Bottas: “Ferrari ile Anlaşma İmzalamadım”

yazar:

kategori:

Williams pilotu Valtteri Bottas, Ferrari ile ön anlaşma imzaladığı yönündeki haberleri yalanladı ancak 2015 sonrasındaki pozisyonunun açık olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde Ferrari’nin gelecek sene Kimi Raikkonen’in yerine Williams pilotu Bottas ile anlaşmış olabileceği iddia edilmişti.

Bottas “Bu konuda oldukça fazla hikaye duyuyorum. Bazen onları duymak komik oluyor çünkü siz durumun ne olduğunu biliyorsunuz ve insanlar bir şeyler üretiyorlar.”

“Gerçek şu ki şu anda bu sezona odaklanıyorum. Takımım için maksimumu yapıyorum. Geri kalanında ne olur bilmiyorum.” dedi.

Özellikle Ferrari ile anlaşıp anlaşmadığının sorulması üzerine Bottas “Hayır.” dedi.

Bottas’ın menajer takımının başında Didier Coton yer alırken Toto Wolff de destek veriyor.

Bottas “Her zaman bir çok söylenti çıkıyor ancak ben onları düşünmüyorum. Bu menajerimin işi.”

“Ben sadece ana ve bu sezona odaklanıyorum. Benim için ve aynı zamanda geleceğim için en iyi şey bu.”

“Gelecek sene için Williams ile bir anlaşmam yok.”

“Menajerlerim onlarla konuşuyor ve belki bana söylemedikleri şeyler de vardır. Bu yüzden onlara sorun.”

“Ancak şu an için söyleyebileceğim değişikliği düşünmediğim, sadece bu sezona odaklandığım.”

“O tür şeyleri menajerimin düşünmesi lazım. Kariyerim için, önümüzdeki yıllar için bir planları olduğuna eminim.”

“Tabi ki ne yapacağımı kısa sürede bilmek hoş olur ancak şu an için biraz erken.” dedi.


Yorumlar

“Bottas: “Ferrari ile Anlaşma İmzalamadım”” için 14 yanıt

  1. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Sağlam bir kaynakta Kimi ile 2016 yılı için anlaşacak takım diyordu

  2. Kimi’ye yine yol göründü malesef.

  3. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    Anlaşılan o ki Kimi – But – Mas – Alo jenerasyonuna sırasıyla elveda deme zamanı gelmiş.. Onu bunu bilmem de bu duruma göre Ferrari’nin yanlış ata oynadığını düşünüyorum. Genç yaşına oranla yaptıkları pek de yıldız kalibresinde değil bence. 1 ya da 2 yıl daha bekleyip Ricciardo – Bottas – Verstappen ve diğer pilotların performansına bakılarak seçim yapılsa Ferrari için daha sağlıklı bir karar olurdu diye düşünüyorum.

  4. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Bottas Ferrariye Kimi Mclarene 😀

  5. Şu açıklamaya göre Bottas anlaşmış gibi bir anlam çıkıyor.

    Kimi’nin motivasyonu düşmesin diye Arrivebene sürekli performans performans diyor.Bottas anlaşması olmuş görünüyor ve Mika’ninda ağzındaki bakla sürekli Kimi’ye vuran sinsi açıklamalarından belli oldu.

    Herşeyden önce şu Bottasin kendine güvenir açıklamalarına anlam veremiyorum.Nesin ki ne yaptın ki, artist vari konuşmalar yapıyorsun.Geçen sene birkaç yarışta kazanabilirdin büyük bir yetenek olsaydın, Maldonado bile yarış kazandı sen elindeki araca rağmen kazanamadın.F1 medyasında Bottas için anlamsız özellikle menejerler tarafından yapılan bir algı yönetimi var.O koltuğu Bottasdan daha çok hakeden birsürü pilot var.

    Bu adamı hiç sevmedim, sinsi bir karakter, Ricardo varken bunu almak anlamsız olur.

  6. OtonomAktor avatarı

    Ricciardo daha iyi bir seçenek bence. Bottas tan daha başarılı olabileceğini düşünüyorum iyi bir araçla. ama marko onu kolay bırakmayabilir.

    1. SebastianVettel05 avatarı
      SebastianVettel05

      katılıyorum bencede

  7. Toto Wolff falan demiş. Mercedes Rosberg’i şutlayıp Valtteri’yi getirebilir.

    1. sanmam bir almanı yollayacaklarını ama olası ham ferrari anlaşmasında bottas mercedese gidebilir belki düşük ihtimal …

  8. Ferrari Racing avatarı
    Ferrari Racing

    Bottas kaç yaşında 24 mü 25 mi?

    Ferraride yarışmak için; önemli şartlardan biri 25 yaşını doldurmuş olmak, askerlik görevini bedelli yapmış veya tecilli olmak; Maldonadoyla 2’den fazla temas yaşamamış olmak, Bernie Ecclestone’un elini en az 3 defa öpüp başına koymuş olmak; padok veya garaj eylemlerine katılmamış olmak; Sky Sport İtalia’da Marc Gene’nin mikrofonuna doğru el sallamış olmak ve 1-2 cümle kurmak gibi ilginç şartlar ortaya konmakta 😀

    İnternete yazıp baktığımız vakit Bottas’ın 89 doğumlu olduğunu görüyoruz yani 25 yaşını doldurmuş. O halde yaş kemaliyeti bakımından Ferrari liyakatlığı aşamasını geçmiş demektir. Askerlik görevini de Fin Ovalarında şoför olarak yapmış. Maldonadoyla aynı takımda yarışmasına rağmen fazla temas yaşamamış, Ecclestone’un elini kaç kere öptü bilmem ama eylemci bir tipi de yok.Sene içinde Sky Sport Italia da Marc Gene’nin mikrofonuna da konuşur.

    Bottastan gayrı 25 yaşını doldurup kalbur üstü bir takımda yarışan pilot pek yok. En azından olanların mevcut anlaşmaları var ve yeni anlaşma arefesindeler.Hulkenberg boy ve kilodan kaybediyor. Raikkonen 4 yarışta 1 Vetteli geçme oranıyla giderse sezon içinde en fazla 5 defa Vetteli geçer ki bu da kalması için yeterli oran değil. En az 7-8 defa geçmesi lazım ki kalsın. Kanadaya kadar ki 4 yarışta da ilk 4 yarıştaki senaryolar tekrarlanırsa aptal sezonuna girerken Bottasla anlaşma iddiaları hız kazanır ve eylül ay’ı gibi resmiyete dökülür.

  9. Ya çok afedersiniz de bottas kim yahu? Ne yaptı ferrari pilotu olmak için?

  10. valla açıklamaya göre bana da anlaşılmış gibi geldi sattınız lan adamı 😀

  11. Bottas Ferrari ile anlaşmış. Anladığım bu. Raikkonen’in motivasyonunun düşmemesi için anlaşma mümkün olduğu kadar geç açıklanacak.

  12. Bu habere bakıp hemen söylüyorum Bottas seneye Ferrari’de keşke Kimi Raikonen devam etse zaten devam etmeli

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir