Hamilton, Zirvede Kalmak İçin Yenilikçi Yaklaşım Uyguluyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, 2015 sezonuna etkileyici bir şekilde başlamasına dair çeşitli açıklamalarda bulundu.

Hamilton bu sene gerçekleştirilen 4 yarışın 3’ünü, geçen seneden beri ise son 11 yarışın 9’unu kazanarak iyi bir dönemi geride bıraktı.

Hamilton “Şu ana kadarki gidişten çok mutluyum. Son yarıştan ayrılırken harika bir kaç hafta geçirdiğimi düşündüm. Geçen seneki gibi bir senenin ardından yaptıklarını tekrarlamak ve iyileştirmek kolay değildi. Şu ana kadar geçen seneden daha iyiydi bu yüzden gerçekten mutluyum.”

“Ancak daha uzun bir yol var. Diğerleri farkı kapatmak için sıkı çalışıyorlar. Ayaklarım yere basmalı. Mümkün olan en iyi sonucu almak için pist üstünde ve mühendislerimle yaptığım yenilikçi şeylere devam etmeliyim.”

“Her hafta sonu piste geldiğimizde aynı şeyleri yaparız. Ayarlarda yenilikçi olmaya çalışıyoruz ve yeni şeyler deniyoruz. Yeni yaklaşım ve teknikler uyguluyoruz. Her zaman aynı şeyleri yapmak yerine yeni şeyler deniyor ve işe yarayıp yaramadığına bakıyoruz. Bazen işe yarıyorlar, bazen yaramıyorlar.”

“Rakiplerinize karşı mücadele ederken aynı yöntemler uygulanmaz. Virajda dönerken heyecanlı ve eğlenceli yollar bulmalı, saldırmalısınız. Sürücü olarak bunu seviyorum. Belki de bu yüzden geçmişte göre günümüzde sporumuzu daha çok seviyorum.” dedi.

Hamilton ayrıca kariyerinin en iyi dönemini geçirdiğini düşünüyor.

Hamilton “Kariyerim açısından muhtemelen en mutlu dönemimdeyim. Dışarıda yapmak istediğiniz şeyleri yaptığınızda ve onlardan etkilenmeyip performans göstermek güzel. Kimse performansınıza bir şey diyemez. Deseler bile etkisi olmaz.”

“Kararlarımı veriyorum ve seçtiklerim konusunda dikkatli oluyorum. Kararlarımın yarışlara hazırlanırken ve dünya şampiyonu olma yolunda beni etkilememesi önemli. Aracımda yaşıma göre en iyi dönemim olduğunu hissediyorum.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir