Alonso ile Ayrton Senna Yan Yana

Barcelona’da gerçekleştirilen TAG Heuer etkinliğinde McLaren pilotu Fernando Alonso, efsane Ayrton Senna ile aynı sahnede yer aldı.

Senna’nın yarış tulumu ve aracı ile birlikte hologram olarak yer aldığı etkinlikte, McLaren’in TAG Heuer ile ortaklığının 30. yılı kutlandı.

Görüntülerde Senna’nın, “Yarışmayı seviyorum. Birilerine yenme mücadelesini seviyorum. Baskı altında olduğunuz zaman, hedefiniz en iyi sonucu size sunacak agresiflik ve temkinli olma kombinasyonunu bir araya getirmektir. Her şeyden önemlisi ne zaman agresif ne zaman temkinli olacağınızı bilmektir. Şampiyon olabilmek için bunların ikisine de ihtiyacınız var.” sözlerine yer verildi.

Fernando Alonso da, “Ben Ayrton’un yarışlarını izleyerek büyüdüm. Benim idolümdü. 1980 ve 90’larda o efsane kırmızı beyaz McLarenler’in gridin en önünde verdikleri mücadeleler hala hafızamda. Formula 1’e ait ilk hatıralarım bunlar.” dedi.

Etkinlik kapsamında MP4/4 ile piste çıkan Alonso, “Onun aracını kullanabilmek harika bir deneyimdi. Bunu, ilk şampiyonluğunu kazandığı ve F1 tarihin en başarılı ve ikonik araçlarından biri ile yapmak inanılmazdı.” diye konuştu.

Alonso, twitter hesabında da şu fotoğrafı paylaşmıştı.


Yorumlar

“Alonso ile Ayrton Senna Yan Yana” için 3 yanıt

  1. Ülkemizin başarılı gruplarından Ayyuka son albümünde Ayrton Senna adlı bir eser icra etmiştir.

    https://www.youtube.com/watch?v=s6ihGxP3vcQ

  2. Great expectations…ama alonsoyla olmaz o iş 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir