Raikkonen: “Yeni Yönetim Eskisine Göre Daha İyi”

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Ferrari’de geçen seneden bu yana değişen ve şu anda görevde olan yeni yönetimin eskisine göre çok daha iyi olduğunu düşünüyor.

Raikkonen “Geçen seneye göre farklı ve bana göre çok daha iyi. Her takım patronu farklıdır ve farklı insanlarla farklı hislere sahip olursunuz. Maurizio’yu daha öncesinden tanıyorum ve iyi bir ilişkimiz var ancak evet, bu sene takımın yönetimi, takım içerisinde işlerin yapılışı farklı ve bunlar iyi değişiklikler. Takım böyle yönetilmeli ve  bu takım için iyi olacak.”

“Sonuç olarak takımda iki araç var. Pilotlar olarak pilotlar şampiyonası için mücadele ediyoruz ancak takım da takımlar şampiyonluğunu istiyor. Şampiyon olabilmek için iki aracınızın savaşması gerekiyor.”

“Ferrari bize aynı şansı sağlayacak ve adil davranacak. Gerisi bize bağlı olacak. Yarışmamız gerekirse birbirimize karşı mümkün olduğu kadar iyi olmaya çalışacağız. Birbirimizi yenmeye çalışıyoruz ancak bunu yaparken takımı düşünüyoruz. Her şey çalışıyor ve takımın yönetiliş şekli gerçekten bizim için iyi.” dedi.

Raikkonen son olarak 2016’da takımda kalmasının Arrivabene’ye bağlı olacağını söyledi.

Raikkonen “Bu karar takıma bağlı ve açıkçası doğru ya da yanlış değerlendirerek karar verecekler. Bunu düşünmüyorum. Bakalım ne olacak. Sadece iki seçenek var. Bekleyip görelim.” dedi.

 


Yorumlar

“Raikkonen: “Yeni Yönetim Eskisine Göre Daha İyi”” için 12 yanıt

  1. yeter yahu artık. 2014 sezonunu lafla silemezsin. eşit araçla eşit şekilde yarıştınız, alonso 100 puan fark attı. o araca yarın otursa rai’nin yine önünde bitireceği, azımsanmayacak bir fark atacağı da açık.

    1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
      Kimi_Raikko_Forza

      Yine boş iddialar. Ayrıca adamın 2014 sezonunu silme gibi bir çabası yok bizimde yok ancak belli sebepler sunulabilir 2014 yılı için ki 50 kere bu sebeplerden bahsettik. Siz anlamamaya bizde bunlardan bahsetmeye devam edelim kimsenin kendi görüşünü değiştireceği yok nasıl olsa. Ayrıca ne kadar çok konuştunuz 2014 diye biz bıktık siz bıkmadınız.

  2. alo-official avatarı

    bu adam bu güne kadar iceman olarak anılmıştı. Özellikle susuyormuş demekki konuşunca ne kadar saçmaladığının o da farkındaydı. şu sıralar çok konuşmasını da üzerindeki baskıdan ötürü yorumluyorum.

    1. Bu herifin yorum yapmasına daha nasıl izin veriliyor bilmiyorum. Raikkonen fanlarını tahrik etmeye devam ediyor üstelik. Daha fazla tepki çekmeden önce gerekeni yapın.

    2. Kimi sana göre belki konuşunca saçmalıyor ancak başkaları baskı altındayken saçma sapan işler yapmıyor. Yarış içinde telsizden ağlamıyor. Ferrari’nin politika değiştirdiğini göremeyecek kadar kör isen balonso gibi sende gözlük kullanmaya başla. Malum adam geride kaldıkça yarışlara katılmamak için türlü kılıflar uyduruyor. Yok kaza yaptım çocukluğuma döndüm agugugu falan filan.
      Ferrari bu sene kazanmak istiyor. Kazanmanın önündeki en büyük engel de gönüllerin şampiyonuydu ve gider gitmez başarılar gelmeye başladı… Hızla da gelmeye devam edecek. Birileri gönüllerin şampiyonu olurken milletin kupaları toplaması da zorunuza gidiyor ki sürekli olay çıkarma peşindesiniz. Seninle özel ilgilenicem ama yorum yapamayacak kıvama gelene kadar buradayım…

  3. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Delikanli pilotun farki bir baska oluyor. 🙂

  4. Kimi_in_Rai avatarı

    Raikkonen galiba işler kötü 🙁

  5. Buna da birşeyler oldu bu sene, sürekli konuşuyor…

    Alonso varken mikrofon tutuan mı yoktu Kimi’ye

    1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
      Kimi_Raikko_Forza

      Aynen ALO dan sıra gelmiyordu en çok konuşan pilot kendisi malum. Allahtan VET geldi de mantıklı ve yerinde konuşan iki pilota sahip olduk.

  6. Kimi’de şu açıksözlülüğünün yanında biraz daha fazla hırs olsa belki daha iyi olabilirdi kendisi açısından…Tabi adamın iç dünyasını bilemeyiz dışarıdan göründüğü kadarıyla…

  7. kimin ilk defa göndermeli konuştuğunu gördüm …

    1. İlk defa demeyelimde, ara ara yaıyor ama bu sene baya bı yapmaya basladı, diğer roportajındada Fernandoya cakmıstı, Vettel daha ıyı bır takım arkadası ve politik seyler yok aramızda dıyerek, ama ben yadırgamıyorum ınsanoglu zamanı gelınce lafda cakmalı mecazda yapmalı, tabı bızım bazı zıhnıyettekı arkadaslarımız bunu kımıne gore acık sozlugu kımıne gore riyakar, içten pazarlıklı ve egolu dıyor :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir