Kenan Sofuoğlu’nun 2 Aylık Bebeği Beyin Kanaması Geçirdi!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası’nın İtalya’da gerçekleştirilecek sezonun 5. yarışında beyin kanaması geçiren 2 aylık oğlu Hamza’nın üzüntüsüyle mücadele edecek.

Sofuoğlu yaptığı açıklamada, 14 Mart’ta Hollanda’da dünyaya gelen oğlu Hamza’nın 2 Mayıs Cumartesi günü Alanya’da eşi Julia Looman ile konakladıkları otelde rahatsızlandığını anlattı.

Hamza’yı Alanya’da hastaneye kaldırdıklarını belirten Sofuoğlu, “Çocuğun beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. sağlık bakanlığı ambulansıyla Antalya’ya getirdiler. Ardından ambulans uçakla İstanbul’a naklettiler. Oğlumun Alanya’dan İstanbul’a sevkinde başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletin üst kademesi yakından ilgilendi. Cumhurbaşkanımız, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Motosiklet Federasyonu Başkanımız Bekir Yunus Uçar da bizzat yakından ilgilendi” ifadelerini kullandı.

kenan_sofuoglu-hamza

Oğlunun İstanbul’da Medipol hastanesinde ameliyat edildiğini kaydeden Sofuoğlu, Hamza’nın ellerini ve ayaklarını oynatmaya başladığını söyledi. Sofuoğlu, çocuğun durumunun kritik olduğunu ancak umudunu yitirmediğini dile getirerek, “Doktorlar bin çocukta bir böyle sebepsiz beyin kanamasının yaşandığını anlattılar. Hamza şu an hastanede. Ameliyat sonrası elleri ve kollarındaki hareketlilik bizi umutlandırdı. Allah’tan umut kesilmez” diye konuştu.

İtalya yarışına katılma noktasında karar vermekte zorlandığını anlatan Sofuoğlu, “Gidip gitmeme konusunda ne yapacağıma karar vermekte zorlandım. Diğer taraftan hayat devam ediyor. Oğlum için İtalya yarışını kazanmak istedim ve gitmem gerektiğini hissettim. Allah bizi ağır bir imtihanla sınıyor. Buna da şükür etmek zorundayım” ifadeleriyle yaşadıklarını anlattı.

Dünya Supersport Şampiyonası’nın 5. yarışı, 10 Mayıs Pazar günü İtalya’nın Imola Pisti’nde koşulacak.

Kawasaki Puccetti takımıyla yarışan Kenan Sofuoğlu, genel klasmanda 80 puanla zirvede bulunuyor.

AA


Yorumlar

“Kenan Sofuoğlu’nun 2 Aylık Bebeği Beyin Kanaması Geçirdi!” için 26 yanıt

  1. Acil şifalar versin allah yardımcınız olsun.ben çok iyi bilirim benım kızım da 19 Günlük ken aynı şekilde beyin kanaması gecirdi 4 kez ameliyat olduk şuan 13 aylık olduk allahım a binlerce kez şükürler olsun çok iyi hiç umudumuzu yitirmeyin bebeginizde saglık ına kaşacak ben inanıyorum allahtan ümidini Zi asla kesmeyin ailesine gecmiş olsun acil şifalar versin .

  2. Rabbim acil şifalar nasip eder inşaallah.

  3. cgdsny_Ferr avatarı

    Allah sifa, güç versin.

  4. ALLAH acil şifalar versin.

  5. Allah sifa versin.gecmis olsun

  6. burda bu kadar sakin konuşması adamın hayatının bu gibi olaylarla dolu olması yüzünden. depremde evleri yıkıldı, sonra 1 kardeşi bir kazada öldü, diğer kardeşi yarışırken kaza geçirdi öldü, birkaç sene önce babası öldü. sadece annesi ve kendisi kaldı ailesinden. o yüzden bu kadar sakin konuşuyor.

  7. allahın dediği olur. kün feyekün.

  8. OtonomAktor avatarı

    Allah acil şifalar versin çok üzücü küçücük çocuk.

  9. şevki aksu avatarı

    Allahtan dileğim inşallah kalıcı hasar olmaz

  10. Allah acil sifalar versin, cok zor bir durum, Allahtan umut kesilmez…

  11. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    Acil şifalar dilerim. İnşaALLAH en kısa zamanda eskisinden de sağlıklı olur bebeği lakin site yönetiminden ricam 7/24 bu sitedeyiz artık bizim sitemiz gözüyle mantığıyla hareket ediyoruz bu sebeple dir ki çocuklarla ilgili böle aşırı hassas sağlık haberleri hele böyle kötüyse ne olur yayınlamayın akşam akşam psikolojim bozuldu

  12. Allah acil şifalar versin kimseye böyle dertler yaşatmasın çok ama çok zor bir durum … 🙁

  13. Sebepsiz beyin kanaması da neymiş. Umarım iyi doktorlara emanettir. Allah acil şifalar versin.

  14. Allah acil şifalar versin.

  15. Haydaaa! Daha iki aylıkken beyin kanaması da nedir? Geçmiş olsun, acil şifalar.

    1. Yahu aklıma takıldı. Doktor, hemşire filan var mı burda?

      Erken doğumlarda ilk haftada böyle bir riskin olduğunu biliyorum ama iki aylıkken ve bilmiyoruz ama zamanında bir doğumda bunun olması garip. Düşürmüş olabilirler mi?

  16. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Allah’tan acil şifalar diliyorum.

  17. geçmiş olsun :S

  18. Çok üzücü çok zor bir durum allah acil şifalar versin

  19. Acil Şifalar isteriz.
    Kenan’ın burada olması bişeyi değiştirmez.Doktorlar elinden geleni yapacaklardır.Ayrıca Sayın Devlet Başkanımız da yakından ilgilenmiş.Biz de dualarımızla yardımcı olalım.

    1. Devlet başkanı kim? Cumhurbaşkanı olacak o. Geçmiş ola!

      1. Aynı şeye bende takıldım ama bırak böyle bir konuda uğraşmaya değmez.

      2. Cumhuriyetle yönetilen ülkelerde de cumhurbaşkanına ‘devlet başkanı’ ifadesi kullanılır.

        Neden takıldınız anlamadım.

  20. Allah şifa versin o minicik elleriyle hayata tutunmaya çalışan küçük insana 🙁 Kenan’ın çilesi ne zaman bitecek acaba 🙁

  21. Allah şifa versin.

  22. çok üzücü bir durum. Allah acil şifalar versin. aynı zamanda gösterdiği profesyonellikten dolayı da tebrik ediyorum kendisini.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir