Renault Performansı Bir Kenara Bırakarak Dayanıklılığa Odaklandı

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, Renault’nun dayanıklılık sorunlarını aşmak için performanstan ziyade dayanıklılığa odaklandığını bu yüzden İspanya’da motor gücü açısından biraz geride olacaklarını söyledi.

Ricciardo’nun bu seneki 3. motoru damalı bayrak sallanırken iflas etmişti. Sonuç olarak Ricciardo bu hafta sonu 4. motoruna, yani bu sene için izin verilen son motora geçecek.

Ricciardo “Dayanıklılık sorunları nedeniyle performans konusunda tam güçte olmayacağız. Bu hafta sonu asıl çözmek istediğimiz şey dayanıklılık. 4. motoru mümkün olduğu kadar uzun süre kullanmak istiyoruz. Dayanıklılıktan % 100 emin olana kadar yaklaşık 0.5 saniyelik performansı bir kenara bırakacağız.”

“Bu hafta sonu plan 4. motoru kullanmak. Burada ve Monaco’da o motoru kullanıp Kanada için planlama yapmayı düşünüyoruz. Umarım daha fazla yarış yapabiliriz ancak şu anda kısa vadeli düşünmeliyiz. Önceliğimiz Monaco.” dedi.

İspanya güncellemelerini değerlendiren Ricciardo “Çok heyecanlanmak istemiyorum ancak bu hafta sonu tekrar mücadeleye dönebiliriz. En azından Williams ile mücadele edebiliriz ve Ferrari’ye yaklaşırız. Kağıt üzerinde aero gelişimi ile yaklaşmamız lazım. Her zaman olduğu gibi diğerlerinin yaptıklarına bağlı olacak. Güncellemeler umut vaad edici. Pozitif hislere sahibim.” dedi.


Yorumlar

“Renault Performansı Bir Kenara Bırakarak Dayanıklılığa Odaklandı” için 2 yanıt

  1. Dayanıklılığı ön planda tutukları için 0.5 saniyelik performans kaybına uğrayacaklarını söyleyip hemde en azından williams la mücade edebiliriz ve ferrariye yaklaşırız demek nasıl bi kafadır. Aeordan 1 saniye kazandılar ve diğer takımlar hiç gelişmedi bu mudur yani ne zeka var adamda valla bravo.

    1. MichaelJackson avatarı
      MichaelJackson

      Doğru sende bayağı zeka var ama bu işi yapan adamlarda yok. Onlar bişey bilmiyorlar hesaplamalar yapmıyorlar sen burda bilgisayar başında gerekli parametreleri hesaplamışsındır ona göre konuşuyosundur.

      Adam akıllı yorum yapın bişey bildiğiniz yok işi bilen adamların zekasını küçümsüyorsunuz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir