007 sezonunda renaultta ikinci dönem çok iyiydi ve sezonu da çaylak olmasına rağmen fisichellanın önünde tamamlamıştı. şimdi baktım da fisico 21 puan almış, heikki 30. kendisini gösterebileceği bir koltuk bulabilir inşallah

  5. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    kubica ya bir aferim. Yakıştığın yere git. Heikki de REno da iyiydi orada mclaren den daha iyisini yapabilir.

  6. bu arada Musab Bera guzel yorum :d

  7. bence romain cok yetenekli bi pilot ama kendini gosteremedi.Romain in yerine glock iyi bir secenek olabilir diye dusunuyorum

  8. ulaş kardeş sanırım tuttuğun takımda barcelona veya real madrid…ispanyollar iş ve işçi bulma kurumu gibi hizmet veriyorsun. tebrikler. ispanyol konsolosluğunun yerini biliyorum. bu yazdığın yorumların birer fotokopisi ile iltica et hemen ispanyol vatandaşı olursun:))

  9. yasin süper üçlü kardeş devrim yaratacaz inş hayırlısıı diyelim

  10. Kubica'nın rekabetçi veya rekabetçi olma olasılığı olma olasılığı yüksek takımlarda yarışması kendisi, taraftarları ve tüm izleyiciler için güzel olacaktır. Grosjean'e süre tanınmalı, kendini geliştirme potansiyeli var.

  11. tşk ederim kimiforever arkdsm =)

  12. kimiforever  avatarı

    Romain GROSJEAN 3R oluyonuz evet süpersin xD xD bencede daha grojeanin tüm performansını görmemişken kov u seçmek saçma olur ki dedikleri gibi tüm sene 2009 aracı kullanan fisi bile birşey yapamıyor doğal olarak bu ortamda çaylakları harcamak çok yanlış.

  13. herkes 3G ye bızde 3R ye gecıoz
    Romain Robert Renault 😀

  14. grosjean'ı sezon ortasında getirip sezon sonu kovmak ona büyük haksızlık olur. kova nın gelmesi iyi olabilirdi ancak bu şartlarda değil.

  15. Heikki adına iyi bir şeçenek olabilir nede olsa eski takımı adaptasyon sorunuda olmaz.

  16. emre özduru avatarı

    Bence de Renault, Kova için uygun yer olacaktır. Kova Renault'da iken hakikaten istikrarlı idi.

    2010 sezonun Fin'li sürücüler için eve dönüş sezonu gibi olucak görünüyor.

    Bu arada Renault hakikaten genç sürücüleri harcamaktan çekinmemeye başladı. GP2 den yeni gelen pilotlar daha araçlara alışana kadar pat hemen kapı dışarı hemen kariyerlerinde koca bir leke. Bu kadar kolay olmamalı bence.

  17. elif çivici avatarı

    kova ve kubica iyi olabilir.kova renault da kendini daha iyi hissedecektir.mclaren le renault iki ayrı dünya çünkü.

  18. eğer ki grosjean gidecekse kova gelecekse yazıklar olsun renaulta 2 sezondur hıcbr varlık gosteremems kova yı takıma getrmenın mantıgı ne trulli gelse glock gelse anlarm iyi pilotlar ama kova kim ya grosjean seneye cok daha güçlü olacaktır adam hiç tanımadgı bılmedıgı araca oturdu bakın fisicoya ferrariyle surunuyor butun sezon 2009 aracı kullanmasına ragmen grosjean kova ugruna gonderlrse yazıklar olsun renaulta grosjeande müthiş bir cevher var bu sonuclar onun gerçek potansıyelı değil ztn R29 da iyi bir araç değil alonso farkıyla iyi sonuclar geliyor kubica & grosjean olmalı 2009 kadrosu tabi raikonen gibi glock gibi trulli gibi bir pilot alıncaksa ozmn kabul ederm ama öteki ihtimallerde groyu satanı bızde satarız

  19. hayırlı uğurlu olur inş renault için kubica iyi pilot kaliteli bir pilot 2008 2006 da 2007 de 2008 de neler yapabileceğini gördük burda renault a kızıyorum mademm sezon sonunda romaini pilot yapmayacaktın adamı neden getirdin takıma bırak gp 2 de şampiyon olsun 2010 da takıma kat kariyerini kirletmeye ne hakkın var bence romain yetenekli bir pilot potansiyeli olan bir pilot inş takımdan gitmezz kovaya gelince iyi bir 2 pilot lemisin yanında olduğu gibi ama ben gelmesini istemem şahsenn inş takım böyle bir hata yapmaz

  20. Çok fazla seçeneği var Renault'nun ancak, Kovalainen bunlardan biri olmamalı bence.

  21. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    bence ikinci pilot alguessuari olmalı 🙂

  22. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    helal be renault alonsonun yerine en iyi alınacak pilottu. kovada iiyibi fikir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir