Alonso: “Ferrari’nin 2019’a Kadar Kalma Teklifine Hayır Dedim”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Ferrari’nin eski başkanı Luca di Montezemolo’nun kendisi hakkında söylediği ve geçen sene iç karartıcı olması sebebiyle takımla yollarının ayrıldığı sözlerine sert çıktı.

Montezemolo, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada Alonso ile Ferrari’nin arasının İSpanyol sürücünün kötümser olması nedeniyle açıldığını bu yüzden takımın Vettel’e yöneldiğini söylemişti.

Alonso ise bu iddialara sert çıkarak kendisine Ferrari tarafından 2019’a kadar anlaşma teklif edildiğini, kendisinin bunu istemediğini söyledi.

Alonso “Montezemolo’nun bunu söylemesi normal. Seni mutlu ve memnun görüyorlar ve belki de geçen sene verdiğim kararı kabullenmeleri zor olabilir.”

“Özellikle 2019’a kadar Ferrari’de kalma teklifi olduğu için öyle olabilirler. Onlara ‘hayır’ demem zor olmuş olmalı.” dedi.

 


Yorumlar

“Alonso: “Ferrari’nin 2019’a Kadar Kalma Teklifine Hayır Dedim”” için 21 yanıt

  1. Seni mutlu ve memnun görüyorlar ve belki de geçen sene verdiğim kararı kabullenmeleri zor olabilir.

    Kibrinden gözünün önünü görememek bu olsa gerek. Birileri Alonso’ya Ferrari’de işlerin iyi gittiğini, Vettel’in boşluğu çok güzel doldurabildiğini, kendi yarıştığı McLaren’in ise arka sıra takımı olduğunu söylemeli.

  2. Ne Ferrari’nin ne de Alonso’nun birbiri hakkında yıpratıcı konuşmaması lazım.İş bitmiş anlaşma bitmiş..Herkes kendi yoluna gitmiş.Herkes mutlu olsun.Ferrari’den olumsuz açıklamalar geldiğinde Alonso da konuşacaktır.En iyisi susmaktır.
    5 yıl ekmek yediği takıma konuşmasın tamam ama 5 yıl boyunca kariyerinin en iyi senelerini heba eden takım da konuşmasın.Takım pilota saydırınca bişey yok ama pilot konuşunca kıyametler koparılmasın.

  3. Komik 🙂

    “Sonunda Marchionne Alonso’nun çok iç karartıcı olduğunu, takımda sürekli şüpheci olduğunu görünce değişiklik kararı aldık.”

    Yani Marchionne olaya dahil olunca Alonso’yu kovdu diyor, bunda anlaşılmayacak bir taraf göremiyorum.

    Hayır işin bir diğer komik tarafı Ferrari’den kovulmuş iki şahız ağız dalaşına giriyor, az ötede didişin 🙂

    Alonso daha çok konuşacak, daha çok çamur atacak sağa sola, bunlar ne ki zamanla göreceğiz………

  4. Ferrari Racing avatarı
    Ferrari Racing

    Hamdi Bey’in teklifine yokum diyor evet Alonso kutusuna gidiyor. Hamdi Bey’e de ulaoon Hamdi açtırma kutuyu söyletme kötüyü diyor. Evet 10’dan geriye doğru sayıyoruz. 10-9-8-7-6-5-4-3-2-2-2-1-1 ve dıdıdıdıttt Alonso’nun kutusunda 1 Tl varmış gerçekten çok büyük hayâl kırıklığı yaşıyor. Hamdi Bey yaptı yine yapacağını 😀

  5. Sen böyle iyisin, devam … dipte başladın dipte bitir.

      1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
        Fernando Alonso 05-06

        işine gelince Mclarene toz kondurmayanlar işine gelmeyince dip takımı der bizde buna güleriz 😀

      2. Ne farkeder..sanki falonso uçuruyor aracı 🙂

  6. Arkalarda gezinmeyi tur yemeyi falan seviyor demekki, karşmayın adama canım, zor da gelmiyor belli ki 🙂

  7. Bukalemun devri tekrardan acılmıs, kovuldu hahah cekenler sımdı, yenıden R yaparak ohhoo yanlıs yere gıttın dıptesın surunuyosun hala konusuyomusun, yıne yenı yenıden bıtmez bu davalar gencler eglenmeye bakın bosu bosuna yuzunuzu kızartmayın..

    Kovulsa ne olur kovulmasa ne olur… ama soyledıklerı kursakta kalır acıtır, bulasılıp polemik acılmaması gerekli Ferrari acısından, gorunen o ki cakası dusen taraf kendılerı olmaya baslıyor.

  8. İyiki kabul etmemiş 5 yıl ekmeğini yediği takıma karşı böyle konuşmaması lazım.

    Hiç bir pilot takımlardan büyük değildir. helede bu ferrariyse hiç gözünün yaşına bakmazlar.

    Önceleri sevmezdim kişiliğinden dolayı ferrarideki mücadeleci çabasından dolayı saygı duymaya başlamıştım ama saygıyıda sildi bir kalemde..

  9. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Komik. 😀

    Sulonso’nun dedigini hala ogrenememis olmalari gercekten gulunc.

  10. gidene elveda gelene merhaba diazcım.

  11. Zor olmuştur tabi 4 şampiyonluğu olan genç biriyle yarışıyorlar ve 2. pilotlarından da verim alıyorlar 🙂 gridin sonunda değiller mercedes’e kafa atmaya çalışıyorlar. 🙂

    Arkadaş kendince doğru iş yaptığını sanıyor. O kadar sabretti biraz daha sabreder insan boş hayalin değil dolu ihtimalin peşinde koşar. O biçim yetenek ama kariyerini iyi yönetemedi bu adam sosyalde ki başarısızlığı erken bitirecek kariyerini, ismini eee biz napalım kendi tercihi… Her takımdan tekrarlı geçti büyük tecrübe tabi 🙂

  12. Hadi ateistler bunuda aciklayin. Ahahah

  13. “Nissan GT Academy sonunda ülkemize de geldi, @gamsizm ile beraber toplantıdayız. Bir GT oyunculuğundan gerçek bir yarış pilotluğuna giden yolda seçmeler 16 Haziran’a kadar sürecek. Herkese şimdiden bol şans #OtoSeyir #Nissan #Sony #Playstation #GT #GranTurismo”

    kendine güvenen gençler varsa araştırsın katılsın..
    Tr de bu işleri pro yapan çok yok ama gturismo üzerinden gitmeleri iyi olmuyor tabi.

  14. Alonso’ya çatılmayacağını ya da laf çarpılmayacağını bir kez daha öğrenmiş olmaları gerekiyor. 😀

    1. billy bones avatarı

      pilotun iyi aile çocuğuymuş 🙂 ( derin anlam içerir)

  15. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Özellikle 2019’a kadar Ferrari’de kalma teklifi olduğu için öyle olabilirler. Onlara ‘hayır’ demem zor(koymuş) olmuş olmalı.” dedi. 😀

    1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
      Fernando Alonso 05-06

      Alıkşlıyorum milletçe alkışlıyorum 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir