Webber Brezilya'da İyi Bir Sonuç Almayı Umuyor

yazar:

kategori:

Webber: “Henüz Brezilya’da iyi bir sonuç çıkaramamış olsam da burada yarışmayı seviyorum. Bu sene takımla pek çok ilk yaşadık, Brezilya’da iyi bir sonuç alarak bu ilklere bir yenisini eklemek istiyorum.”

“Burada atmosfer her zaman mükemmel, özellikle de Brezilyalı pilotlar ön sıralardaysa. Son bir kaç yıldır Felipe bu heyecanı yaşatıyor, geçmişte ise Barichello Ferrari’siyle ön sıralarda yarışmıştı, şimdi Brawn ile birlikte yeniden bu heyecanı yaşatabilir.”

“Burada kalabalık her zaman harika ve burası pek çok detaylara sahip, küçük, samimi bir pist. Burada aracımızın çok iyi çalışmasını bekliyoruz. Brezilya’ya gitmek gerçekten iyi. Orada Senna gibi ünlü ve kaliteli pilotların geçmişi var. Bu yüzden orada bulunmak güzel.”

“Interlagos inişli çıkışlı bir pist. Araçlar bol miktarda tırmanış ve ardından inişte frenleme ile karşı karşıya kalıyor, bu iyi bir şey. Orada hava da önemli bir etken olabilir, etkili bir yağış görülebilir, her şeye hazırlıklı olmak gerek.”

“Takım Monza ve Valensiya gibi zorlu pistlerden sonra toparlanmakta sorun yaşamadı. Singapur’da çok daha iyi görünüyorduk, bu da kalan yarışların iyi geçeceğini gösteriyordu. Suzuka’da hızlı olabilirdik. Ancak artık kalan yarışlarda güçlü olacağımıza inanıyoruz, yani sezonu iyi bir şekilde kapatabilmeliyiz.”

“Puan kazanmaya çalışacağım çünkü Spa’daki pitten geçiş cezası ve özellikle son 2 yarış nedeniyle puanlar kaçırdım. Suzuka benim için özellikle çok zor bir hafta sonu oldu. Şu an puan tablosuna geri dönmeyi heyecanla bekliyorum.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir