Hulkenberg: Burdayım Çünkü Dünya Şampiyonu Olmak İstiyorum

yazar:

kategori:

Nico Hulkenberg, Porsche ile SPA 6 saat yarışında mücadele etmesinin ardından Formula 1’den ayrılmayı düşündüğü haberlerini yalanladı.

Alman Haber Ajansı DPA’ya konuşan Hulkenberg “Her anın tadını çıkartıyorum. Bunun motivasyon ile alakası yok. Eğer kazanmak ya da podyuma çıkabilecek bir aracınız varsa her zaman daha farklı duygulara sahip olursunuz. Ama hala motiveyim ve yüzde 100’ümü veriyorum”

“Elbette geride yarışmak iy değil. Ön tarafta olmak her zaman daha eğlencelidir. Ama bu benim işim. Biz profesyonel sürücüler olarak buradayız. Herşeyin b** gibi olduğunu söylemek size yardımcı olmaz. Mücadele etmeli ve daha çok çalışmak zorundasınız” dedi.

Alman pilot Dünya Dayanıklılık Şampiyonasına geçip geçmeyeceği sorusuna “Kesinlikle bir noktada bunun olacağını düşünüyorum. Ama ben hala buradayım ve birkaç yıl daha Formula 1’de kalmayı umuyorum”

“Bu hala dünyanın en iyi işlerinden birisi. Formula 1 benim hep hayalim oldu. Diğer sürücüler ile yarışabiliyorsunuz. Elbette F1’de yarışmak için yarışmak istemiyorum. Dünya şampiyonu olmak istiyorum. Bunun için buradayım”

“Bunun olmayacağını fark ettiğim zaman yeniden düşünmem gerekecek” dedi.


Yorumlar

“Hulkenberg: Burdayım Çünkü Dünya Şampiyonu Olmak İstiyorum” için 5 yanıt

  1. Bu adam yetenekli diye geldi F1’e, alt serilerdeki başarılarının Hamilton’unkilerden eksiği yok. Kısa sürede üst düzey bir takıma geçmeli.

    Alonso Porsche’ye, Hamilton Mclaren’e, Hülkenberg Mercedes’e 😀

  2. Önce McLaren den kovulan Perez’i yen

    1. Geçen seneye bak bakalım neler yapmış Perez’e karşı. Ya gerçekten şöyle boş boş yorum atan yorumcularla doldu site keyfim kaçıyor.

  3. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    kesinlikle öyle. ferrari veya mclaren ‘de yarışması gereken pilotlardan bir tanesi. umarım böyle bir şans kendisine verilir.

  4. Bu gridde kesinlikle şampiyon olmasını istediğim pilotlardan birisi. Onu iyi bir takımda görmek isterim.
    Çoğu insan Ricciardo veya Bottas diyor ama bana göre asıl iyi bir koltuğu hak eden ilk pilot bu adam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir