Felipe Massa Maranello'ya Döndü

yazar:

kategori:

Massa “Sonunda eve döndüm. Burası benim ikinci ailem ve onları görmek için sabırsızlanıyordum. Yıllardan beri onlarla çalışıyordum ve onlar, bu zor günlerimde benimle oldular. Artık tekrar çalışmalara başladığımı söyleyebilirim. Yapılacak çok şey var ancak mutluyum, Maranello’yu seviyorum.” dedi.

Stefano Domenicali “Felipe’nin tekrar bizimle olması güzel ve onu tekrar kucakladığım için mutluyum. Luca Di Montezemolo’yu birlikte aradık ve o, Felipe’ye merhaba diyerek çalışmalarında iyi olmasını diledi ve önümüzdeki günler için randevu ayarladık. Bugün bazı teknik toplantılar yapacağız ve bunlar özellikle fiziksel çalışmalar olacak: Felipe tekrar zirveye dönmek zorunda: önünde sürekli çalışmasının gerekli olduğu gereksinimli bir dönem var ancak o, acele etmediğimizi biliyor.” dedi.

Massa önümüzdeki günlerde simülatörde çalışacak, teknik toplantılara katılacak ve bir çok fiziksel çalışma yürütecek. Massa’nın F2007’nin kokpitine ne zaman geçeceği henüz netleşmedi ancak bu hafta olması beklenmiyor.

Felipe, yarış takımı ile Japonya’dan dönmelerinin ardından yarın buluşacak.

Felipe bugünkü ziyaretinde Ferrari’nin yeni üretim tesislerini de ziyaret etti ve orada Ferrari’nin yeni aracı 458 Italia’yı inceledi.

Felipe jimnastik çalışmasına gitmeden önce Ferrari websitesine gelen bir çok e-posta ve yoruma cevap verdi. Önümüzdeki günlerde ise taraftarlara teşekkürlerini sunacak.


Yorumlar

  1. benim için ferrarinin bir numarası sensin.alonsoya karşı seni destekliyorum.2010 yılında şampiyon olursun inşallah.

  2. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    istanbul'un kralına saygılar.

  3. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    valla musab kimi,alonso ve massa sevdiğim 3 pilottur.am ferrariye gelenin başarılı olmasını isterim.massa dönmeyecekse ide gelsin.sizin gibi takımdan ve taım arkadaşından nefret eden adamları görmek istemiyorum.siz bizle sevinmeyin benim için ide nin 26 ıncılığı daha değerkli olur.artık aynı şeyleri tekrarlamaktanda vzageç.

  4. ya her ne kadar Kimici olsam da diğer Kimici arkadaşların ferrariye düşman olmalarına da katılmıyorum. ama hata ettiğini söyleyebilirim. ferrari de kendine göre haklı ve räikkönen de sorun çıkmadan, kızıp küsmeden bitirdiklerini söyledi zaten.

    felipeye gelince… gözü fonksiyonunu kaybetmemiş zaten. massayı gerçekten özledim bi formula1sever olarak.

  5. alonso ile massa arasında kıyasıya bi mücadele işmize gelir açıkcası. seyrine doyum olmayan bi yıl yaşamış oluruz. 2009 u hafızamızdan sileriz. diğer köşede de kimi-lewis var. offf harika bi yıl olacak.

  6. kimi iceman avatarı

    ayrıca gozunde sorun var hala massanın cok buyuk bır yara izi elbet kalacaktır performansını etkılıycektır!

  7. kimi iceman avatarı

    hos geldın felıpe ama elbet senınde ferraride koltundan edeceklerdır su anda ferraride en az 5 sene yarısacak olan alonsoya adanacak hersey massa 2 pılot rolu gorucektır italyanlar fazla ustune dustuler bu adamın

  8. Aynen öyle Umut.

  9. Ne Alonso Massa'yı madara edecek nede Massa Alonso'yu. Bana kalırsa ikiside kıyasıya mücadele edecekler.

  10. Massa Alonsoyu madara edicek öylemi?:))) Hiç gülecegim yoktu Musab,çok yaşa :))

  11. eğer bu adamın sol gözü görmesine engel olmayacaksa ve eğer takımdan ekstra destek almadan kimiye karşı mücadele etmişse(bence takım onu ekstra destekledi)bildiğimiz massa normal şartlarda alonsoyu madara eder. iki ihtimal var tekrar ediyorum bir massa yarışamayacak kadar problemli bir göze sahip fisiyi bu yüzden aldılar nasılsa alonsonun arkasında ikinci pilottu. dört beş yarış için neden bundan sonra yedek pilotluğu tercih etsin. puan olarak ta zaten siftahı yok. ikinci ihtimal alonso massayı kolay lokma olduğu için istedi santander bastırdı emretti ferraride yapmak zorunda kaldı. belli bir süre sonra ufak ufak massa denileni yapıp ikinci pilotluğa yerleşecek. herşey alonsoya göre yapılacak. görelim bakalım neler olacak?

  12. sennalonso barichello 35 ini geçti şumi 35 e yakınken şampiyon oldu. geçen amerikada araba yarışında 50 yaşında bir adam şampiyon oldu. bu benim şahsi fikrim. en sevdiğin 2 pilot senna ve alonso nickin öyle söylüyor. tekrar ediyorum bu benim şahsi fikrim öyle sinirlenip hoplamana zıplamana gerek yok. katılmıyorum dersin olur biter. bak yazmam bir daha ona göre…

  13. sinan ergin avatarı

    :)) senaryo
    ferrari içine ergenekon sızmış :))

  14. kimiforever  avatarı

    MUSAB adamın ın görüş sorunu yokmuş ya hemen ümitsizliğe kapılma:P:P
    şaka bir yana kaçtane ciddi operasyon geçirdi bence şimdilik böyle görünmesi ameliyatların bir yan etkisi(en ufak bir estetik amliyattan sonra bile insanlar haftalarca uzaylı gibi dolanıyor) hem bize uzun zamandır yok gibi geliyor ama aslında sadece iki ay geçti ve kazanın ciddiliğine bakıcak olursaksüper hızlı toparladı adam daha önünde koskoca kış var bende başta eskisi gibi olamaz diyodum ama görünen o ki eskisinden daha iyi dönücek;)

  15. Geçmiş olsun tekrar Felipe.
    Musab,Ferrari enayimi 35 yaşındaki Fisichellayı alsın 2. pilot olarak?
    Gider Alonsonun yanına Kubicayı veya Sutili alır,takımlar şampiyonlugunu saglamlaştırır.Senin senaryona göre tabi.

    Bu Kimicilerde ne dicegini şaşırdı ya,Alonso ezilicek Massaya,Vettel daha iyi seçenekti,Kiminin kıymetini daha iyi anlicaklar vs.vs.vs.Neymiş bu Kimi ya..En sevdigim 2. pilot olan adamdan nefret ettirirsiniz siz valla ya.

  16. Geçmiş olsun tekrar Felipe.
    Musab,Ferrari enayimi 35 yaşındaki Fisichellayı alsın 2. pilot olarak?
    Gider Alonsonun yanına Kubicayı veya Sutili alır,takımlar şampiyonlugunu saglamlaştırır.Senin senaryona göre tabi.

    Bu Kimicilerde ne dicegini şaşırdı ya,Alonso ezilicek Massaya,Vettel daha iyi seçenekti,Kiminin kıymetini daha iyi anlicaklar vs.vs.vs.Neymiş bu Kimi ya..En sevdigim 2. pilot olan adamdan nefret ettirirsiniz siz valla ya.

  17. kırmızı koltuklar kimi alonso massa çok garip duygular…kiminin artık orda olamayacak olması çok zoruma gidiyor. bu gözlede bu adam nasıl başa çıkacak alonsoyla…senaryo kazadan sonra yazıldı sanırım. önce santander sonra fisi sonra alonso…massada belli bir zamandan sonra devre dışı kalacak. bu gözle f1 çok zor. keşke yarışıp alonsoyu 2.plana itse.

  18. umarım eskisinden cok daha iyi olur onun icin hersey

  19. kimiforever  avatarı

    brezilya gpsinede gelir heralde..onu yeniden garajda görmek güzel olucak özlemişizzz 🙂

  20. görüş sorunu olmasında varsın kapali olsun 🙂

  21. Eve hoşgeldin adamım 🙂

  22. elif çivici avatarı

    hadi felipe,özlettin kendini 🙂

  23. sol gözü çok belli oluyor kapali sanki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir