“Ferrari SF15-T İspanya’da % 70 Yenilenmiş Olacak”

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre şampiyonluk mücadelesine daha fazla ortak olmak isteyen Ferrari, Avrupa sezonunun ilk yarışı İspanya’ya % 70 yenilenmiş bir araçla gelecek.

Ferrari’ye yakın isimlerden Leo Turrini, blogundaki yazısında Avrupa sezonu öncesinde Ferrari SF15-T’nin % 70 yenilendiğini belirtti.

Ferrari’den Inaki Rueda “Bahreyn’de gördüğümüz araçlara kıyasla takımlar Avrupa’nın ilk yarışına büyük ölçüde yeni araçla geldikleri bilinir.” dedi.

Daha önce çıkan haberlerde Ferrari’nin beklenenin aksine kısa burunla gelmeyeceği belirtilmişti. Ancak Ferrari yeni kanatlar, taban ve motor yazılımıyla Barcelona’ya gitti.

Ferrari son senelerde rüzgar tünelinde sorunlar yaşıyordu ancak yeni rüzgar tünelinde herhangi bir kalibrasyon sorunu bulunmuyor.

 


Yorumlar

““Ferrari SF15-T İspanya’da % 70 Yenilenmiş Olacak”” için 13 yanıt

  1. haber doğru Arrivabane de buna benzer bi açıklama yaptı aracın ön burnu hariç geriye kalan çoğu yeri değişti diye zaten fotoğraflarda düşmeye başladı neden yadırgandı anlamadım Ferrari testlerden bu yana sadece ön kanatta ufak bi güncelleme yaptı o kadar diğer takımlar birer ikişer hep güncelleme getirdiler bizimse daha ilk gücellemelerimiz nerdeyse, bizim için bu kadar çok güncelleme gelmesi doğal bence bakalım yarın bi fikir sahibi oluruz…

  2. Sidepod ilginç görünüyor

    1. başka bir açı

  3. Ferrari Racing avatarı
    Ferrari Racing

    Bu adamın twitter hesabını takip eden var mı? Ben aradım aradım bulamadım. Leo Turrini yazdım çıkmadı. Leo Turini yazdım yine bulamadım. Haber olarak herkes bunu referans göstererek tweet atmış ama adamın @LeoTurrini diye Formula 1 haberi içeren bir adresini bulamadım. Takip eden varsa ekran görüntüsü olarak buraya bir zahmet yapıştırsın.

      1. Ferrari Racing avatarı
        Ferrari Racing

        Çok sağolun teşekkür ediyorum.

  4. %70 mi doğruysa tur başına 2 saniye fark takarlar 🙂

  5. Biraz fazla sallamış %70 yenilenmeyle şasinin tamamına yakının değişmiş olması lazım 😀 eskiden sezon içinde B şasisine geçince anca böyle birşey kullanılabilirdi.
    Sezon içinde tutan isabet eden %70 değişimle bırak MB yi yakalamayı felan tokat manyağı yapılır. 🙂

    1. Kanatlar değişmiş olsa, sidepodlar değişmiş zaten. Motor kaputu ve difüzör de değişmiş. %30 da burundur muhtemelen 🙂

      1. Yaz turrini 5 kilo çimento …… 😛

  6. 0.3-0.4 civarı gelişim konuşuluyor. Böyle bir şey olursa sıralama turları değil belki ama yarışta Mercedes’le kafa kafaya mücadele eder Ferrari. Tabi Mercedes ne kadar gelişecek esas soru bu? Haberlere göre pek fazla yeni parça yok Mercedes’te.

  7. İnşallah McLaren in gelişim hızı daha fazladır da, bir nebze olsun öndekilerle fark kapatılır. 🙂

  8. Heyecanladım şimdi. Nasıl gelecek haftasonu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir