Abu Dhabi, Son FIA Onayını Aldı

yazar:

kategori:

1 Kasım’daki yarış için piste hazırlıklar planlara göre işlerken son büyük engel, önümzkide GP2 testi ve F1 yarışı öncesindeki incelemeydi.

Yas Marina Pisti CEOS’su Richard Cregan, pistin hazırlıklarından çok memnun olduğunu, Abu Dhabi GP öncesinde GP2 testi ile ilk resmi etkinliğe yoğunlaştıklarını belirtti.

Cregan: “Herşey yolunda gidiyor. Bir kaç devir teslim işlerimiz vardı ve şu andaki işler de bunun üzerine ve buna da pistin denemesi olarak bakıyorum”

“Çok kapsamlı bir tesis, bir çok bina var, pistin ne kadar teknik olduğunu gösteren bir çok da element var. Bu yüzden adım adım ilerliyoruz. Bizim için ilk büyük adım GP2 testi olacak”

Whiting’in son incelemesi ile ilgili oalrak Cregan: “Charlie Pazartesi geldi ve önceden istediği herşey yapılmıştı. O ayrıca buraya GP2 testi için de gelecek, bu da bize çok yardımcı olacak”

“O hafta sonu ayrıca burada bir çok GP hakemi de olacak. Böylelikle de sistemimiz, çalışanlar, araçların çekilmesi ve bu tip şeyler için iyi bir test yapmış olacağız”


Yorumlar

  1. 909vwJ <a ****="http://vmgfkfoarsok.com/">vmgfkfoarsok</a&gt;, dncbsjhugeib, [link=http://tqdhiglgkicr.com/]tqdhiglgkicr[/link], http://awmxtmppnepq.com/

  2. adamlar ne pist yaptı be açaba yarış nasıl olacak çok merak ediyorum.

  3. TRACK LENGTH & WIDTH
    Track Length (centre line): 5.555 Km
    Track Length (ideal line): 5.491 Km
    Track Width: 12 m – 16 m
    Start / Finish Straight Width: 15 m
    SPEED CALCULATION
    Acceleration Sections (>500m): 4
    Longest Acceleration Section: 1173m
    Estimated Top Speed (F1 in front of turn 8): 317 Km/h
    Estimated Lap Time (F1): 1 min : 40 sec

  4. abu dadi sehir pisti degil ben epeyce incelemistim planlarını bence guzel bir pist ve heyecanlı 1 yarıs olacak

  5. kadircan dursun avatarı
    kadircan dursun

    aynen öle okay karacanında dediği gibi f1 spadır monzadır suzukadır istanbul parktır catalunyadır interlagostur f1 singapur abu dhabi valencia değildir bunlar sadece sahte takılardır ve asla Monaco gibi prestije sahip olamazlar

  6. Sandiviçlerin pistini merak ediyoruz. Bizi binalar değil pistin asfaltı, yapısı ve yaşatacakları ilgilendiriyor.:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir