Ecclestone, Briatore'nin Dönebileceğini İşaret Etti

yazar:

kategori:

59 yaşındaki Briatore, 2008 Singapur GP’ye şike karıştırması ve bunu kabul etmemesi nedeniyle ömür boyu FIA’nın düzenleyeceği organizasyonlara hiçbir şekilde katılmama cezası almıştı.

Ecclestone “Eğer Flavio dediği gibi yeni kanıtlar bulursa o zaman harekete geçecektir.” dedi.

Briatore yaptığı açıklamalarda kendi hakkını arayacağını ve kazandığında parti düzenleyip kendisini destekleyenleri davet edeceğini söylemişti.

Ecclestone ayrıca Nelson Piquet’in bu olayla ilgili kendisine mayıs ayında yaklaştığını ve ardından Briatore’ye iddiaları sorduğunu açığa çıkardı.

Ecclestone “O iddiaları reddetti ve bunların saçma olduğun söyledi, ben de ona inandım.” dedi.

Briatore’nin kendisinden yarışa giriş için izin istemesi halinde bunu kabul etmeyeceğini söyleyen Ecclestone “Suçsuz olduğu ispatlanana kadar hayır derim.” dedi.


Yorumlar

  1. Flavio'nun olayı sadece 2005-2006 değil ki.
    Konuşmaya başlarsa 91'den başlar 93-94 diye devam eder. F1'in altını üstüne getirir ama konuşmaz. Az şey bilenler konuşur(nelson) ama çok şey bilenler her zaman susarlar. Elinde koz varsa zaten gizliden oynar Flavio biz göremeyiz. Ron'da Flavio'da çok şey bilen insanlar, F1'e çok şey kattılar. İkiside bir çok büyük ismi kazandırdı. İkisinin de kariyerleri ilginç ve başarılı. Ama tabi Briatore ayrılıyor bazı konularda. Adamın geçmişi gerçekten çok ilginç. Özellikle ticari geçmişi, ilişkileri. Tam bir biyografi, okumak lazım. O kadar değişik bir adam ki film bile yapılsa epey konuşulur, başarılı olur.

  2. sinan ergin avatarı

    flav, at yarışlarında editörlük yap 😉
    saçın sakalın ağırdı yeter karıştırmadığın şey kalmadı. azgın teke gibisin 🙂

  3. flavionun elinde berni ile alakalı 2005 ve 2006 senelerine ait çok önemli sırlar var. ben battım benle beraber herkes batsın derse ortalık kokudan geçilmez. o yüzden berni korkuyor ve adamı tekrar içeri sokmaya çalışıyor. serhan acar bu adamla alakalı birşeyler anlattı. inanılmaz karanlık bir adam 5 yıl adam öldürmekten içeride yatmış daha neler neler…

  4. tabiki koruyacak ıngıltere bi futbol takımı dahıl briatoreyle ecclestone birçok ortak iş yürütüyorlar.

  5. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    can bundy Tarih: 23.09.2009 15:37:20

    briatore de dönecek. sadece aradan biraz zaman geçmesi beklenecek. sonra briatore den şahsi bir başvuru beklenecek, kurul toplanacak, aralarında karar alacaklar, bir daha suça karışmaması karşılığında f1'e kabul edilecek. briatore çok nüfuzlu bir şahıs dönüş biletini bir şekilde elde edecektir. ayrıyetten böyle adamların dönüşüde çok agresif olur. bekleyip görelim.

    Kaynak:http://www.trf1.net/formula1_haberler/10188-hamilton-piquet-f1e-donebilir-haberi.html

    sadece biraz zaman geçecek kısmında yanıldım galiba. zaman geçmesini beklemeyecek. gayet hırslı ve kendisine destek çıkmayanlardan intikam alacak gibi.

    Halbuki bu kadar siyasi ve karışıklığın bol olduğu bir sezonun bitmesinin beklenmesi sonradan bu konuların açılması daha hayırlı olurdu.

  6. briatore bana fatih terimi anımsatıyo ya

  7. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    bernie nasıl bi insansın sen ya… hala koruyorsun bu adamı ya…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir