Massa, Williams’ın Messi’si Olmak İstiyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, İspanya’da perşembe günü yaptığı açıklamalarda Williams’ın Lionel Messi’si olmak istediği yönünde espiri yaptı.

Massa, dün akşam UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki önemli Barcelona – Bayren Munich maçını izlemek için Nou Camp’ta tribündeydi. Barcelona’nın 3-0 yendiği maçta Messi 2 gol atarak yıldızlaştı.

Massa “Dün maçtaydım. Oradaydım ve Barcelona’nın oyununu görmek güzeldi. Harikaydı ve çok güçlüydü bu yüzden umarım ben de onlar gibi bir sonuç alabilirim.”

“Umarım bizim takımın Messi’si ben olurum! Buna çalışacağım!” diyerek güldü.

Hafta sonunu değerlendiren Massa “Elimizden gelen her şeyi deneyeceğiz. Burası 3 haftalık aranın ardından yeni bir pist. Araçta bir çok parça üzerinde çalışıyoruz. Diğer takımlara göre nasıl olacağımızı bilmiyoruz. Umarım burada iyi bir hafta sonu geçirebiliriz. İlk 4 yarışa göre çok büyük değişiklikler olacağını düşünmüyorum ancak iyi bir hafta sonu geçirmemizi umuyorum.”

“Her zaman endişeli olmalıyız. Red Bull art arda 4 şampiyonluk kazanan bir takım. Nasıl kazanacaklarını biliyorlar ve onların çok güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Kesinlikle diğerlerine dikkat etmeliyiz.” dedi.


Yorumlar

“Massa, Williams’ın Messi’si Olmak İstiyor” için 2 yanıt

  1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    AH Massacım sen Williamsın Messisi olabilirsin ama Williams F1in Barcelonası değil 😉

  2. Bottas Ferrari’ye gecerse takimda kalmaya devam etme sansin artar. Ozaman tam anlamiyla lider olabilirsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir