Mezopotamya Rallisi'ne Kitap ve Kıyafet Toplama Kampanyası

29 Ekim – 1 Kasim 2009 tarihlerinde Mardin’de ikinci kez düzenlenecek Mezopotamya Rallisi için geri sayim baslamisken, ralliciler ve motorsporseverler bir yardım kampanyasına imza atıyor. Rally-Sport.Com’un yöneticisi Mine Toker tarafindan baslatilan ve Türkiye otomobil Sporları Federasyonun desteği ile büyüyen kampanyaya siz de destek verebilirsiniz.

Dağıtımla ilgili Mardin yerel yetkililerle irtibata geçildi ve ihtiyaçlar belirlendi.Toplanacak kitap,otomobil dergisi ansiklopedi ve kırtasiye malzemeleri ile bir ilköğretim okulunda kütüphane kurulacak. Ayrıca Ralli Klasik üyeleri de kıyafet götürecekler Mardin’li çocuklar için.

Sizler de ulaştırılmasını istediğiniz malzemeleri asagidaki adrese 21 Ekim 2009 Çarşamba saat 17:00 ye kadar gönderebilir yada teslim edebilirsiniz.


İrtibat:

Rally-Sport.Com Mine Toker: 0532 39 39 804 e-mail: mine.toker@rally-sport.com

Gönderim Adresi:

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu

Göksuevleri, Kartopu Cad. B168/A Anadoluhisarı 34810 İstanbul

Tel: (0) 216 465 11 55 – 56


Not: İstanbulda gönerim gücü olmayan arkadaşlar ozay@trf1.net adresinden bizimle temasa geçebilir. Toplanan yardımlar topluca teslim edilecektir.


Yorumlar

  1. 1GJeFv <a ****="http://hpdwyweucvwi.com/">hpdwyweucvwi</a&gt;, wcohtxhlsicy, [link=http://mlbyjbbpxunw.com/]mlbyjbbpxunw[/link], http://tkbbmbqsibwz.com/

  2. levent karadol avatarı
    levent karadol

    bence oradaki tüm çocukların eğitime çok ihtiyacı var birdaha bilge köyü gibi olayların tekrarlanmaması için arkadaşların herşeyin başı eğitim ve oradaki tüm çocuklar birer çiçektir ve tüm çiçekler için haydi desteğe

  3. ben mardine gittim arkadaşlar çok güzel bir yer her yer tarih kokuyor. insanlarıda son derece misafirperver kızıltepede bir aşiret ağası yemeğe davet etti bizi yaklaşık 100 kişiydik yemek bitene kadar adam saygıdan oturmadı. gidip görmenizi tavsiye ederim. oralarıda bizim yurdumuz o insanlarda bizim kardeşimiz. ben karadenizliyim eşim kürt çok mutluyum. o insanlara sahip çıkmak lazım. buradan görmek imkansız gitmek lazım.

  4. sonofmedian  avatarı

    bir mardinli olarak günün en güzel haberi diyebilirim.Burada vakit geçiren tüm arkadaşların da katkıda bulunmalarını rica ediyorum.Bu organizasyonu yapan ve emeği geçen/geçecek herkese teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir