2015 Formula 1 Türkiye Yayın Hakları Digiturk’ün!

yazar:

kategori: ,

İlk 4 yarışı Tivibu’nun yayınladığı F1 2015 sezonu Türkiye yayın hakları nihayet sahibini buldu.

İspanya GP’sinden itibaren Formula 1 Türkiye’de Digiturk’ten izlenebilecek. Yayınları izlemek için Spor Extra paketi üyesi olunması gerekecek.

Yayınları 2005-2007 arası Cem Yılmaz,2007 İspanya’dan beri ise yalnız olarak yoluna devam eden Serhan Acar anlatacak.

F1 İspanya GP’si sıralama turları Cumartesi 15.00, yarış ise Pazar 15.00’te Lig TV 2’den canlı olarak yayınlanacak. İlk haftasonuna özel olarak sıralama turları ve yarış tüm Digiturk üyelerine açık olacak.

Sezonun ilk 4 yarışı Tivibuspor üzerinden yarış bazlı yayınlanmıştı ve yayın haklarını kimin alacağı bilinmiyordu.

Saran Holding yapmış olduğu görüşmeler sonucunda sonunda anlaşmaya vardı. Böylece Digiturk 2015 Formula 1 yayın haklarını gecikmeli de olsa almış oldu.

Bunun dışında bugün Serhan Acar yapmış olduğu duyuruda Lig TV’deki yayınlarda da yarışı kendisinin sunacağını belirtti.


Yorumlar

“2015 Formula 1 Türkiye Yayın Hakları Digiturk’ün!” için 142 yanıt

  1. Evet F1 Yayınlarının da premium pakete dahil olduğu belli oldu nihayet. Taahhütsüz aylık 10 tl. Her ay kredi kartınızdan otomatik geçiyor. İstediğiniz zaman kapatıyorsunuz. Ben bu şekilde 3 ay arayla açıp kapama yaptım sıkıntı olmuyor. Digiturk Play Premium paketi F1 gelmeden önce bile 10 TL’nin gerçekten çok üstünde bir hizmet veriyordu bence. Bende eskiden evde digiturk üyeliği vardı ama süperlig maçlarını izlemek istemediğim için kapatmıştım. Premier Lig maçları için digiturk play kullanıyordum. Bana en önemli artısı ise normal kanalları 12 saat geri sararak istediğim noktadan izleme imkanı oldu. Bu şekilde gece oynanan nba maçlarını sports tv’yi geri sararak sabahları canlıymış gibi izleyebiliyorum(Skorları öğrenmeden gerçekten çok iyi oluyor) Birçok dizi-film içeriği de gerçekten iyi bence. Baya bir Digiturk reklamı gibi oldu ama Premium üyeliği almak isteyip şüphesi olanlar için yazdım. Gözü kapalı alın, 10 liraya gerçekten bedava. Aynı şeyi ev üyeliği için söyleyemem. Çünkü Premium üyeliğinizde laptopu veya tableti HDMI kablosuyla televizyona zaten bağlayabiliyorsunuz. Veya yeni smart tv lerde direkt uygulaması da varmış onu bilmiyorum tabii.

  2. 07.MEHMET.FERRARİ avatarı
    07.MEHMET.FERRARİ

    4 yarış sonunda serhan acar in sesiyle yarış izlicem.hic olmamasından iyidir digiturk almasi

  3. Arkadaşlar Lig TV’yi internetten izleyeceğim ve bunun için bazı paketler almak gerekiyor. Bunun ödeme seçenekleri neler? Fatura mı? Yoksa kredi kartı falan mı lazım.

    1. kredi kartı dışında ödeme seçeneği bulunmuyor. taahhüt yok ve istediğin zaman kapatabiliyorsun.

  4. Herkese günaydın. Bir yayın hakları dönemini daha atlatmış bulunuyoruz. Şu anda F1 yayınları ülkemizdeki (TV’de) en “paracı” kurumun eline düşmüş durumda.

    Umarım daha fazla yayılması adına olumlu bir adım olmuştur bu.

    Az önce konuştum müşteri hizmetleriyle. Digitürk Play’da olacağını söylediler. Digitürk Play 10TL. Smart TV’niz varsa tvden izlemek için de ekstra 5 tl istiyorlar. 15tlye TVden telefondan tabletten izleyebileceğiz. Ayrıca Digitürk Play’a üye olup ödemeyi yapabiliyorsunuz.

    Her ne kadar müşteri hizmetleri Digitürk Play’de olacak dediyse de güvenemedim. Şu an için beklemedeyim.

    Elinde link olan arkadaşlar bana da gönderirse sevinirim. Bu haftayı bu böyle geçirelim.

  5. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Ben Digiturk Play’de LigTv2 var diye 5tl’lik paket aldım hata mı ettim acaba?

    1. Sanki hata ettin gibi. Çünkü F1 yayının olduğu paket Premium Paket 😀

      1. bu kesin mi peki alsak sonra elimizde patlamaz değil mi? taahhüt felan var mı ?

        1. Taahhüt yok ama ben de henüz almadım. Bekleyelim iyice kesinleşsin. Zaten aldığın zaman anında aktif oluyor.

          1. eyvallah saolasın

      2. Premium Pakette olacağı digitürk tarafından doğrulandımı? Dün akşam konuştum cuma günü belli olur demişlerdi.

        1. Digiturk Play sitesinde canlı spor kısmına eklenmis F1 ve Premium paket ile izlenebilecegi yazıyor

          1. Onu bende gördüm. Zaten onun için hemen aradım müşteri hizmetlerini. Henüz belli değil cuma günü belli olacak dedi. Gerçekten güvenemiyorum. Bunların işi belli olmaz. Çıkıp adam gibi net bir şekilde açıklama yapmak yerine bizi böyle süründürüyorlar. Bravo gerçekten.

    2. FAster Inside avatarı
      FAster Inside

      Yalnız şu firmaların çağrı merkezlerini bilgilendirmeden şu işlere girişmelerinden nefret ediyorum. Formula1 LigTv2’den yayınlanacakmış sinema paketi alsam olur mu? o kanal o pakette var dediler. sanırım kazıklandık 🙂 ilk ay 15 tl’mi alacaklar ancak nasılsa bu yarış herkese açık izlerim öbür yarışa satın alırım paketi.

  6. Arkadaşlar Formula 1 yayınları Digiturk Play’de, Premium Pakette 10 tl gibi bir fiyat ile izlenebilecek. Az önce siteye girdim ve eklenmiş. Tivibuları kapatıp üste 5 tl vermek mantıklı yani 🙂

    1. Digiturk play’e üye olmak için digiturk kullancısı olmam gerekmiyor degılmı ?

      1. Hayır Didem, ben de üye değildim zaten. Digiturk Play’e üye oldum oradan takip edeceğim.

  7. Digiturk Play Premium üyesiyim (Aylık 9,99 TL) Şu anda haftasonu yayınlanacak olan yarışı ücretsiz izliyor olarak görünüyorum. (Spor İzle seçeneğinde bedava izleyeceğim Yayınlarda “Canlı İzle” yazarken para ödemem yayınlar için hemen yanında fiyatı yazar)

    Ben bu 9,99 lık pakete dahil olacağını düşünüyorum f1 yayınlarının. Bekleyip görelim tabi. Şu anda o paketin içinde birçok yayın var gerçekten, hiçbiri için ek ücret istenmiyor.

  8. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    İspanya GP’si tüm Digitürk üyelerine ücretsiz. Sezonu izlemek için ise Spor Extra paketine üye olmanız gerekiyor.

    1. Digiturk üyelerine ücretsiz derken Digiturk Play üyeliklerini de kapsıyor mu acaba?

      1. açıklamaya göre hayır

        Dilediğin Yerde’den bahsedilmiş ama Play bahsedilmiyor

        http://www.ligtv.com.tr/haber/lig-tvden-bir-an-olsun-gozunuzu-ayiramayacaksiniz

        1. “Milyon dolarlık Formula 1 araçlarının start-finiş düzlüğündeki muhteşem sesini özleyenler!.. Bu hafta İspanya’yla başlıyoruz….”

          demişler lig tv f1 in şu anki durumundan bir haber heralde 😀

          1. “10 takım, 20 pilot sezon sonunda podyumda olabilmek için amansız bir yarış verecek”
            Bu da az değil nasıl kaçırırsın 😀 AMANSIZ mücadele vay anasını 😀

            1. 😀 aynen kaçırmışım 😀

  9. şimdi habere eklenen videoya baktım da içerisinde Formula E görüntüleri de var 🙂

  10. Tek uydu bağlantısı ile her iki platformda çalışmakta, yukaruda nasıl bir bağlantı var bilmiyorum ama odalarda d-smart ve digiturk yer değiştirildiğinde sıkıntı olmuyor, kullanıyorum, bilginize..

    1. Türksat icin dediginiz dogru fakat bizim burada bahsettigimiz Eutelsat uyeligi

  11. Bilgilendirme: F1 yayınları internet üzerinden Digitürk Play’den de verilecek.

    F1 yayınlarının Digitürk Play’de hangi pakette olacağı belli değil. Yarın bununla ilgili bir açıklama yapılacak.

    Baskılar işe yaradı herhalde.. F1 İspanya GP, Serhan Acar anlatımı ile Lig TV 2’de olacak. Yayın tüm Digitürk üyelerine ücretsizmiş.

    kaynak twitter

    1. evet ispanya gp digiturk üyelerine ücretsizmiş arkadaşlar

      https://twitter.com/LigTV/status/596259383509659648

    2. Hangi pakette olacağı bilgisi bugün gün içinde belli olacak dedi mh.

    3. sezonluk digiturkplay türkiye ligi paketim vardı. umarım izleyebilirim.

  12. digitürk’e para falan vermem. artık herşey de para oldu. neti,telefonu,cep telefonu, böyle paralı kanallar,kablo tv bir hesap yapayım dedim kağıdı çöpe atmak durumunda kaldım. parayı verecek durumda olmadığımdan değil resmen sömürülüyor olduğumu düşündüğümden. asgari ücret 950 tl alan biri bunları yapmaya kalksa 5’te 1 sadece bu zamazingolara gidiyor. 2000 tl alan biri için 10’da 1. hey yavrum hey. sonra kalkıp 1.400-1.500 asgari ücret olmaz diyorlar. yeminle ülkenin çivisi çıkmış.

    anlatacak adama gelirsekte. okay karacan startı ve geçişleri anlatsın, diğer yerlerde serhan acar yorumlasın. artık nereden izlersem izleyeceğim. hiç olmazsa sky var gözünü seveyim.

  13. Spor ekstra paketi eylüle kadar bir sene taahhütlü 20 TL (HD) eylül sonrası 32 TL olarak devam ediyor.. Kurulum içinde 20 TL aktivasyon bedeli ödüyoruz yeni aboneler için.. Hayırlı olsun..

  14. McLarenist® avatarı

    Gayet akıllıca bir tercih. Süper Lig, Beko Basketbol Ligi, Premier Lig gibi organizasyonları bünyesinde barındıran bir kanal, F1’i de içine alarak yelpazesini genişletti. F1’in Digitürk’e kalmış olması yorumcularımız tarafından olumsuz görülmüş ancak herkes cebinin açısından konuşmuş. Fakat Digitürk’ün türk spor severlerin yüzde altmış yetmişini üyelik bazında bünyesinde tuttuğu düşünülürse, F1’in ülkemizdeki yeniden genişleyebilme performansı açısından olumlu sonuç doğuracaktır. Fiyatlandırma konusunda 12 ay taahhütlü ağustosa kadar 6 tl, sonrasında 13 tl gibi bir rakamın aşırı uç bir fiyat olduğunu düşünmüyorum. Bu fiyat içerisinde sev sevme beko ligi ve premier lig de var. Bir şekilde ücretlendirme illa ki yapılacaktır. Sektörel bazda hizmet sağlayıcılardan 1-2 lira gibi bir katkı da beklenemez herhalde. Ben memnunum, digitürk ve dsmart ikisi de var bende ancak gerçekten F1 adına en sağlıklı seçim digitürk oldu. Digitürk yukarıda da söylediğim gibi doğrudan spor severlere hitap eden bir platform. Bizim dışımızda pasifize olmuş veya henüz başlamamış futbol ve basketbol severlerin gözlerini yeniden F1’e kaydırmalarına sebep olabilir.

    Sunucuya gelince. Serhan Acar benim sevdiğim bir sunucu değil. Sunuş konusunda bence büyük sıkıntıları var. Ağırlıklı kesim çok seviyor ama bana izlediğim yarışlarda onun sunumu zevk vermiyor, ki D-smartta dahi ben skysport takibi yapıyordum. Serhan’ı getirirlerse elbette memnun olurum, Serhan formula 1 aşığı bir adam, tutkulu adamların bu işi yapması güzel ancak Okay Karacan’ı sunumda daha başarılı buluyorum. Serhan’la yan yana gelirlerse bu güzel bir anlatım zevki verebilir.

    1. McLarenist®,
      Fiyatlandırma konusunda 12 ay taahhütlü ağustosa kadar 6 tl, sonrasında 13 tl rakamı mevcut digitürk üyeleri içinmi geçerli? Ben digitürk üyesi değilim. Bu fiyatlar bana da olurmu?

      1. McLarenist® avatarı

        üye olduğunuzda standart üyelik alıp yanılmıyorsam 20 tl, bir de bu paketi satın alabilirsiniz. kendimi kanalın, görevlendirilmiş digitürk çalışanı gibi hissettim. 🙂 ayrıntılı bilgi için 02124737373 numaralı telefonu arayınız.

  15. Orhan Tifosi avatarı

    gittim abone oldum malesef… sırf Formula 1 aşkına.. adiler spor ekstra paketine eurosport u koymamış !!! onun için de 4 lira daha verip başka paket alıyomuşsun. ekstranızın a…. F1 yayınını bıraktıkları gün bende onları bırakıcam. F1 olmasa gerçekten en karlı kaliteli tivibu

  16. Onur Gentas avatarı

    Evde hem digiturk hem de dsmart kullanıyorum. dsmart full paket olduğu halde 22 TL ödüyorum ayda ki bu gerçekten makul bir rakam. Digiturk’e gelince açıkçası ücret konusunda abonelerin çok dikkatli olması gereken bir firma. Arıyorlar ve 1 sene dizi paketi hediye ettiklerini söylüyorlar ki en az 3 kez teyit ettiğim halde 1 ay sonra ücreti faturaya yansıyor. Fatura normalde bütün sene aynı ücretten devam etmesi gerekirken bir bakıyorsunuz 4-5 TL artmış oluyor. Sonra arıyorum tekrar eski rakama iniyor. Ücretlere zam geldiğinde bir bakmışsınız %50 artmış faturanız. İptal ettirmek için aradığınızda zammı bir anda geri alıyorlar. Yani mecbur olmasam kesinlikle evde tutmam, lig tv’yide artık izlemediğim için bu sene sonunda iptal ettirecektim ama F1 aldılar ve gene devam etmek durumundayım.

    1. Aynı uydu hattı üzerinden her ikisini birden izlemek mümkün mü? Ayrı makinalar gerekiyor? Her ikisini birden kullanmak zorundayım o yüzden bu konuyu biraz açamısın

      1. Onur Gentas avatarı

        Kemal merhaba. Bizim siteye kablo ile ayrı ayrı geliyor yayınlar. Fakat daha önce oturduğum evde uydu ile izliyordum ve tek uydu ile ikisini birden izleme şansım yoktu. Bir değişiklik olmadıysa 2 uydu kullanman gerekiyor.

        1. bugün bağlattım bende normal dsmart kullandığım çanağı hiç ellemeden digitürk cihazını ayarlayıp gittiler. artık ayrı çanak gerekmiyor

          1. Onur Gentas avatarı

            Doğrudur. Fakat aynı uydudan hem dsmart hem digiturk izlenebiliyor mu onu bilemiyorum. Frekansları farklı bildiğim kadarıyla ve uydunun yönünün değişmesi gerekiyor.

            1. Bora Vardar avatarı

              benim izmirdeki evde digitürk/d-smart ikisinin ayrı ayrı canağı var dediğiniz gibi fakat balıkesir de tek çanaktan çift çıkışyapıldı alt kat üst kat izmirdeki d-smart la digiturk ün kutularını götürüp alt kat digi üst kat d-smart şeklinde sorunsuz izledim bu seneki japonya gp yi ayar konusunda bende problem olmadı ama kolay kurulumla sorunsuz halledilir diye düşünüyorum @otonomaktor sen daha iyi anlarsın sanırım hatalı olduğum yer varsa düzeltirsin

  17. Bora Vardar avatarı

    valla ne yalan söyliyeyim tivibuda olmasından daha çok sevindim üstelik daha dün gündüz gittim spor paketi nolacak mayısta açıklayacaktınız diye hala bişey yok dediler iyide oldu.Yalnız şimdi tek sorun var okay karacan ligtv de program yapan digitürk çalışanı eskiden de anlatıyordu yarışları fakat serhan acar farklı çitaya çekti anlatım işini s.acar olmazsa çok eksik kalır iş.İkisi anlatsa anlatanda sıkılmasa karşılıklı yorum yapsalar filan güzel şeyler.hayat garip vapurlar filan….

  18. Digitürk e oldum olası uyuzdum şimdi iyice uyuz oldum ulan tek zevkimiz f1 di onuda elimizden aldılar bizde internetten izlemeye devam ederiz en son rtl diye bi alman kanalı yayın veriyordu 2015 yılı için birsey diyemem.

  19. ligtv2 ligtv3 digiturk play’de 10 tl’ye satılıyor. ama f1 içeriğinin webden izlenebileceği konusunda daha sonra bilgi vereceklermiş

    1. Valla ben de onu bekliyorum. Tv’ye bağlatıp 35 lira vereceğime 10 tl verir onu alırım. Yarış vakti gelince de bilgisayarı televizyona bağlayıp izlerim.

      1. digiturk playda olmayacak deniliyor inşallah olur olmazsa saçma sapan bir kazıklama yönetemi bulmuşlar giriş paketini alma zorunluğu getirmişler insanlara yürüyen para gözüyle baktıkları belli …

  20. hktn_ferrari avatarı

    allah cezanı versin digiturk…ulan korktuğumuz illa başımıza gelmek zorunda mı yaa…:(((((((((((((

  21. Formula 1 Digitürkle birlikte Türkiye de ciddi bir ivme kazanacak bu belli ben kendi adıma sevindim ve tahmin ediyorumki çok sağlam bir yayın yapacak Ligtv. Yarışları %99 Serhan reyiz anlatır . Okay karacan bilgili fakat yayın anlatma konusunda tam bir felaket.

  22. Kimi_in_Rai avatarı

    Haberi olmayanlara söylüyorum F1 yayını hangi kanalda olursa olsun fark etmez eğer Samsung Smart TV veya Lg Smart Tv’ye sahipseniz tüm kanalları(Spor Dahil) İPTV üzerinden izleyebilirsiniz.Smart TV’nizin İpTv özelliğinden faydalanın derim.İdman Tv,MovistarF1,Motor sport Tv,Avustralia motor sport,Fox sport,RTL,SKY ve s yazmakla bitmez.
    Bi ara Smart’la alakalı anlatım yazmak istiyordum ama başlık nerde yazılıyor bulamadım gitti,heves bitti 🙂
    Formula 1 yalan oldu Türkiyede.Sonra kalkıp diyoruzki yarış yapılsın 🙂 F1 yayını böylese hiç yapılmasın daha iyi.Yayını neki yarışıda olsun 🙂 Şimdi bunu yapanlar parası az olan insanları düşünmüyorlarmı? Nerdee
    Bu arada izleye bilmeyen arkadaşlara bir çok spor m3u linki verebilirim

    1. bana link atabilirsin alternatif olarak dursun bu hafta lazım olacak 🙂

      1. Kimi_in_Rai avatarı

        İdman,SkySportsF1,MovistarF1 link atdım

        1. teşekkürler

          1. Onur Gentas avatarı

            Bu ara iyi link topladın:)

            1. link bankası açıcam 🙂

        2. Dostum bana da link atabilir misin rica etsem bu hafta lazım olcak 😀

          1. Kimi_in_Rai avatarı

            Gönderildi

        3. Bana da lütfen 😀

          1. Kimi_in_Rai avatarı

            sanada gönderildi 🙂

    2. Beko Smart Tv oluyor mu? Bilgilendirme yaparsan sevinirim. Benim cihaz Beko 😀

      1. Kimi_in_Rai avatarı

        Üzgünüm Beko Smart Tv’nin IPTV özellığı yok ben bildiğim kadarıyla.

        1. MichaelJackson avatarı
          MichaelJackson

          dostlar m3u linki bana da lazım bi gönderiverin yahu. Ne kadar farklı kanal gönderirseniz o kadar makbule geçer şimdiden teşekkürler.

  23. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    D-smart iptal digiturk alıyorum hemen

  24. Tivibu alsa idi iyi hayatta uğraşamam diji ile miji ile..hele okan karacan anlatacaksa zaten gidip nascar izlerim daha iyi

  25. Muammer UYAR avatarı

    okay karacan digitürk çatısı altında şuan. serhan acar yerine yarışları ona anlattırabilirler

    1. ilk yarış olabilir ama sonrasında üyelerin şikayeti Serhan Acarı aldırır 🙂

    2. cobriatti44 avatarı

      Efsane Okay Karacan geri dönsünde millet heyecanlı yarışlar izlesin artık sıkıldık serhanın sıkıcı yarış anlatımından

      1. NTV zamanlarında Okay Karacan ne anlatımlar yapardı harikaydı resmen. sonrasında trt döneminde sanırım Türkiyegp anlatmıştı eski halinden eser yok. ntvdeki gibi olacaksa eyvallah ama trt hali ile Serhan Acarın yanına yaklaşamaz…

  26. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    ben az önce aradım Tivi bu daki gibi internet^ten bilgisayarınızdan yada cep telefonunuzdan izleme seçeneği yok ben vakti zamanında f1 D-Smart’a geçtiğinde digiturk abonesiydim iptal edip oraya geçmiştim eski aboneyim ama şu an bir aboneliğim yok dedim napcam diye giriş paketi mecburi ondan sonra başka bi paket seçiyosunuz bilmem kaç ay şöle indirim sonra kaç bilmem şöle böle derken bıla bıla bıla uzatmayın ne ödicem ben dedim, tabi bide bunlar en az 12 veya 24 ay taahütten bahsediyo en iyi ihtimalle size ayda 75 tl civarı bişeye patlıyo sakın atlamayın dediklerine komple kazık digiturk yanarım yanarım Tivi bu ya yanarım arkadaş süperdi ya evde zaten ttnet kullandığımız için 5 tl’ye uygulamayı indirmiştik hem Bilgisayara hem Telefona evde diilmişsin elektrik kesintisi mi varmış hiç sorun diil her ihtimale karşı olurmu olur kesintri olursa diye (elektrik) geceden şarjı dolduruyodum yada dışardayım çıkar telefonu izle hemde ucuz, gitti evde dev ekranda hd yayıla yayıla izleme keyfi, arkadaş yanlış anlamasın beni kimse de ben Boğa burcuyum rahatıma aşırı düşkün bi adamım hiç uğraşamıyom link mink yok şöle yok böle ne yapcam bilmiyom hanımdan korkuyom artık evlenmeden bendeki bu f1 hastalığını biliyodu da her sabah uyanıyo kapı çalıyo hayrola yeni kurulumunuz var süüüppprriiizz papaz olcaz diye korkuyom artık 🙂

    1. smartweb tv türkçe verebilir yarışı onuda unutmayalım 🙂 birde serhan acarolmazsa türkçe yayına da gerek yok zaten 😀

  27. Biraz önce Digiturk müşteri hizmetleri ile görüştüm. Yayınlar Digiturk olarak alındığı için Digiturk Play’de yayın verilmeyecekmiş. Ne saçma uygulama arkadaş.

  28. bunlar batmadı mı hala ya. F1 i alabildiklerine göre sigara parasına almışlardır Saran gerizekalılarından. ne olsun 3-4 taraftar var fanatik onları soymaya devam. türk ne demek …

  29. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Az önce Digitürk’ü arayıp sinema paketini iptal ettirip Spor Extra paketi aldım. Haziran’a kadar ücretsiz, Haziran’dan Ağustos’a kadar aylık 6,5 TL, Sonrasında Mayıs 2016’ya kadar aylık 13 TL.

    Brezilya 2014’ten sonra ilk defa TV karşısında yarış keyfi yapacağım. 😀

    1. Dostum bende senin gibi sinema paketini iptal edip spor extraya gecmek istiyorum fakat uzub suredir digiturku aramiyordum birturlu musteri temsilcisine ulasamadim durmadan yonlendirme yapti bende sinirlendim kapattim, lutfen yardimci olabilirmisin nasil ulasacagim musteri temsilcisine tesekkurler…

      1. sıra beklemek istemiyorsanız Digiturk sitesindeki online işlemleri kullanın, yazışarak derdinizi anlatın

        09.00 – 18.00 arası açık galiba

        https://onlineislemler.digiturk.com.tr/

        1. Ozmoturk, hatirlatma icin tesekkurler fakat online islemlerde sadece ekstra paket alabiliyorsun degisim yapamiyorsun…

      2. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Paketler hakkında bilgi almak için 3’ü tuşladım yanlış hatırlamıyorsam. Oradan da 0’ı tuşlayıp müşteri hizmetlerine bağladım. Sinema paketini iptal ettirip, Spor Extra paketine satın almak istiyorum dedim. Önce Spor Extra paketini aldım, sonra başka bir temsilciye yönlendirdiler. Bilgilerimi vererek sinema paketini iptal ettirdim. 😉

  30. Unstoppable avatarı

    Bu arada yayınları internetten idman tv den izleyebilen var mı varsa link atabilirse çok makbule geçer altta arkadaşların muhabbetini yaptığı konuşmalar sıkıcı yarışlarda en büyük zevkim haline geliyor da 😀
    baktım geçiş olmuyor idman tv aç gül 😀

  31. tivibuyu nasıl iptal ediyoruz bir aradaş yazmıştı burada cepten mesaj atıp iptal ediyorsun diye bilen bir arkadaş yazabilir mi ?

    1. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
      ForzaFerrariForzaFelipe

      Yaklaşık 1-2 dakika önce telefonla arayarak iptal ettim.

    2. kod işe yaramıyor maalesef

      ben TTNet üyesi de olmadığımdam telefonla da iptal ettiremedim,illa ofise gidip imza atacaksın diyor,saçmalık

  32. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    vay anam vay babam daha nerelere para yetiştirecez D-smarta veriyoz tivi bu ya veriyoz bide bu çıktı kafayı yicem yemin ediyom bide Serhan Acar’ın kesinleşmesini beklemek lazım bilemiyorum artık off ooofff

    1. Aynen öyle ya duygualarımı tercüman olmuşsun. Seneye şubat ayına kadar D-Smart taahütüm var, Tivibu aldık aylık 10 lira ona gidiyor. Diğer oda için de kablolu tv var, ona ayrı bir para veriyoruz. Digitürk’de geldi şimdi. Alsam bir dert almasam bir dert

      1. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
        RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

        valla aynen öle hanım evlenmeden biliyodu bendeki bu F1 sevdasını ama daha da korkuyom sürekli yeni bişeylere bi yerlere üyelik yaptırıyom diye laf sölicek papaz olcaz 🙂 sabah uyanıyo kapı çalıyo hayrola birileri gelmiş yeni kurulum yapcaklar süüpprriiizz

  33. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Digiturk u evden zor attım f1 için gidip tekrar abone falan olmam tivibuya 5 tl veriyorum rtl den izlerim yine izlerim olmadı kaçak izlerim dsmart ta ikende kaçak izledim abone oluruz seneye yayın vermezler bunlara güvenip taahhüt vermeye gelmez.

  34. Orhan Tifosi avatarı

    arkadaşlar.. ben giriş pakete ek Formula 1, Belgesel, Sinema istiyorum. bu digitürk elemanları abuk sabuk bişeyler söylediler anlamadım. bu istediğim paketlerin toplam aylık ücreti nedir bilen var mı?????

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Belgesel 4 TL, Sinema yani film paketi 16 TL, Spor Extra 13 TL. Giriş 15 TL. Yani 48 TL tutuyor. Ama tavsiyem Sinema paketine gerek yok. 5 para etmez filmler ve aylık 16 TL.

      Ben filmi ya internetten ya da gidip dvdciden film alarak izliyorum. Digitürk’ün, D-Smart’ın filmleri çok tırıvırı. Film paketi alacağına HD paket al daha iyi. Benim sinema üyeliğim var ama bir kere bile adam akıllı oturup Digitürk’ten film izlemedim. Birazdan arayıp iptal ettireceğim ve spor extra paketi alacağım.

      1. Orhan Tifosi avatarı

        haklısın film paketi o paraya değmez zaten sadece pazarları izleyebiliyorum

  35. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    1 yıllık Taahhütle aylık 13 TL. İzlemediğim ama satın aldığım film paketi 16 TL’ymiş. Film paketini iptal ettirip spor extra paketi alacağım.

  36. Hayırlısı olsun, 5-10 tl verip Web üzerinden Digitürk izleriz o sorun değil, asıl sorun yayınları kimin anlatacağı!!!

    Bu nedenle Digitürk’ü Twitter ve benzeri yerlerden baskı altına almalıyız, Serhan Acar olmazsa tadı olmaz hepimiz biliyoruz.

    Site yöneticilerini göreve davet ediyorum 🙂

    1. serhan acar yarına kadar belli olmaz benim anlatacağım demiş yani pazarlık başlamış 😀

    2. RT attık mesajına işte 🙂

      1. Yetmez ama evet 😀

  37. idmantv’den devam ama yani adamların hakkını yemeyelim en kötü f1 anlatımı. Ne heyecan var ne teknik bilgi. Komandadaşını kabaklıyır. Çok meraklıdır. Bahah göreh… daha neler neler.

    1. mersedes pite girer bahahgöreh kimdir hemiltın yokusa rozberk beli hemiltın girer 😀

      1. Sarı tekerlere keçir hemiltın 😀 😀 yoh yoh ak tekermiş 😀

        1. Unstoppable avatarı

          En çok ta bu teker mevzuları güldürüyor beni sırf + lamak için girdim 😀

    2. muhabbetler çok hoş ama ya 😀 heyecan sıfır ama spikerlerin boş muhabbetleri bile izletiyor

    3. ForzaFerrari avatarı

      Dakım yoldaşını geçiyir:)

      1. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
        RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

        🙂 ulan koptum hepiniz kırdınız beni güldürmekten hiç izlemedim ben Azeri kanallar dan öle bi anlatıyonuz ki ordan izleyesim geldi

  38. Ferrari Racing avatarı
    Ferrari Racing

    Digitürk ev aboneleri için 3 Eylül 2015’e kadar Giriş+Spor Extra paketlerini ay’da 14.99’a sunuyor. Fakat o tarihten sonra aylık 32.99 Tl’ye 12 ay kalma sözü istiyor. Yani 8 Ay 33 Lira vermeniz kaydıyla abone olabiliyorsunuz.

    25 Tl aktivasyon ücreti her ay faturaya 2 lira olarak yansıtılacağından aylık 17 lira ve 3 Eylülden sonra 35 Lira vererek Lig Tv 2 ve Lig Tv 3’ün de aralarında bulunduğu spor extra paketini izleyebiliyorsunuz.

    D Smartı beğenmezken doluya tutulmak diye buna denir. D Smartçılar aylık 25 Lira veriyorlardı. Şimdi 35 lira oldu Digitürk. Fakat Digitürkün avantajı Lig Tv 2 ve 3’te Euroleague maçlarını da veriyor olması.

    Fransızca izlemek isteyenler internetten Canal + Sportu bulsunlar. İngilizce izlemek isteyenler Sky Sports F1’i, Almanca izlemek izleyenler Sky Sport F1’i bulsunlar. Bulamayanlara haftasonu link göndereyim. Yine İtalyan Skysport F1’de yayıncılar arasında.

    Alman Sky Sport’u gerçekten çok hızlı yayın yapıyor. Televizyon yayınıyla internet yayını arasında sadece 3-4 saniye fark var. Diğerleri 25-30 saniye geriden geliyor. Kalite olarak Sırp kanalı Sk 1 Hd yayın yapıyor. Eğer onu linklerden bulabilirsek bence Tivibu’nun internet kalitesine çok yakın. Polonyada da Polsat Sport internetten Hd veriyor. Onun linkini bulmakta biraz zor.

    Yukarıda yazmış olduğum kanalların hepsi antrenman turları dahil her şeyi canlı olarak veriyor. Kalite sorunu olmasa inanın internetten farklı dillerden izlemenin zevkini hiçbir şeye değişmem.

    Ayrıca yukarıdaki kanalların hepsi de kendi ülkelerinde abonelik ücretiyle izlenen kanallar. Ama hakkını veriyorlar.

    Bizim tüketicimiz bilinçsiz. Ya arkadaş ben para verip abone oluyorum sen de diğer Avrupa veya dünya kanalları gibi antrenmanlar dahil her şeyi canlı yayınlamıyorsan paramızı iade et diyerek tüketici mahkemesine başvurmuyoruz, hakkımızı aramıyoruz.

    3 yıl D Smart yayın haklarını aldı. 3 antrenmanı da aynı yarış haftasonunda yayınladığı görüldü mü? Digitürkte de benzeri olacaktır.

    Formula One Broadcast listesine bakarsanız; ödeme gerektirmeyen yani kamuya açık kanallar sadece sıralama ve yarışı canlı olarak veriyor.

    Bizde ise ister ödeme gerektiren şifreli , ister açık kanal olsun; sıralama-yarış korelasyonu yıllardır değişmedi. Hakkımızı aramadığımız sürece de değişmeyecek. En azından bu mağduriyetten dolayı geçmişte ödenen ücretlerin yarısını iade etmeliler.

    1. Arkadaşım şu linkleri almak için sana nereden ulaşabilirim?

      1. Ferrari Racing avatarı
        Ferrari Racing

        Ben özelden mesaj atarım. Sık kullanılanlara eklediğim 2 site var. Orada herhangi bir yayınlailgili en az 4-5 link oluyor oradan kolayca bulabilirsiniz. Yorumlarda link verince tedbir için onaya giriyor hemen görünmüyor.

        1. Banada mesaj atarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

        2. Tamamdır sağolasın, bekliyorum mesajını.

          1. Ferrari Racing avatarı
            Ferrari Racing

            İkinize de mesajı attım ama acaba mesajlara da mı link tedbiri uygulanıyor? 2 tane link attım. Sportcategory linkinde Alman Skysport F1’i ve Canal + Sport her zaman çıkar. Bu kanalları izlemek için Dns değiştirmek ve zenmate eklentisi kullanmak şart. Ttnet siteyi engellemiş. Vpn’siz girmeye çalışırsanız bulamazsınız.

            1. geldi mesaj saolasın

              1. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
                RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

                Kimi sende bana at dostum

        3. Banada banada 🙂

  39. Hayatımda ettiğim en içten küfürü az önce ettim. Kaçak yayına devam edeceğiz mecbur.

    1. Tivibu gibi uygun fiyatlı net paketi çıkarırlarsa alırım onun dışında bende almayı düşünmüyorum ha birde Serhan Acar olmazsa net ALMAM !!!

      1. Premium Paket var digiturk play’de. Aylık 10 lira gibi bir fiyata alabiliyoruz F1 kanalı da dahil ama bakalım bir açıklama gelsin ben hemen almayı düşünüyorum.

        1. aynen bende bu haftayı es geçiyorum sonraki yarışa artık net açıklama olsun öyle alırım 🙂

  40. Soyguncu digitürk’e para kaptırmak yok. İdman tv’den devam 🙂

  41. Digiturk play’de Sinema Üyeliği paketinde LigTv2 ve LigTv3 var ama canlı maçlar dahil değildir diyor. Formula 1 maç olmadığına göre bir şansımız olabilir mi? 😀

  42. Herkese tek tek cevap yazmak zor oluyor, karışıklık olmaması adına bu yazıyı yazıyorum

    – TV’den resim koydum, Lig TV’nin sitesine ve sosyal medya hesaplarına bakabilirsiniz. İzleme şansı olanlar Lig TV’de F1 reklamları dönüyor. Buna rağmen hala arayıp haber yok şeklinde yazmak size kalmış

    – Webden izlemek için şu an bir açıklama yok. Digiturk Play’e bir paket çıkabilir veya olan pakete eklenebilir. Digiturk üyesi olup Dilediğin Yerde servisinden web,cep,tablette izlemek isterseniz +10 TL vermeniz gerekiyor. TV üyesi olupta paketi olmayanlar ise Ağustos’a kadar 6.50 TL, sonraki aylar ise 13 TL verecek.

  43. Digiturk’ü az önce aradım henüz onlara böyle bir bilginin gelmediğini söylediler.

  44. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Hayddaaoaooooaaaaaa!

  45. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Netten Türkçe izlemekte yalan olduu desenize :S

    1. yok yalan olmadı aksine türkçe yayın daha kolay bulabiliriz ama serhan acar olacak mı o olmazsa bir anlamı yok 🙂

  46. resmi bir bilgimi bu digiturku aradığımda böyle bir çalışmamız yok yalan haber bunlar dediler

    1. resmi hocam lig tv sitesine girip bak

  47. Yusuf Hitay avatarı

    olabilecek en kötü seçenek gerçekleşti sanırım. neyse, kota sıkıntısı yok nasıl olsa.

  48. müşteri hizmetlerini aradım. telefona çıkan kız, formula 1 den bi haber.

    1. Onur Gentas avatarı

      Aynen bende aradım henüz bize ulaşmış bir bilgi yok dediler.Bende ligtv var ama sanırım ligtv 2 ve ligtv 3 için ekstra paket almam gerekecek.

      1. spor extra paketini almanız gerekiyor

        +

        Lig TV’deki spor programında haberi yapıldı,reklam aralarında video dönüyor,Lig TV web sitesinde haber var. Müşteri hizmetleri herşeyden bir haber her kurumda olduğu gibi

        1. Onur Gentas avatarı

          Teşekkür ederim bilgi için. Öyle bir memleket ki insan tam bilgi almadan abone olmak istemiyor.

  49. Onur Gentas avatarı

    Sevinmedim dersem yalan olur. Yıllardır yatak odasında dsmarttan izlerken şimdi salonda digiturkten izlemeye terfi ediyorum:)

  50. arkadaşlar kafanıza takmayın .Tivibu paketi 5 tl .Türkçe değil ama RTL den izleyebilirsiniz.İnternet üzerinden ama.

  51. evet şimdi sorum şu ev abonesi olmadan internet abonesi gibi bir durum varmıdır ? tivibuda ki gibi izleme şansımız var mı ?

    1. Digiturk Play üzerinden bir paket açacaklardır diye tahmin ediyorum

      1. muhtemelen bu hafta kaçak gidecek benim için 😀 dediğin gibi bir paket çıkarırlarsa iyi olur birde serhan acar önemli eğer Serhan Acar olmayacaksa gerek yok türkçe yayına …

  52. Bu lig Tv nin Tivibu gibi internet üzerinden yayını var mı?

  53. ForzaFerrari avatarı

    Allah belanızı versin

  54. OtonomAktor avatarı

    sağ gösterip sol vurmak dedikleri bu olsa gerek. hepimiz nakavt olduk.
    kaçak yayına devam.

  55. Oh be bu bana yaradı galiba Digitürk abonesiyim sadece Spor extra paketini açtırınca oluyorsa ne güzel.
    Kaç yıllığına aldığı konusunda bilgi var mı?

  56. ozan digiturkplayden izleme şansımız olacakmı ??

    1. tam bir bilgim yok ama muhtemelen olacaktır

      Dilediğin Yerde’de izlemek için Mobil Lig TV alınmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir